ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ. ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΝ;

Κύριοι Βουλευτές,

Η κατάρα των πολλών αν για τον Ελληνισμό

·       Αν δεν είχε δολοφονηθεί το 1913 ο Βασιλιάς Γεώργιος (πιθανότατα) από τους Γερμανούς

(το μεσημέρι της 5/18ης Μαρτίου 1913, ο Βασιλεύς Γεώργιος, συνοδευόμενος από τον υπασπιστή του ταγματάρχη Φραγκούδη βγήκε από την οικία του προκειμένου να πραγματοποιήσει επίσκεψη εθιμοτυπίας στον Γερμανό ναύαρχο Γκόπφεν επί του πολεμικού πλοίου «Γκέμπεν», που βρισκόταν στο λιμάνι της πόλης και κατά τη διάρκεια της διαδρομή ο Αλέξανδρος Σχινάς πλησίασε και από μικρή απόσταση πυροβόλησε τον Βασιλέα Γεώργιο μία φορά, προκαλώντας, ωστόσο, καίριο τραύμα.).

·       Αν δεν είχε σκοτώσει πίθηκος τον Βασιλιά Αλέξανδρο.

·       Αν δεν είχαν σκοτώσει οι Άγγλοι τον Ιωάννη Μεταξά.

·       Αν δεν είχαν όλοι πέσει στην παγίδα των άγγλων του εμφυλίου πολέμου

·       Αν δεν είχαν επίσης σκοτώσει οι Άγγλοι τον Στρατηγό Παπάγο (πιθανότατα) και αν δεν είχε διοριστεί πρωθυπουργός ο μετέπειτα «εθνάρχης» Καραμανλής του μνημονίου Πιπινέλλη

·       Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε ιδρύσει τον Ασπίδα στον στρατό και αν ο Γεώργιος Παπανδρέου δεν κήρυσσε τον πόλεμο εναντίον του πολιτεύματος (προφανώς με «άδεια» των Αμερικανών) απαιτώντας να γίνει και υπουργός Άμυνας για να υπερασπίσει τον γιο του.

·       Αν δεν είχε τότε μεσολαβήσει η δικτατορία.

·       Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε εμποδίσει το 1972 την πτώση της δικτατορίας από βασιλικούς Αξιωματικούς (κατά τη γνώμη μου με εντολή των αμερικανών) σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη μαρτυρία του Μίκη Θεοδωράκη.

·       Αν ο «εθνάρχης» Καραμανλής και οι «προοδευτικοί» δεν είχαν σαμποτάρει τη λύση Μαρκεζίνη

·       Αν ο “εθνάρχης” Καραμανλής δεν είχε συμφωνήσει να αποβιβαστούν ελεύθερα οι τούρκοι στην Κύπρο.

·       Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν νόμιζε ότι θα ζει αιώνια και δεν είχε αφαιρέσει κάθε ρυθμιστικό ρόλο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν μετέτρεπε ουσιαστικά το Σύνταγμα της Ελλάδας σε πρωθυπουργική δικτατορία και την Ελλάδα χωραφάκι του κάθε κυρίου, Γιωργάκη ή Σαμαρά ή Τσίπρα (και έπεται συνέχεια).

·       Αν Ανδρέας Παπανδρέου δεν είχε το mea culpa του.

·       Αν ο Σημίτης (με τη ψήφο του εφιάλτη ΓΑΠ) δεν είχε γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και είχε γίνει ο Γεράσιμος Αρσένης.

·       Αν ο Σημίτης στα ΙΜΙΑ άφηνε τους στρατιωτικούς να κάνουν τη δουλειά τους

·       Αν Κωστάκης Καραμανλής δεν είχε προωθηθεί από τους νονούς ως αρχηγός της ΝΔ και είχε επιλεγεί ο Έβερτ ή ο Βύρωνας Πολύδωρας.

·       Αν ο Κωστάκης Καραμανλής δεν παραιτείτο τον Σεπτέμβριο του 2009 και εξαντλούσε τη θητεία του μέχρι τον Μάρτιο του 2010.

·       Αν ο Σαμαράς δεν μας έβγαινε από πατριώτης κατοχικός.

·       Αν οι ΣαμαροΒενιζέλοι στις Κάννες δεν σαμποτάριζαν το δημοψήφισμα που βλακωδώς νόμιζε ο Γιωργάκης ότι θα κέρδιζε και δεν διόριζαν πρωθυπουργό τον Παπαδήμιο του PSI και της πλήρους καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας

·       Αν ορισμένοι της Σπίθας δεν επέλεγαν ως νέο “σωτήρα” μας τον Αλέξιο, και η πατριωτική Σπίθα κατέβαινε στις εκλογές

·       Αν ο Παυλόπουλος δεν καταπατούσε το Σύνταγμα και έκανε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος προδοτικό και πραξικοπηματικό ντροπή για τον Ελληνισμό, ΝΑΙ.

·       Αν το ΚΚΕ δεν ευλογούσε την κατοχική βουλή με την παρουσία του.

·       Αν σχεδόν όλοι οι βουλευτές δεν αποδεικνύονταν ναιναίκοι κομματικά πρόβατα

Αν συνέβαινε μόνον ένα απ αυτά, τότε θα είχαν σωθεί, η Ελλάδα.  Και η  Κύπρος για τα σχετικά μες αυτήν αν.

Και αν δεν συνέβαιναν τα δύο πρώτα μάλλον και η Ιωνία, η Ελληνική Ανατολική Θράκη θα ήταν Ελληνικές. Και η Αγία Σοφία θα ήταν σήμερα η μητρόπολη του Ελληνισμού

Καλύτερα να μην προβλέψω για το που οδηγείται σήμερα ο Ελληνισμός με τους εθνομηδενιστές των κατοχικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ και συνοδοιπόροι «προοδευτικοί, ΝΔ του Εθνικού σκοπού των Χοτ Σποτ, Εθνομηδενιστικά ΚΚΕ, ΛΑΕ, ΑΝΤΑ κτλ)

Ευριπίδης Μπίλλης

loading...