Ομάδα περιθωριακών κτύπησε οικογενειάρχη στα Εξάρχεια επειδή φορούσε μπλούζα με την Μακεδονία

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας άνδρας, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, την ώρα που περπατούσε μαζί με τον γιο του και τη γυναίκα του στην πλατεία Εξαρχείων. Σύμφωνα με
τις περιγραφές που έκανε ο άνδρας στους αστυνομικούς, νεαροί τον πλησίασαν και άρχισαν να τον βρίζουν πρώτα για την μπλούζα που φορούσε με διακριτικά σήματα της Μακεδονίας. Στη συνέχεια άρχισαν να τον τραβούν για να σκίσουν τη μπλούζα τους, ώσπου δεν άργησαν να τον χτυπήσουν.

Η σύζυγός του και ο γιος του, που σπουδάζει στην Αθήνα, άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, χωρίς, όμως, κάποιο αποτέλεσμα. Οι νεαροί, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, εξαφανίστηκαν από το σημείο, μόνο όταν είδαν τον άνδρα στο έδαφος. Λίγη ώρα αργότερα τραυματισμένος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για τις πρώτες βοήθειες ενώ θα δώσει κατάθεση στις Αρχές μήπως και μπορέσει να περιγράψει τους δράστες ή να θυμηθεί περισσότερες λεπτομέρειες από την επίθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cnn.gr, τα θύματα του ξυλοδαρμού είναι από τη Θεσσαλονίκη και είχαν κατέβει στην Αθήνα, καθώς ο ένας τους γιος σπουδάζει στην πρωτεύουσα.

loading...

6 thoughts on “Ομάδα περιθωριακών κτύπησε οικογενειάρχη στα Εξάρχεια επειδή φορούσε μπλούζα με την Μακεδονία

  1. πουστρακια θρασύδειλοι πάτε ομάδες σαν τους λύκους

  2. Αυτά συμβαίνουν στις χώρες όπου επικρατούν τα κόμματα των αριστερών προοδευτικών δυνάμεων;;;;
    Δεν μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει στους δρόμους;;;;

  3. Αυτή είναι η χώρα των πολλών που λέει ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ και όλος αυτός ο κακόγουστος κυβερνητικός ΘΙΑΣΟΣ ή η χώρα των μπαχαλάκιδων και των πρεζάκιδων που προσπαθούν με την ανοχή των κυβερνώντων να τρομοκρατήσουν έναν ολόκληρο λαό

  4. Ενώ όσο κυβερνουσαν τα κόμματα που πτωχευσαν τη χώρα δε συνέβαιναν τέτοια περιστατικά!

  5. εσυ εισαι φαν υποστηρηχτης που λενε των απλυτων πουσταριων γλυκε μου? τσακισμα το κρανιο θελεις κοπρε..

  6. 7.24 κοπρο να πεις τον πατέρα που σε εκανε παλιο αδελφη , απο που κατάλαβες ότι είμαι υποστηρικτής τους ρε ηλιθιε ;

Comments are closed.