Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα»

Πώς ένιωσε όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου «έφυγε» από τη ζωή, μπροστά στα μάτια της;
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, όπως έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, καταδικάστηκε για
χρέη στην Εφορία από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.«Θέλουν την εξόντωση μου οι εκσυγχρονιστές του ΠΑΣΟΚ. Να τελειώσετε την Λιάνη, αυτή ήταν η εντολή», λέει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και τονίζει ότι δεν το βάζει κάτω παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του Ανδρέα.
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου εκφράζει,επίσης, την πικρία της, αλλά και τον θυμό της εναντίον της Φώφης Γεννηματά, με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς κανείς δεν την κάλεσε να δώσει το… παρών. «Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγός του, τον θυμούνται μόνο όταν έρχονται εκλογές» λέει χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές από την προσωπική τους ζωή. Πώς ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου όταν η πόρτα του σπιτιού τους έκλεινε; Πώς φλέρταρε τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου; Πότε και πώς της έκανε πρόταση γάμου; Ποια ήταν η συμπεριφορά της οικογένειάς του απέναντί της; Πώς ένιωσε όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου «έφυγε» από τη ζωή, μπροστά στα μάτια της; «Είχε φύγει για τον ουρανό και εγώ του φώναζα πως δεν έχει το δικαίωμα να μου το κάνει αυτό», λέει συγκινημένη στην εκπομπή και τονίζει πως ο Ανδρέας ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.

loading...

2 thoughts on “Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Είναι σαν να μην υπήρξα ποτέ σύζυγος του Ανδρέα»

  1. κυρία Λιανη, έχετε ενα πύργο/βίλα στον Καναδά δώρο του Ελληνικού λαού από το Ανδρεα;, ή μήπως σας συκοφαντούν οι κακές γλώσσες;,

  2. η βίλα λέγεται ότι έχει το όνομα [Βίλα Μιμή]

Comments are closed.