Εὐχής έργον δια την ημετέραν σωτηρίαν ή Ανάσταση του Ιησού Χριστού (Άξιον έστιν)

Ειναι ιστορικο γεγονος, παραδεκτο απο ολους οτι το εθνος βιωνει την μεγαλυτερη παρακμη απο την ημερα που δημιουργηθηκε.


Η συντριπτικη πλειοψηφια εχει παραδωθει ανευ ορων στην νεα ταξη πραγματων.

Κυριολεκτικα ελαχιστοι ειναι αυτοι που αγωνιζονται.

Παρα την σεξουαλικη διαφθορα και την απιστευτη ηθικη και πνευματικη παρακμη ο φιλευσπλαχνος Χριστος δεν μας ξεχνα.

Η μεγαλυτερη αποδειξη περι αυτου ειναι η παρουσια, η δραση και τα εργα τoυ Αγιου Παισιου και του ιερεα Σαββα Αχιλλεως.

Δυστυχως ο παναγαθος Θεος-Χριστος μας χτυπα τις πορτες μας, αλλα οι περισσοτεροι τις εχουν ακομη ερμητικα κλειστες.

Τα αποτελεσματα ολεθρια για την πατριδα και για εμας τους ιδιους. Τελειος ειναι μονον ο Θεος μας διδαξε ο Υπατος των Φιλοσοφων ο Αριστοκλης (Πλατωνας), τον οποιο λατρεψαν οι τρεις Ιεραρχες.

Αυτο το οποιο θελει να μας τονισει ο Πλατων-
Αριστοκλης ειναι οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι λιγοτεροι η περισσοτερο αμαρτωλοι-αδικοι και γεματοι αδυναμιες.

Η πραγματικη αξια σε εναν αληθινο Ελληνα ειναι να αναγνωριζει τα λαθη του, να τα διορθωνει και και οχι να τα συνεχιζει.

Στις ψυχες των σκλαβωμενων Ελληνων αυτην την εποχη η Ελλαδα μας ειναι σταυρωμενη ομοια με τον Χριστο.

Η Ελλαδα ηταν και ειναι μια χαροκαμενη μανα, που επανω στον σταυρο τρεχει το αιμα της πανω στα κοκαλα και στα μνηματα των παιδιων της που θυσιαστηκαν για την Ελευθερια.

Καθε Αγιο πασχα αλλα και σε καθημερινη πλεον βαση ολοι οι Ελληνες μαζι με την Παναγια, βλεπουν και την Ελλαδα να θρηνει κατω απο τον σταυρο στα ποδια του Χριστου.

Η Παναγια και η Ελλαδα ειναι οι δυο πονεμενες μητερες οι οποιες παρακαλουν τον Σωτηρα να γλυτωσει το εθνος απο τους Ισμαηλιτες, τους Γερμανους καθως και απο τους υπολοιπους εχθρους.

Η μονη σκεψη των πραγματικων Ελληνων ειναι ο αγωνας για την ελευθερια της Ελλαδας.

Ολοι οι γνησιοι Ελληνες ταυτιζουν την μεγαλη εβδομαδα και τα παθη του Χριστου με τα μαρτυρια της σκλαβωμενης Ελλαδος απο τα παρανομα μνημονια, και την καταλυση του συνταγματος.

Ταυτοχρονα με ολα αυτα εχουμε και την εισβολη των αγαρηνων. Από το ετος 2010 μ.χ, ξεκινησε για μια ακομη φορα ενας απίστευτος Εθνικος γολγοθας.

Η Ελλαδα μας κάθε χρονο σταυρωνεται μαζι με τον Ιησου. Μονον που σε αντιθεση με τον Ιησου Χριστο, η Ελλαδα παραμενει μονιμως αδυναμη και δυστυχως καθηλωμενη επανω στον σταυρο του μαρτυριου.

Φυσικα οσο επιμενουν οι κατοικοι να μην αλλαζουν τροπο ζωης, καμια ελπιδα επιβιωσεως δεν διαγραφεται στον οριζοντα.

Αυτό διοτι ό διαχρονικος τροπος επιβιωσης του Ελληνικου εθνους ηταν παντοτε τα χρηστα ηθη.

