ΟΞΩ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

-ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΝΕΣΤΟΡΩΠΟΥΛΟΥ

Η χώρα μας υφίσταται παντοειδείς και πολυσχιδείς  επιθέσεις, από ”φίλους” και εχθρούς.
Επικεντρωθήκαμε στον οικονομικό πόλεμο που κανείς δεν αρνείται την σημασία του, αλλά υπάρχουν και 
σοβαρότερες πλευρές .


Εαν θελεις να γκρεμίσεις ένα σπίτι μπορείς να το κατεδαφίσεις κανονικά με παλιές ειτε με καινούριες μεθόδους.

Όταν είναι ξένο θα σε αντιληφθούν και θα έχεις συνέπειες .

Οταν όμως του υπονομεύσεις τα θεμέλια πέφτει από μόνο του και δεν τρέχει τίποτα για σένα.

Αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα στο σπίτι μας ,στην χώρα μας .

Έχουμε γεμίσει ποντίκια που κατατρώνε τα υποστυλώματα και δεν μιλάει κανείς ή σχεδόν κανείς.

Και έχουν χρώμα και όνομα αυτά τα ποντίκια.Είναι κόκκινα ,το χρώμα της Τουρκίας ,της Αλβανίας των 
Σκοπίων ,του ΣΥΡΙΖΑ και του Σατανά.

Ο γενίτσαρος χαριτζής και αρχηγός των τζιχαντιστών Ερντογάν, έχει γεμίσει την χώρα πρακτόρια που σε αγαστή συνεργασία με το Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και  το αντίστοιχο προξενείο της Ρόδου απεργάζεται με υπομονή και επιμονή την υφαρπαγή εδαφών μας της Θράκης ,των νησιών μας και όχι μόνο.
Θα μου πείτε ότι τα τουρκομογγολοι την δουλειά τους κάνουν, σαφώς και την δουλειά τους κάνουν 
αλλοίμονο οι δικοί μας εδώ τι σκατά κάνουν για να αποκαλύψουν και να εξουδετερώσουν τα 

Περιέργως τίποτα, καλύτερους συνεργάτες δεν θα μπορούσε να βρεί η ΜΙΤ απο τον Α. Σώρρα ούτε αν πλήρωνε ή πληρώνει πολλούς αλλους ;

Όταν κανει κάποιος κάτι πολυ αξιόλογο για την Ελλάδα
και την Ορθοδοξία απειλείται ευθέως η ζωή τους από τους Τούρκους-παγανιστές οπαδούς του Α. Σώρρα.

Η πιο ενδεικτική περίπτωση ειναι αυτή του κυρίου 
Άγγελου Γιαννόπουλου, ο οποίος γράφει την 
πατριωτική στήλη Επικρατέειν ή Απόλλυσθαι.

Ο κύριος Άγγελος Γιαννόπουλος, είναι κατα γενική
παραδοχή εκείνος που ξεχώρισε περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλον Ελληνα σε σθένος, ηθική, παιδεία και προσφορά στο έθνος κατα την τρέχουσα δεκαετία

Εδώ και πολλά χρόνια όλοι διαβάζουμε τα χιλιάδες εγκωμιαστικά σχόλια για τον κύριο Γιαννόπουλο.

Η καθολική αποδοχή απο τον Ελληνικό λαό στο πρόσωπο του κυρίου Γιαννόπουλου εχει προκαλέσει τρομερό πανικό στην νέα τάξη πραγματων και στα 
μίσθαρνα όργανα της. 

Η επιτυχία του αυτη είχε ως συνέπεια να του κανουν για περισσότερο απο μια δεκαετία τρομερό πόλεμο και διώξεις όλα τα ανθελληνικά βοθρολύματα. 

Χαρακτηριστικό ειναι οτι αυτά δεν εχουν ξαναγίνει ποτέ  και σε κανέναν αλλο Ελληνα. (1)
Oμως δεν είναι μόνο οι Τούρκοi εχθροι μας, από κοντά και οι Αλβανοι εκτός από τις ανεκδιήγητες διεκδικήσεις τους για την Ήπειρο, την καταπίεση της Ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, την υφαρπαγή των περιουσιών της την στιγμή που η Ελλάδα εχει δώσει δουλειά σε χιλιάδες Αλβανούς που έφτιαξαν περιουσία στην χώρα τους με χρήματα που έβγαλαν εδώ ζούν και αναπτύσσονται εδώ. 

