Διονύσης Σαββόπουλος για Κ.Μητσοτάκη: «Πρέπει να ομολογήσω ότι…»

Τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέα µε έναν δηλωµένο πασόκο, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, έναν συριζαίο, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον υποψήφιο µε τη «Λαϊκή Συσπείρωση» -τη δηµοτική παράταξη
του ΚΚΕ- στον Δήµο Αθηναίων Στάθη Δρογώση και τον απροσδιορίστου πολιτικής ταυτότητας Διονύση Σαββόπουλο;

Σίγουρα δεν συµµετείχε σε µουσική παράσταση µαζί τους και σίγουρα επίσης δεν έκαναν πολιτική συζήτηση. Γευµάτισαν -µαζί και µε άλλους δηµιουργούς- στο εστιατόριο «Cherchez La Femme» στο κέντρο της Αθήνας, καθώς οι παραπάνω καλλιτέχνες είναι εκπρόσωποι των σωµατείων των Ελλήνων δηµιουργών, προκειµένου να συζητήσουν σχετικά µε το µέλλον της Ειδικής Υπηρεσίας Εκτακτης Διαχείρισης Δικαιωµάτων (ΕΥΕΔ).

Το ραντεβού έκλεισε η τοµεάρχης Πολιτισµού της ΝΔ Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία, σύµφωνα µε τους δηµιουργούς, έχει ασχοληθεί πάρα πολύ µε τα ζητήµατα που τους απασχολούν, έχοντας κάνει και καλή ενηµέρωση στον Κυριάκο. Οι καλλιτέχνες ήπιαν κόκκινο κρασί, η Κρητικιά Ολγα ρακή, ενώ ο Κυριάκος απέφυγε το αλκοόλ. Αντίθετα, τίµησε τα ντολµαδάκια του καταστήµατος, που όσο νόστιµα και να ήταν, αποκλείεται να είναι τόσο ξακουστά όσο εκείνα της αείµνηστης µητέρας του, Μαρίκας, που συζητιούνται ακόµα και σήµερα στις πέντε ηπείρους του πλανήτη.

Από αλλού περίµενε την κριτική ο αρχηγός της Ν∆ και από αλλού του ήρθε όμως. Οχι από τους αριστερούς καλλιτέχνες, αλλά από τον Σαββόπουλο. Σύµφωνα µε ανθρώπους που ήταν στο εστιατόριο, ο γνωστός τραγουδοποιός είπε στον Κυριάκο: «Μπορεί να έχω αηδιάσει µε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα πρέπει να οµολογήσω ότι στα καλλιτεχνικά η Αριστερά έχει πολύ µεγαλύτερη φαντασία».

loading...