Το χειροτερο ολων είναι ότι ηρθε ο Χριστος στην γη, εκανε θαυματα μαρτυρησε, σταυρωθηκε, αλλα δεν αναστηθηκε μεσα στις ψυχες αρκετων ανθρωπων.

Δεν αναστηθηκαν ψυχικα και πνευματικα πολλοι ανθρωποι στο περασμα 2018 ετων. Παρα πολλοι ανθρωποι παρεμειναν κακοι,δειλοι, σαπιοι και ανανδροι.

Σε μια εποχη γενοκτονίας για το εθνος μας, ολοι λενε ότι είναι χριστιανοι, αλλα σταυρωνουν καθημερινα τον Χριστο μας με τις πραξεις τους.

Το χειροτερο είναι ότι οι δηθεν χριστιανοι ,δεν είναι ικανοι να κανουν μερικα απλα πραγματα που μας ζητησε ο Χριστος.

Να εχουν αγαπη και υποστηριξη μεταξυ τους.

Εντουτοις αυτά τα λιγα,αυτα τα ασημαντα δεν είναι ικανοι να τα κανουν η κατ ονομα χριστιανοι.

Ειναι η απολυτη τραγικη ειρωνια, είναι η σχεδόν απολυτη προσβολή προς τον Χριστο, μετα της σεξουαλικες ανωμαλίες, αυτην την εποχη, οτι οι σατανιστες εχουν αγαπη μεταξυ τους, και βοηθουν ο ενας τον άλλο, σε όλα τα επίπεδα.

Ολα αυτα τα κανουν οχι γιατι ξαφνικα αλλαξαν και ηρθαν στον δρομο του Χριστου, αλλα για να πετυχουν μια ωρα νωρίτερα την δημιουργια του πολυποθητου για αυτους από τα αρχαια χρονια, κρατος του αντιχριστου.

Οι εωσφοριστες, επετυχαν να μην υπαρχουν πλεον πολλοι χριστιανοι.

Αυτην την εποχη οι δηθεν χριστιανοι κανουν
αδικα κακο ο ενας στον άλλο, ειτε αδιαφορουν ενας για τον άλλο.

Δυστυχως καταφεραν να καταργησουν από τους περισσοτερους χριστιανους το εμεις και να τους επιβαλλουν το εγω, το οποιο είναι απολυτα εωσφορικο-καταστροφικο.

Επισης μεταξυ αλλων με την καταργηση της παιδειας του αφαιρεσαν καθε πατριωτικο συναισθημα.

Αδυναμοι και εκφυλισμενοι οι πιο πολλοι παραμενουν θλιβεροι και παθητικοι θεατες τον ιδιο μας τον εθνικο και ατομικο αφανισμο

Οι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν.

Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.

Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση. (1)

Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τσιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνιδα χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος.

Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης.

Η πριγκιπισσα Αννα μεσολαβησε στον πατερα της τον Αλεξιο Α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο Αρμενικης καταγωγης Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

Για αυτο ολους εκεινους τους αιωνες αυτοι οι τέλειοι αγιοι- ηρωες χριστιανοι, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν συνεχεια για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια. Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν Βατατζή.

Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.

Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.

Η προσμονη “θεόσταλτων σωτηρων” από τον θεο είναι ένα από τα μεγαλα δειγματα αμαθειας- παρακμης των ραγιαδων, οι οποιοι σαπισμένοι από την σεξουαλικη διαφθορα αναμενουν βοηθεια από τον θεο.

Σκεφτειτε τι θα γινοταν εαν οι προγονοι μας οι αγιοι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας σε καθε εισβολη των αμετρητων εxθρων μας αντι να πόλεμουν να
εκαναν μονον συλλαλητηρια ; Θα ειχε αφανιστει η Ελλαδα πολλους αιωνες πριν.

Φανταστειτε την ωρα που εισεβαλαν οι Περσες, οι Αγαρηνοι, οι Γοτθοι, οι Βουλγαροι, οι Ρωσοι, οι Αβαροι κλπ να επαιρναν οι προγονοι σημαιες και πανο να εκαναν συλλαλητηρια και να ελεγαν δεν πολεμαμε για την Ελλαδα.

ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΕΝΑΙΑ
ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ

ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΓΙΑ

ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΙΑ.

Παντοτε οι προγονοι μας σε καθε προταση των εχθρων να παραδωθουν και να μην πολεμησουν απαντουσαν αρνητικα.

Γνωριζαν ολοι οι αυθεντικοι Ελληνες τον ιερο και διαχρονικο τροπο επιβιώσεως του εθνους και ότι εάν γινουν προδοτες θα σπασει η ιερη ιστορικη συνεχεια, η οποια κρατουσε το εθνος ζωντανο στο περασμα πολλων αιωνων.

Ηξεραν παρα πολύ καλα οι Ελληνες οτι ότι εάν γινοταν προδοτες τοτε θα κατεστρεφαν δια παντος τον Ελληνισμο.

Αυτό διοτι ανα πασα στιγμη οι επομενες γενιες των Ελλήνων στρατιωτικων και του λαου θα τους ειχαν ως παράδειγμα με συνεπειες τραγικες καθως θα γινοταν με την σειρα τους προδοτες και η Ελλαδα θα σκλαβωνοταν και θα αφανιζοταν.

Από την στιγμη που θα καταστραφει η ιερη ιστορικη συνεχεια των ηθικων και των γεναιων Ελλήνων θα ακολοθουσαν αρκετες γενιες προδοτων και δειλων στρατιωτικων.

Αυτό ομως δεν το επετρεψαν να γινει οι Ελληνες ηρωες αυτοκρατορες, στρατηγοι, αξιωματικοι και στρατιωτες για να μην διαλυθει οριστικα το Ελληνικο εθνος.

Τα χρηστα ηθη ζωης των Ελλήνων ,είναι το παναρχαιο διαχρονικο “μυστικο”, για την επιβιωση του εθνους στο περασμα των αιωνων.

Ταυτόχρονα όμως είναι και το κλειδι ολων των μεγαλων Ελληνικων στρατιωτικών ,πολιτικων , κοινωνικων ,επιτημονικων επιτυχιων από καταβολης του Ελληνικου εθνους.

Οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους,εγιναν διοικητες του, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. *

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο, πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, πανεπιστήμονες.

Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.

Οι Ελληνες με το που αναλαμβανουν την διοικηση του Ρωμαικου κρατους , εχουν πληρη συνειδηση της πολιτισμικης και θρησκευτικης ανωτερότητας τους.

Γνωριζουν πολυ καλα οι Ελληνες ότι εξαιτιας του Χριστου ,του Πλατωνα ,και των χρηστων ηθων απελευθερωθηκαν χωρις να πολεμησουν .

Δεν εφτανε όμως αυτό αλλα εγιναν διοικητες στο κρατος στο οποιο προηγούμενος ηταν σκλαβοι.

Τωρα πλεον οι Ελληνες του μεσαιωνα ειναι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, ρωμαιοι υπηκοοι, και διοικουν την παγκοσμια Ρωμαικη αυτοκρατορια.

Οι τιτλοι Ρωμαιοι αυτοκρατορες , στρατηγοι , αξιωματούχοι, είναι αρχικα διοικητικοι,πολιτικοι, και στρατιωτικοι τιτλοι για τους Ελληνες.

Ο βασιλιας Ηράκλειος ξεπερασε σε αρκετους τομεις τον M. Αλεξανδρο και κρατησε ζωντανη την Ελλαδα στην πιο κρισιμη ιστορικη καμπη ολων των εποχων.
Εάν δεν υπηρχε ο Ηράκλειος παρα τα χρηστα ηθη των προγονων μας η Ελλαδα θα ειχε σκλαβωθεί στους περσες.

Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας μολις ανεβηκε στον Ελληνικο- Ρωμαικο θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο.

Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας, από τους Περσες.

Υπηρξαν πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ.

Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα.
Στους αγιους τοπους εγιναν αγριες σφαγες, κλοπες, εμπρησμοι, βιασμοι ,και σκλαβωμα χριστιανων.

Αναμεσα σε όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου,εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια.

Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες.

Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια.

Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες.

Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.