Κάποιοι από αυτούς ενώ τρώνε ψωμί από την Ελλάδα μας μισούν και δεν το κρύβουν με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα και μη κρύβοντας την χαρά τους όταν κάτι κακό συμβεί στην χώρα μας.Χώρια πόσοι από αυτούς επανδρώνουν τις διάφορες αναρχικές ομάδες Ποιός ξέχασε ότι το 2008 με τις καταστροφές λόγω Γρηγορόπουλου, έγινε πλιάτσικο και πολλά  από αυτά που βρέθηκαν λέτε ;

Σωστά μαντέψατε στην Αλβανία.

Πόσοι από αυτοί έχουν και την ιδιότητα του κατασκόπου,ή ακόμα της 5ης φάλαγγας του Αλβανικού μεγαλοϊδατισμού ,δουλεύοντας σε ”ενδιαφέρουσες ” περιοχές.Είναι μέσα στον Ελληνικό στρατό  υπηρετούν και με την πρώτη ευκαιρία σχηματίζουν τον αετό της ”Μεγάλης” Αλβανίας και αντί να τους στείλουν πακέτο στην Αλβανία τους επιβαλλουν μια ποινή -χάδι και καθαρίσανε.

Οι Αλβανοί κάνουν και άλλη ζημιά ,είναι εξελιγμένα στον τομέα του υποκόσμου ,ανεβάζοντας την 
εγκληματικότητα αλλά και διαβρώνοντας την νεολαία με τα ναρκωτικά που φέρνουν, πολλή καλή μπίζνα
διευκολύνουν και τον φιλο τους τον Ερντογάν  
Έχουμε και τους Σκοπιανους που πήραν αέρα από την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας και έχουν ξεσαλώσει .Την παραβιάζουν καθημερινά και το εκμεταλλεύονται στο έπακρον γιατί δυστυχώς η 
Ελλάδα κυβερνάται από ανιστόρητους ,αμόρφωτους ,ιδεοληπτικούς και ανίκανους απάτριδες .

Τα θερμά μου ”συγχαρητήρια ”σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να μην πληρώνουν ΕΝΦΙΑ κ τώρα πληρώνουμε εμείς και η Ελλάδα την βλακεία τους.

Έχουμε και τα “φιλαράκια” μας τους Αμερικάνους άλλες λέρες και αυτοί. Πως κάθε φορά που υπάρχει διαφορά με την Τουρκία ή άλλον να δίνει το δίκιο πάντα στους άλλους  ή να λέει βρείτε τα μόνοι σας δηλαδή δώστε τίποτα …και όχι μόνο αυτό κάνουν και εχθρικές ενέργειες αλλά η ΕΥΠ αγρόν αγοράζει και βάζει και εμπόδια.

Στο μεταξύ ο χαριτζής Ερντογάν που βλέπει τον εαυτό του προστάτη των Μουσουλμάνων απανταχού της 
γης και λέγεται πως είναι ο ηγέτης των τζιχαντιστών.

Ο Ερντογάν όπως όλοι σαν και αυτόν φοβούνται μην χάσουν την εξουσία αλλά και μήπως τούς στείλουν 
στον άλλο κόσμο .
Νομίζω οτι ο καιρός του Ερντογάν είναι λίγος δεν είναι τόσο καλό παιδί και τα κακά παιδιά έχουν κακό τέλος.

Οι Ρώσοι παίζουν τα δικά τους παιχνίδια και εξυπηρετούν τα δικά τους συμφέροντα κάτι που δεν κάναμε ποτέ εμείς.

Οι Γερμανοί άλλη παλιόφαρα πάντοτε εχθρικοί με την Ελλάδα χαίρονται  που είμαστε σε αυτήν την κατάσταση κερδίζουν από αυτήν κ μας κατηγορούν για τεμπελιά ενώ αυτοί δουλεύουν λιγότερες ώρες από εμάς.
 
