Ρ Α Τ Σ Ι Σ Μ Ο Σ

Ρατσισμός είναι η κοινωνική ή πολιτική πρακτική διακρίσεων απέναντι σε φυλετικές εθνικές κοινωνικές ομάδες που θεωρούνται κατώτερες  φυλετικά.

Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. ασκούν ΡΑΤΣΙΣΜΟ σε όλα τα  υποδουλωμένα  Κράτη της Γης.
Στο ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ «ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ. 

Κείμενο  της ΕΛ.ΛΑ.Σ
 ——————————-
Τα πολιτικά πιόνια του αφηνιασμένου Διεθνούς Σιωνισμού, της Νέας Εποχής, της Παγκοσμιοποίησης και των κάθε είδους Λεσχών και Στοών [Μπίλντερμπεργκ, Ιλουμινάτι, Τριμερούς, και άλλων «ευαγών» συμμοριών], επέπεσαν με  πρωτοφανή φθονερή αγριότητα κατά της πατρίδας μας οδηγώντας την στον εφιάλτη και την φρίκη της σημερινής πλανητικής δικτατορίας που υπερβαίνει τα όρια της γενοκτονίας και της εθνοκτονίας του Έθνους των Ελλήνων.
Η αόρατη Νεοταξίτικη συμμορία του σήμερα, σέρνοντας στο λυκόφως, εν  τυμπάνοις, τον μακάβριο χορό της, το χορό του θανάτου του Έθνους μας, επιφέρει την άλωση και την παράλυση της σκέψης και της βούλησης, δολοφονεί καθημερινώς ανθρώπους έχοντας καταγεγραμμένες μέχρι σήμερα στο ενεργητικό της 8.801 αυτοκτονίες Ελλήνων, που θα απαιτήσουν εκδίκηση.
Σήμερα, συντελείται η μεγαλύτερη γενοκτονία εις βάρος ενός Λαού, εν καιρώ «ειρήνης». Σήμερα, συντελείται η πλέον αισχρή εθνοκτονία εις βάρος του Έθνους των Ελλήνων και ο κύριος εχθρός είναι πλέον εντός των τειχών, και οι ανεγκέφαλοι μειοδότες πολιτικοί Νενέκοι του σήμερα αποτελούν τα προγεφυρώματα των κατακτητών μας. Αλλά οι Νενέκοι του 1827 αντιμετωπίσθηκαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο από τον Κολοκοτρώνη. Ο μεγάλος στρατηγός, συνέλαβε την πεμπτουσία της κατάστασης, έβαλε σε δράση το σύνθημα «φωτιά και τσεκούρι στους τουρκοπροσκυνημένους», και «Σιωνοπροσκυνημένους», και έτσι αναχαίτισε τον Ιμπραήμ. Εμείς μπορούμε να εμπνευσθούμε από την ιστορία του και συλλογικά να ενεργήσουμε σύμφωνα με τις υποδείξεις του. Πρέπει να συμφιλιωθούμε με το μακρινό παρελθόν μας το οποίο στοιχειώνει το παρόν ζητώντας δικαιοσύνη. Η θεία Δίκη θα σηκώσει το σπαθί της κατά των ανόμων και τότε, ΟΥΑΙ!!!
«Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί,..», η Νέμεσις, έστω και αργά αποκαθιστά την τάξιν.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ-«ΕΛ.ΛΑ.Σ»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Υ.Γ. του ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ.
Δεν αποκλείεται τα γεγονότα στη SRI-LANKA να είναι έργο των Κοσμοκρατόρων.(Βάζουν τους Ισλαμιστές Μουσουλμάνους, και αυτοί κρύβονται).
Να μας λείπουν οι πολιτικοί ηγέτες τύπου ΤΣΙΠΡΑ, που ενάντια στην Ελληνική βούληση, ξεπουλά τη χώρα μας την Ελλάδα, στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες δανειστές, άνοιξε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες, πούλησε την Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, στο τετραεθνικό μόρφωμα των Σκοπίων του 1,4 εκ. κατοίκων, επικαλούμενος την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος, και έχει τη τόλμη να ζητάει την ψήφο των Ελλήνων.
Στους ψεύτικους (κατά φαντασία) λόγους του, παραπλανά τους Έλληνες. 
Όλα αυτά για να έχει την πολιτική υποστήριξη, και χρηματοδότηση, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της Σιωνιστικής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, οι οποίοι μας χρεοκόπησαν, για να επιτύχουν το ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος.
Το Σιωνιστικό λόμπι ασκεί έλεγχο στους πολιτικούς!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ σκέφτεται τους Έλληνες τι θα απογίνουν, αλλά επιδίδεται σε προεκλογικούς λόγους παραπλάνησης των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ξεπουλά τους Έλληνες, χάριν Σιωνιστικής ιδεολογίας, και στο χρήμα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Τέτοιοι πολιτικοί ηγέτες είναι ΕΦΙΑΛΤΕΣ της Ελλάδος, και του Ελληνισμού.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ & ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!!!!!

