ΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ


Του Πολιτικού φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» με ΘΕΜΑ ΑΓΩΓΗ κατά Του Ελληνικού Δημοσίου και της εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Singular logic».

Την 19-05-2016 ως πρόεδρος του πολιτικού φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» υπέβαλα ΑΓΩΓΗ εις το τριμελές Διοικητικόν Πρωτοδικείον Αθηνών ΚΑΤΑː


Του Ελληνικού Δημοσίου που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα από τον κο Υπουργό Οικονομικών..............


Της εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Singular logic» και ζητούσα να αποζημειώσουν αμφότεροι οι εναγόμενοι 340 χιλιάδες ευρώ την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» δια δαπάνες που έκανε στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, δια της ζημίας που υπέστει λόγω δυσφημίσεώς της, και ηθικής βλάβης την οποίαν υπέστει λόγω νοθείας των εκλογών εκ μέρους των εναγομένων.

Την 22-02-2018 υπέβαλα αίτησιν εις τον Πρόεδρον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών «Προτίμησις Δικασίμου», δηλαδή να επισπευθεί ο προσδιορισμός της δίκης ώστε να έχουμε προ των εκλογών δικαστικήν επίσημον απόφασιν δια το αν γίνεται ή ΟΧΙ Νοθεία των εκλογών, διότι ο λαός ψιθυρίζει πολλά επ΄αυτού.

Μετά από μερικές ημέρες μάθαμε ότι αυτοκτόνησε ο Διευθυντής της Singular logic, χωρίς να το γράψουν οι εφημερίδες, ούτε να το σχολιάσουν τα ΜΜΕ. Αυτό μας έβαλε σε σοβαρές σκέψεις, διότι για οποιονδήποτε ασήμαντο που αυτοκτονεί επί πολλές ημέρες όλα τα ΜΜΕ, γράφουν για το θέμα με πολλά ερωτηματικά, για τους λόγους αυτοκτονίας του. Δια τον Διευθυντή της Singular γιατί δεν έγραψάν; Μήπως είχε σχέσιν με την αίτησίν μας να επισπευσθεί η δίκη για νοθεία των εκλογών; Και επειδή εμείς έχουμε καθαρές αποδείξεις με γραπτά στοιχεία και αριθμούς, τα οποία αποδεικνύουν πλήρως και καθαρά τη νοθεία και δεν στηριζόμαστε σε μαρτυρικές καταθέσεις τις οποίες να δύναται να απορρίψει τις ως ψεύτικες, σκεφτήκαμε μήπως γιαυτό αυτοκτόνησαν τον διευθυντή της Singular δια να μην αποδειχθεί και δικάστικώς η αλήθεια;

Την 17-04-2019, ημέραν τετάρτην αυτής της εβδομάδας γίνεται τελικά η δίκη αυτή στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, και μόλις αρχίζει η Δίκη η Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους δηλώνει στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ΔΕΝ της έστειλε το φάκελλο με τα στοιχεία των εκλογών και ως εκ τούτου ΔΕΝ δύναται να στηρίξει τις θέσεις του Δημοσίου και η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ανέβαλε αυτεπαγγέλτως την Δίκην για τον Οκτώβριο.

Επί πλέον να γνωρίζετε ότι την παραμονήν της δίκης 16-04-2019, η Singular εξέτασε στο δικαστήριο ενόρκους ένα μάρτυρα της δια να επισυναφθεί η μαρτυρία του στον φάκελλο της δίκης, ο οποίος συν των άλλων κατέθεσεν και ότιː «το βράδυ που βγάζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών, εμείς οι υπάλληλοι της Singular καθόμαστε με τους υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών σε μια μεγάλη αίθουσα του Υπουργείου και μας δίδουν οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών τα αποτελέσματα των εκλογών όπως τα παίρνουν από τους αρμόδιους δικαστικούς και εμείς τα μεταδίδουμε ακριβώς όπως μας τα δίδει το Υπουργείο χωρίς καμμία μεταβολή, άρα εμείς Δεν έχουμε καμμία ευθύνη για την ακρίβεια αυτών. Έλληνες όταν το άκουσα αυτό ζαλίστηκα, θόλωσε το μυαλό μου, μετά από αρκετή ώρα συνήλθα και ρώτησα τον δικηγόρο μας, «Μάνο άκουσα καλά, αυτό είπε ο μάρτυρας της Singular; Ναί! Ορίστε πάρτα τα έχω γραμμένα!»

