Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο – Η μητέρα το πέταξε και ξεψύχησε

H είδηση ότι βρέθηκε μωρό νεκρό μέσα σε κάδο απορριμάτων στο Αίγιο έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο καθώς όπως όλα δείχνουν μπορούσε να σωθεί η ζωή του.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία Αιγίου δέχτηκε χθες ανώνυμο τηλεφώνημα, ότι υπάρχει μωρό πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων, το οποίο είχε πετάξει η μητέρα του αμέσως μετά τη γέννα. Η μητέρα είναι 30 χρόνων και ανύπαντρη.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, άνδρες της Ασφάλειας και της ομάδας «ΔΙΑΣ» έφτασαν στο σπίτι της μητέρας, η οποία αρνήθηκε ότι είχε γεννήσει και ότι δεν είχε προβεί σε αυτή την πράξη.

Ωστόσο, παρότι έγινε γνωστό το όνομα της μητέρας, δεν έγινε πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν όντως είχε γεννήσει ή όχι και στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία, ώστε να βρεθεί πιο έγκαιρα το μωρό και ίσως να σωθεί, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ aigialeia24.gr.

Όμως, μετά από αρκετές ώρες, η γυναίκα υπέστη αιμορραγία και εσπευσμένα μπήκε στο Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι πριν λίγες ώρες όντως είχε γεννήσει.

Τότε οι άνδρες της Ασφάλειας, έψαξαν εξονυχιστικά τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Συνοικισμού Αιγίου και βρήκαν το μωρό νεκρό.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Ρίο, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση.

loading...