«Δεν είχα πού να θάψω κάποια γυναίκα»: Η κυνική παραδοχή του «Ορέστη» για το ταξίδι του στην Ελλάδα

Φρίκης… συνέχεια από τον κατά συρροή δολοφόνο της Κύπρου, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 35χρονος «Ορέστης» προχώρησε σε μια κυνική παραδοχή για το ταξίδι του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha Κύπρου, οι αστυνομικοί ρώτησαν τον Νίκο Μεταξά, όπως ονομάζεται ο άνθρωπος που έχει συγκλονίσει την Κύπρο, εάν η δολοφονική του δράση είχε φτάσει και στην Ελλάδα.

«Δεν έχω πειράξει καμία γυναίκα στην Ελλάδα» φέρεται να απάντησε ο ίδιος, συμπληρώνοντας:

«Δεν γνωρίζω καλά τα μέρη εκεί οπότε δεν είχα πού να θάψω κάποια γυναίκα».

Η νέα αυτή αποκάλυψη έρχεται ενώ ο «Ορέστης» οδηγείται σήμερα εκ νέου στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας για να ανανεωθεί το διάταγμα κράτησής του.

Οι χτεσινές έρευνες των κυπριακών Αρχών στην Κόκκινη Λίμνη και στη λίμνη Ξυλιάτου απέβησαν άκαρπες. Όπως γράφει η ιστοσελίδα offsite.com.cy, οι προσπάθειες της αστυνομίας συνεχίζονται και σήμερα.

Ο 35χρονος ομολόγησε τη Μεγάλη Πέμπτη ότι σκότωσε τη Marry Rose, την 6χρονη κόρη της Sierra, την Arian Palanos, την Maricar Valdez, μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων που εντοπίστηκε στο πεδίο βολής στην Ορούντα και τις Livia Florentina Bunea και Elena Natalia Bunea (μητέρα και κόρη) από τη Ρουμανία.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν εντοπίσει μόνο τις σορούς της Marry Rose και της Arian Palanos αλλά και αυτή της άτυχης γυναίκας που εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής. Παρότι ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος έχει υποδείξει στις Αρχές τα σημεία όπου έχει πετάξει τις σορούς των υπόλοιπων γυναικών (Maricar Valdez, Livia Florentina Bunea, Elena Natalia Bunea και της 6χρονης Sierra) μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί.

loading...