Έθαψαν το «νεκρό» σκύλο τους και εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους

Μια οικογένεια στη Ρωσία σοκαρίστηκε όταν είδε το 18χρονο σκύλο της ζωντανό, σε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μία μέρα πριν τον είχε θάψει, πιστεύοντας ότι έχει πεθάνει.

Δύο νεαρά κορίτσια εντόπισαν ένα εξαντλημένο σκυλάκι να βρίσκεται ξαπλωμένο στην άκρη του δρόμου και απευθύνθηκαν στο καταφύγιο ζώων Open Your Hearts.

Οι υπεύθυνοι το τύλιξαν σε μια κουβέρτα κι αμέσως το μετέφεραν σε τοπικό κτηνιατρείο στην ανατολική Ρωσία, ενώ ταυτόχρονα άρχισαν οι έρευνες για να διαπιστωθεί ο ιδιοκτήτης του.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, το σκυλί, ο 18χρονος Ντικ, θεωρήθηκε νεκρός από τις ιδιοκτήτριές του όταν απέτυχαν να τον ξυπνήσουν, με τις δύο γυναίκες να αποφασίζουν να τον θάψουν σε μία έκταση, λίγο πιο πέρα από το σπίτι τους.

Όμως, ο Ντικ δεν είχε πει το τελευταίο του… γάβγισμα, καταφέρνοντας μάλιστα να σκάψει πολλά κυβικά μέτρα χώματος, ώστε να μπορέσει να ξαναβγεί στην επιφάνεια, όπου κι εντοπίστηκε από περαστικούς.

Οι σοκαρισμένες ιδιοκτήτριες δεν πίστευαν στα αυτιά τους, όταν ενημερώθηκαν από τους υπαλλήλους του κτηνιατρείου ότι ο αγαπημένος τους φίλος είχε επιστρέψει -κυριολεκτικά- από τους νεκρούς, δηλώνοντας ότι προσπαθούσαν μάταια επί πολλή ώρα να τον ξυπνήσουν, δίχως εκείνος να ανταποκρίνεται κι έτσι θεώρησαν και λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τελικά, η περιπέτεια του Ντικ είχε αίσιο τέλος, με τον τελευταίο να απολαμβάνει δεόντως τη «δεύτερη ευκαιρία» που κέρδισε στη ζωή, σκάβοντας μόνος του την έξοδό του από το σημείο που είχε θαφτεί.

loading...