Αγαπητοί μου Έλληνες σκεφτήκαμε για πόσο βλάκες μας ζυγίζουν οι Άρχοντές μας; Μας λένε, επειδή το Υπουργείο καθυστερεί να βγάλει τα αποτελέσματα των εκλογών και κάνουν και λάθη οι ανεκπαίδευτοι υπαλληλοί του, αναθέσαμε στην εταιρεία Singular που έχει εκπαιδευμένο προσωπικό και τέλεια μηχανήματα την εξαγωγή των αποτελεσμάτων ώστε να τα μαθαίνει ο λαός γρήγορα και σωστά χωρίς λάθη.

Και τώρα με τον υπάλληλό της που εξέτασε και με την κατάθεση αυτού υπερασπίζεται δικαστικά ότι ΔΕΝ ευθύνεται η εταιρεία της για τα αποτελέσματα που ανακοινώνει αλλά μεταδίδει ότι παίρνει από το Υπουργείο, πως δεχόμαστε Έλληνες τον εμπαιγμό αυτό και ψηφίζουμε πολιτικούς που δέχονται να πληρώνει ο λαός την Singular και να φτωχαίνει για να βγάζει γρήγορα και σωστά τα αποτελέσματα των εκλογών και η Singular να δηλώνει ότι τα παίρνει από τους υπαλλήλους του Υπουργείου και τα ανακοινώνει. Δηλαδή πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά σε αργόσχολους και πολιτικούς να μας κοροϊδεύουν, γιατί οι υπάλληλοι του Υπουργείου να δίδουν τα αποτελέσματα των εκλογών σε τρίτους να τα ανακοινώνουν στους δημοσιογράφους και το λαό και πληρώνουμε άσχετους και ΔΕΝ τα ανακοινώνουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου; Μήπως αγαπητοί μου Έλληνες ΔΕΝ πρέπει να ξαναψηφίσουμε αυτούς τους πολιτικούς που βρέξει χιονίσει μας κοροϊδεύουν.

Διερωτηθήκατε Έλληνες, γιατί, ενώ πολλοί πολιτικοί δηλώνουν στις συζητήσεις των ότι η Singular νοθεύει τις εκλογές, και κανείς τους δεν μηνύει γιαυτό την Singular;

Εκτιμούντες συνολικά όλα τα ανωτέρω καταλήγουμε ότιː

Α. Οι Κυβερνήτες μας ΔΕΝ ήθελαν με κανένα τρόπο να βγεί δικαστική απόφαση νομίμως περί νοθείας ή ΌΧΙ των εκλογών προ των νέων βουλευτικών εκλογών. Εις αυτό οφείλεται η καθυστέρησις του προσδιορισμού της δικασίμου, 3 χρόνια, η φημολογία περί αυτοκτονίας του Διευθυντού της Singular και ο μη σχολιασμός αυτού από τα ΜΜΕ.

Β. Εφ’όσον δεν δικαιολογείτο μεγαλυτέρα καθυστέρησις της δίκης, την προσδιόρισαν μεν για την 17-04-2019, αλλά φρόντισαν να αναβληθεί αξιοπρεπώς, και να μην έχουμε απόφασιν προ των εκλογών, διότι και να διεξαχθεί τον Οκτώβριο, η απόφασις θα κοινοποιηθεί τέλους του έτους, που όλα θα έχουν τελειώσει.«ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ»
Πανεπιστημίου 63
Τ.Κ. 10564
Αθήναι 18-04-2019
Τηλέφωνο 2103836802
Ο Πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ»

Γεώργιος Αϋφαντής

Δεν υπάρχουν σχόλια :