Μα η χειρότερη φάρα είναι οι απάτριδες που μας κυβερνάνε Μας πρόδωσαν μας πούλησαν και μισούν θανάσιμα ότι Ελληνικό. Την πατρίδα ,την θρησκεία ,την οικογένεια,τους νόμους ,την τάξη τα σώματα ασφαλείας ,τον στρατό  την αριστεία,το επιχειρείν  Διαστρέφουν τις έννοιες των λέξεων .Πχ είναι ότι σάπιο και παλιό και το ονομάζουν νέο ,το ανήθικο και το ονομάζουν ηθικό ,την αγκαλιά με την διαπλοκή πάλη με την διαπλοκή Σαπίλα μέχρι τέρμα.

Πρέπει να μπεί ένα τέρμα ,να ξαναβρούμε τον εαυτό μας ,το φιλότιμό μας ,τις αξίες μας .

Το μεγαλύτερό μας πρόβλημα δεν είναι η οικονομική κατάρρευση  αλλά η κοινωνική ,η πτώση των αξιών και η απόρριψή τους ως πεπαλαιωμένες και άχρηστες. Η επικράτηση των μειοψηφιών με την μέθοδο του δικαιωματισμού.

Η αθρόα λαθρομετανάστευση ,είναι δούρειος ίππος για την χώρα μας γιατί όχι μόνο θα προκαλέσει αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας ,αλλά σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία θα είναι ο στρατός της εντός των τειχών .

Το δηλώνουν Αλβανάκια μουσουλμάνοι ότι θα παν με τους αδερφούς μουσουλμάνους σε τέτοια περίπτωση αλλά κ τα βαπτισμένα χριστιανοί άλλωστε το έκαναν για τα οφέλη που έχουν από το να δηλώνουν χριστιανοί .

Επειδή είμαστε ανάδερφος λαός και αν τα πράγματα παν στραβά δεν θα μας βοηθήσει κανένας θα πρέπει να βρούμε μόνοι μας την δύναμη που μπορούμε να αντλήσουμε μέσα από την ιστορία μας ,την θρησκεία
μας ,την οικόγενειά μας και να ορθώσουμε πάλι το ανάστημά μας .

Οι λαθρομετανάστες να επιστρέψουν στις χώρες τους και εμείς να κάνουμε την χώρα μας αυτάρκη στο μεγαλύτερο βαθμό που μπορούμε .

Να ανορθώσουμε τις πεσμένες μας αξίες Να μην είμαστε ριψάσπιδες ο αγώνας για την αλλαγή της 
κοινωνίας μας  να αρχίσει από σήμερα. Είμαστε τα κύτταρα της κοινωνίας η προσωπική αλλαγή όλων 
θα φέρει την γενική αλλαγή Για εμάς τους Ελληνες ,για την Ελλάδα .Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται .

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ : 
Επισκέφτηκα κάποτε παλιά το άγιο (μη χέσω) όρος και συνάντησα κάποιον καλόγερο σούπερ ρεμάλι που είχε το “γαμώ το Χριστό μου” καραμέλα, όπως έχουμε πολλοί από εμάς το “μαλάκας”, “μαλακία” κτλ. Όταν κάποιος θρησκευόμενος επισκέπτης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το θέμα, τελειώνοντας με τη φράση “για το όνομα της Παναγίας”, ο καλόγερος κόντεψε να βγάλει αφρούς, είχε πετάξει το σκουφί του κάτω και το πατούσε, είδαμε και πάθαμε να τον ηρεμήσουμε (είχαμε γαμηθεί κι από τα γέλια βέβαια). Και λέει το ασύλληπτο: “Για το κωλόπαιδο τον πούστη το Χριστό, να λέτε ό,τι θέτε, την Παναγία  να μην την ξαναπιάσετε στο στόμα σας” !!!!!! Τέζα εμείς…..
Αγαπητέ Κ. Γιαννόπουλε, είμαστε μια μικρή συντροφιά νέων Ορθοδόξων που μας εμπνέετε με τις χριστιανικές σας γνώσεις και θέλουμε να σας ρωτήσουμε, τελευταία κυκλοφορεί μια είδηση, σίγουρα ψευδής, ότι πριν γαμήσετε την μανούλα σας, της βάζατε στην κωλοτρυπίδα έναν σταυρό, γιατί  ήταν αμαρτωλή, παρακαλώ διαψευστε το, ή αιτιολογήστε το.
(1) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΗ
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΖΗΛΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ
ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ O ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. 
loading...