Εξω φρενών η Πάμελα Αντερσον με τη σύλληψη Ασάνζ: «Μ. Βρετανία είσαι η π@ρν@ της Αμερικής»

Η σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ, ιδρυτή της Wikileak, σήμερα το πρωί στην πρεσβεία του Ισημερινού, ξάφνιασε αλλά και προκάλεσε οργή σε πολλούς από τους θαυμαστές του, αλλά και απλούς πολίτες. Όλοι όμως περίμεναν την αντίδραση της Πάμελα Αντερσον.

Οι εικόνες με της βίαιης απομάκρυνσης του γενειοφόρου Αυστραλού ιδρυτή της Wikileaks, από την πρεσβεία, φωνάζοντας ασυνάρτητα λόγια, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η μεγαλύτερη όμως, θαυμάστριά του, και ενδεχομένως, ερωμένη του, η διάσημη ηθοποιός Πάμελα Άντερσον, ήταν από τους πρώτους που ξέσπασε δημόσια κατά της σύλληψης αλλά και ενάντια στην Βρετανία και την Αμερική.

Η Πάμελα Άντερσον έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο Twitter αμέσως μετά την σύλληψη του Τζούλιαν Ασάνζ, τα οποία είναι ομολογουμένως πολύ σκληρά.

Η ηθοποιός έγραψε:

«Είμαι σε κατάσταση σοκ… Δεν μπορούσα να ακούσω καθαρά τι έλεγε. Δείχνει πολύ χάλια. Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό Ισημερινέ; (Επειδή σας εξέθεσε). Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό Μεγάλη Βρετανία; Φυσικά – είσαι η πόρνη της Αμερικής και χρειαζόσουν έναν αντιπερισπασμό από το δικό σου ηλίθιο Brexit» ενώ σε κάποιο άλλο ανέφερε:

«Κι εσείς ΗΠΑ; Αυτός ο τοξικός δειλός που έχετε για πρόεδρο. Θέλει να ανασυντάξει την βάση του; Είστε εγωιστές και σκληροί. Πήγατε όλο τον κόσμο προς τα πίσω. Είστε διαβολικοί και ψεύτες και κλέφτες. Και θα σαπίσετε. Κι εμείς θα ανέλθουμε» έγραψε η διάσημη ηθοποιός.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής Τύπος είχε ασχοληθεί ιδιαιτέρως με την σχέση της Πάμελα Άντερσον και του Τζούλιαν Ασάνζ, όταν η ηθοποιός άρχισε να επισκέπτεται όλο και πιο συχνά τον ιδρυτή της Wikileaks στην πρεσβεία του Ισημερινού, όπου παρέμενε έγκλειστος επί 7 χρόνια.

Μάλιστα, η Πάμελα Άντερσον κάθε φορά που εμφανιζόταν στην πρεσβεία για να τον επισκεφθεί, εκτός από τα χορτοφαγικά γεύματα που του πήγαινε, ντυνόταν όλο και πιο σέξι, φορώντας μάλιστα, μία φορά, τα μαύρα της γυαλιά, στενό γκρι φόρεμα, διχτυωτό καλσόν και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Η ίδια αποκάλυψε τον έρωτά της για τον Τζούλιαν Ασάνζ, με ανάρτησή της στο προσωπικό της ιστολόγιο, αποκαλώντας τον «πραγματικά σέξι». Στο κείμενο, με τίτλο «Ο Τζούλιαν μου» η διάσημη ηθοποιός, είχε γράψει:

«Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ο πιο έξυπνος, ενδιαφέρον και ενημερωμένος άνδρας στον κόσμο. Ναι, πιστεύω ότι είναι πραγματικά σέξι. Έχει αυτή την δύναμη και αυτή την αντοχή, παρά τις ευαισθησίες του. Είναι δύσκολο να τον φανταστεί κανείς έτσι, όταν ξέρει πόσο ικανός είναι σε αυτό που κάνει. Αλλά έχει ταχθεί εναντίον των πιο ισχυρών του κόσμου. Πέρασα πολύ χρόνο μαζί του και ξέρω ότι σε αυτό είναι ειλικρινής και ότι οι προθέσεις του είναι καλές».


I am in shock..
I couldn’t hear clearly what he said?
He looks very bad.
How could you Equador ?
(Because he exposed you).
How could you UK. ?
Of course – you are America’s bitch and
you need a diversion from your idiotic Brexit bullshit.
And the USA ?
This toxic coward of a President
He needs to rally his base? –
You are selfish and cruel.
You have taken the entire world backwards.

You are devils and liars and thieves.
And you will ROTT

And
WE WILL RISE ✊

1.155 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό


loading...