Ακομη και ο Μ. Αλεξανδρος, με πολύ εμπειρους και περισσοτερους στρατιώτες σε σχεση με τον Ηρακλειο, καθως και ένα πολυ ισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο βασιλειο σε ολους τους τομεις, χρειαστηκε μεγαλυτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια, σε σχεση με τον Ηρακλειο.

Επισης την εποχη που εγινε ο Μ. Αλεξανδρος βασιλεας στην Ελληνικη Μακεδονια δεν ηταν η μιση Ελληνικη επικρατεια κατεκτημενη απο την ισχυροτερη αυτοκρατορια του κοσμου την Περσικη.
Φυσικα ενα ακομη σημαντικο στοιχειο ειναι οτι το Ελληνικο Μακεδονικο Βασιλειο δεν ηταν χρεωκοπημενο.

Οταν ξεκινησε ο Αλεξανδρος την εκστρατεια του η Ελλαδα ηταν ελευθερη και ισχυρη.
Στον αντιποδα κατα την βασιλεια του Ηρακλειου επικρατουσε χαος και ολεθρος.

Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους Περσες.

Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο, ο πρωτος Ελληνας χριστιανος βασιλιας, ο Ηράκλειος απο την Καππαδοκια εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των Μηδων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το απογειον της Ελληνορθοδοξιας ηταν οταν ο Ελληνας Αυτοκρατορας Ηράκλειος πηρε πισω από τους Περσες τον Τιμιο Σταυρο, τον οποιο πηγε ο ιδιος πισω στα Ιεροσόλυμα.

Ο θριαμβος των Ελλήνων ήταν ολοκληρωτικος.(1)

Δεκατεσσερα χρονια πριν, το 614 μ.Χ., το Ελληνικο-Ρωμαικο κρατος, είχε βρεθει κατακτημενο κατά το ημισυ από τους Περσες, ενω ήταν και για πρωτη φορα στην ιστορια του σκοπιμα χρεωκοπημενο, εξαιτιας των αλλοδαπών βασιλεων-αυτοκρατορων.

Ηταν η εποχη που εδωσαν οι εωσφοριστες Περσες το τελεσιγραφο στους προγονους μας, ότι ή θα εγκαταλείψουν ολοι τον Ιησου Χριστο, η δεν θα ξαναδουν ποτε τον ηλιο.

Τελικα ο υπεροπτης εωσφοριστης Χοσροης ο οποιος αποκαλουσε τον Ηρακλειο, δουλο του, εχασε την ζωη του, και ο γιος του εκανε κηδεμονα-δουλο του το παιδι στον Ελληνα αυτοκρατορα Ηρακλειο. Αυτο ειναι το απολυτο απογειο της Ορθοδοξιας και του Ελληνισμου.

Ο Χριστος και η Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια ειχαν κερδισει κατα κρατος τον εωσφορο και την αυτοκρατορια του.

Η Περσικη εωσφορικη αυτοκρατορια επι 1228 χρονια προσπαθουσε να αφανισει δια παντως τον Ελληνισμο.

Τελικα εξαιτιας της γενναιοτητας, του ηθους, της πιστης, των χρηστων ηθων, και της βοηθειας του Ιησου Χριστου, οι προγονοι μας κατεβαλαν δια παντως τον προαιωνιο εχθρο του Ελληνικου εθνους.

To Eλληνικό έθνος έφτασε στο στρατιωτικό απόγειο του με τις δύο κατακτήσεις της Περσικής αυτοκρατορίας (Μ. Αλέξανδρος, Μ. Ηράκλειος).

Αυτά εiναι τα δυο μεγαλύτερα στρατιωτικά επιτεύγματα όλων των εποχών.

ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ
ΚΥΡΙΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.











ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ



             Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι

Γράφει ο Άγγελος Ευάγγελος Γιαννόπουλος

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ - ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.








ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑΗΘΕ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ. 


ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΑΔΙΚΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.

ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 

ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. 





ΟΔΗΓΟΙ ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΥ ΑΞΙΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΩΝ. 
ΜΗΝ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ



Μεγάλοι Φινλανδοί-Γιάρι Μάτι Λάτβαλα*







loading...