                   ΑΝΤΩΝΗΣ   ΓΡΥΠΑΙΟΣ
      Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Πώς το ισραηλινο-σιωνιστικό λόμπι ασκεί έλεγχο στους πολιτικούς
https://4.bp.blogspot.com/-Y99L7BMr54Y/XLunc2i8pTI/AAAAAAADIK8/D1kDk37XBToi7fyE1Yp4a2BTReh3xigHwCEwYBhgL/s640/KRONIA%2BADELFOTHTA%2BSIONISMOS%2BEBRAIOIScreenshot_1.png



How The Israeli-Zionist Lobby Exerts Control Over Politicians
https://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/ZionismTerrorism2.jpg
Πηγή: ΑΤΤΙΚΑ  ΝΕΑ
Σχόλια:
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


«Σεισμός» στην Ευρώπη! Τρομακτική επέλαση της πατριωτικής Δεξιάς – Δημοσκόπηση – σοκ την φέρνει στη δεύτερη θέση
ΔΙΕΘΝΗ. – 20 Απρ 2019 – 19:18
https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2019/04/Orban-Salvini-800x450-800x450.jpg
ΟΙ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ  ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Προς όλα τα Πατριωτικά  κόμματα,
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

loading...

3 thoughts on “Ρ Α Τ Σ Ι Σ Μ Ο Σ

  1. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΙ

    ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ / ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ/ ΜΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

    ΡΑΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ
    ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
    ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  2. Ο ρατσισμος επινοηθηκε απο την νεοταξικη μεταπολεμικη ΕΛΙΤ και κατεληξε να περιλαμβανει σχεδον το συνολο της πολεμικης κατα του πατριωτισμου της δημοκρατιας και του εθνοκεντρισμου.Ειναι ο κατεξοχην πολεμικος κριος της ΝΤΠ.Ενω ως ηθικη και νομικη καταφορα ο ρατσισμος καλυπτεται απο τις προνοιες του δυτικου κρατους δικαιου ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ εν τουτοις προεκριναν οι εμπνευστες του ιδεολογικου και νομικου αυτου εκτρωματος να δωσουν ονομα και αλλη κατευθυνση στο θεσμικο τους τερατουργημα.Με την παρεμβολη του νεολογισμου (ρατσισμος) καταφεραν στην πραγματικοτητα να Διωξουν να Ακυρωσουν και να Αδρανοποιοιησουν καθε ηθικη και νομιμη αντιδραση των κοινωνιων και των κρατων.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΚΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.Για παραδειγμα εισβαλουν λαθρα και εν ψυχρω ολοκληροι πληθυσμοι στην Ελλαδα και εαν η χωρα τολμησει να αντιδρασει στην αυτονοητη και αυταποδεικτη αυτη παρανομια ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ 'ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ' ΧΩΡΑ!!!Ενω η χωρα αντιδρα στη λαθροεισβολη οπως ακριβως θα αντιδρουσε και εαν οι λαθροεισβολεις ηταν Νορβηγοι η Ελβετοι ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ(χρωματος,φυλης,κλπ).Το πλεον εκπληκτικο ομως ειναι οτι η διεθνης νομικη επιστημη εξοφθαλμα χειραγωγουμενη ποιει την νησσα και δεν αναδεικνυει καν τα παραπανω παρανοικα!!Αντιθετα συντασσεται με αυτα!! Ισως γιατι και οι καριερες φτιαχνονται ουσιαστικα απο την ΝΤΠ.

  3. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΑΘΡΟΕΣΙΒΟΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!

Comments are closed.