Π.Σκουρλέτης σε Τσίπρα: «Μετά από αυτή τη συγκέντρωση, μπορείς να πας και σε εκλογές» (φωτο)

Ενθουσιασμένοι εμφανίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση στο Γαλάτσι για την Προοδευτική Συμμαχία. Η ατάκα που είπε ο Πάνος Σκουρλέτης για τις εκλογές και το… όλο νόημα χαμόγελο που “έσκασε” ο Αλέξης Τσίπρας όταν τον άκουσε.

Το κλίμα ήταν άκρως πανηγυρικό το βράδυ του Σαββάτου (06.04.2019) στο κλειστό του Γαλατσίου, όπου έγινε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προοδευτική Συμμαχία. Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε εν μέσω αποθέωσης και ο Πάνος Σκουρλέτης φρόντισε να του… ρίξει πάσα για τις εκλογές.

Μόλις ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε στο χώρο της εκδήλωσης και αφού χαιρέτισε πολλούς από τους παρευρισκόμενους, πήρε τη θέση του ανάμεσα στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση και τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη.

Ο πρωθυπουργός έμεινε εντυπωσιασμένος από την εκδήλωση αφού, όπως λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ, η συγκέντρωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι διοργανωτές είχαν υπολογίσει ότι ο κόσμος που θα πήγαινε στο Γαλάτσι θα ήταν περίπου 4.000. Αλλά οι υπολογισμοί τους αναφέρουν πως στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκαν τουλάχιστον 8.000 άνθρωποι.


Χαμογελαστός και χαλαρός, ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθούσε τις ομιλίες που προηγήθηκαν πριν από τη δική του. Σε κάποια στιγμή, ο Πάνος Σκουρλέτης έσκυψε και είπε τον πρωθυπουργό: «Μετά από αυτή τη συγκέντρωση, μπορείς να πας και σε εκλογές».

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ένα… χαμόγελο όλο νόημα. Αλλά ως εκεί. Δεν θέλησε να ανοίξει περισσότερο τα χαρτιά του για το πότε σκέφτεται να στηθούν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές.

Στο Γαλάτσι, εκτός από τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε σχεδόν… όλο το υπουργικό συμβούλιο, υποψήφιοι ευρωβουλευτές, βουλευτές του κόμματος και στελέχη του πρώην ΠΑΣΟΚ, όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Νίκος Μπίστης αλλά και ο Στέφανος Τζουμάκας που λίγη ώρα νωρίτερα είχε δώσει τα χέρια με τον Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία. Αλλά και άνθρωποι που δεν είναι (ακόμα ίσως) σε ψηφοδέλτια ή… ευρωψηφοδέλτια, όπως η αργυρή Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος στην Ατλάντα, Νίκη Μπακογιάννη.

Όλοι οι παραπάνω ήταν… φυσικές παρουσίες. Εκείνο που εξέπληξε πολλούς ήταν η εμφάνιση του… Πάπα. Όχι, ο Ποντίφικας δεν βρέθηκε στο Γαλάτσι. Αλλά στα video wall που είχαν στηθεί για την εκδήλωση έπαιξε video από την ομιλία του σε δημοσιογράφους ενώ επέστρεφε στη Ρώμη από το Μαρόκο, όπου είχε κάνει αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και είχε προτείνει να δοθεί στον Έλληνα πρωθυπουργό το Νόμπελ εξαιτίας μιας φράσης που του είχε πει για το προσφυγικό.

loading...

4 thoughts on “Π.Σκουρλέτης σε Τσίπρα: «Μετά από αυτή τη συγκέντρωση, μπορείς να πας και σε εκλογές» (φωτο)

  1. ΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΛΑΛΑΚΑ? ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ… ΛΑΛΑΚΑ ΠΑΙΤΕΡΗ.

  2. Εντάξει παιδιά το Γυμναστήριο του Γαλατσίου μπορεί να λέγεται Ολυμπιακό αλλά δεν είναι και ολυμπιακών διαστάσεων. 6.200 άτομα χωράει σύμφωνα με την βικιπαίδεια. Για… το καινούριο ξεκίνημα του σύριζα δε θα έλεγα ότι είναι ενθαρρυντικό ότι περίμεναν 4000 αλλά ήρθαν 8.000. (Χώρια που δεν αποκλείεται όλοι αυτοί να μην ήταν μόνο απ' την Αττική). Κι όταν μάλιστα πρόκειται να μιλήσει ο πρωθυπουργός της χώρας που θεωρείται (ακόμη, κι αναγκαστικά, ελλείψει άλλων άσσων στο μανίκι) ως το πιο δυνατό χαρτί του σύριζα. Κι όταν αυτή η συγκέντρωση έγινε στην νότια κι όχι στη βόρεια Ελλάδα που είναι χειρότερα τα πράγματα για τον σύριζα. Ααααχ ρε Τσίπρα έδυσε το άστρο σου. Πού είναι οι εποχές που είχες το ….. σοβιετικό (!!!!) σύμφωνα με τα λεγόμενά σου) ποσοστό αποδοχής απ' τον κόσμο 80%!!! Αλλά πάντα ένα κοκόρι ήσουνα.

  3. εχεις δικιο…..να παει σε εκλογες και να τον τσακισουμε…να φερουμε εκεινα τα καλα τα παιδια…τα αψεγαδιαστα…απ την νεα τρομομοκρατια…

  4. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 80 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΡΗΜΑΔ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΩΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ….

Comments are closed.