ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και κατά την διάρκεια της επαφής του με τον Επιχειρηματικό κόσμο της πόλεως, τον πλησίασε ένας επιχειρηματίας και
παραγωγός κρασιών και ανέφερε στον Πρωθυπουργό: «Κύριε Πρωθυπουργέ στην Έκθεση Κρασιών στο Ντύσελντοφ της Γερμανίας, το Κράτος των Σκοπίων (Βόρεια Μακεδονία), παρουσιάστηκε ως Μακεδονία με μεγάλα γράμματα, μόνο σε κάποια γωνιά, ξεκάρφωτα υπήρχε ένα Βόρεια και οι ονομασία των κρασιών των, Φίλιππος Β΄ και Μέγας Αλέξανδρος. Ωρίστε και τα τεκμήρια, μεγάλες φωτογραφίες με όλα τα αναφερόμενα».
Τότε! ο Πρωθυπουργός αφού ευχαρίστησε τον επιχειρηματία, πήρε τα τεκμήρια και είπε προς όλην την σύναξη, «…Δυστυχώς πρέπει να κάνουμε και τον χωροφύλακα».
– Προ ημερών σε ποδοσφαιρική συνάντηση των Εθνικών Ομάδων των Σκοπίων (Βόρεια Μακεδονία) και της Λεττονίας, τα Σκόπια κατέβηκαν ως «Μακεδονία» και μάλιστα στο γήπεδο που φέρει ακόμη το όνομα «Φίλιππος Β΄».
– Εάν πιστεύετε ότι, αυτό το συνονθύλευμα Κράτος των Σκοπίων θα συμμορφωθεί, το οποίο τόσο άθλια σφετερίστηκε την Ελληνική χρυσή κληρονομιά μας, συμπεραμαρτούσης δυστυχώς και της σημερινής Ελληνικής Κυβερνήσεως με το προδοτικό Σύμφωνο των Πρεσπών, κατά την γνώμη των σκεπτόμενων Ελλήνων, να είστε βέβαιοι ότι κάμετε μεγάλο λάθος.
– Δηλαδή! θα πρέπει ν’ αναπτύξουμε δίκτυο αστυνόμευσης των πανευρωπαϊκών αθλητικών συναντήσεων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλεϋ), αθλητικούς αγώνες, εκθέσεις προϊόντων, σχολικά βιβλία, ομιλίες, αγάλματα και δεν υπάρχει τέλος. Αυτά έστω δεν πονάνε, έρχονται όμως τα σοβαρά, διεκδικήσεις, μακεδονική μειονότητα, έδαφος της Μακεδονίας υπό Ελληνική Κατοχήν, διδασκαλία στα Ελληνικά Πανεπιστήμια της Σκοπιανής διαλέκτου (κράμα Βουλγαρικής, Σερβικής, Αλβανικής, και Ελληνικής) και δεν υπαρχει τέλος.
– Άρα! η Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν είχε κανένα πρόβλημα, το πρόβλημα ήταν στα Σκόπια, το οποίο δολίως απαιτούσε, αναγνώριση από την Ελλάδα έστω και σύνθετη ονομασία και γι’ αυτό στύλωσε τα πόδια σε Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ. Εγνώριζε πολύ καλά, όλα τα Κράτη του κόσμου να την αναγνωρίσουν ως Μακεδονία, ουδέποτε θα είναι Μακεδονία χωρίς Ελληνική Υπογραφή.
– Εδώ και 30 και χρόνια, ο κ. Νίμιτς, εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων και ξένων συμφερόντων προς την Ελλάδα, ως εκπρόσωπος του ΟΗΕ προσπαθούσε ν’ αποσπάσει Ελληνική Υπογραφή για τα Σκόπια,  με σύνθετη ονομασία,  να περιέχει όμως την λέξη «Μακεδονία». Οι μέχρι σήμερα προηγούμενες Κυβερνήσεις, μπορεί να έκαμαν άλλα λάθη, αλλά στο Εθνικό αυτό θέμα και με απόφαση όλων των Κομμάτων της Βουλής, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απέφευγαν την καταδίκη αυτή του Μακεδονικού ζητήματος εις βάρος της Ελλάδος. Με την ελπίδα ότι κάποτε θα βρουν οι Σκοπιανοί, ιστορικά, το πραγματικό τους γεωγραφικό όνομα, την πραγματική ονομασία της γλώσσης των και το Εθνολογικό τους Δένδρο.
– Δυστυχώς για την Ελλάδα, στην τελευταία ίσως προσπάθεια του κ. Νίμιτς, βρήκε την σημερινή μας Κυβέρνηση και όχι μόνο απέσπασε την σύνθετη ονομασία που ζητούσε, αλλά απλόχερα πέτυχε τον σφετερισμόν της Μακεδονικής γλώσσης και την Εθνότητα ως Μακεδόνες οι Σλάβοι. Δεν θα μπορέσει ποτέ ένας νοήμων Έλλην να καταλάβει τους λόγους της απαράδεκτης απεμπόλησης της Εθνικής μας κληρονομιάς με την υπογραφή της Συνθήκης των Πρεσπών. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, για την απαράδεκτη αυτή ιστορική καταδίκη της χώρας μας, από εμάς τους ίδιους, οι οποίοι ανοίξαμε πλέον τους ασκούς του Αιόλου, για την ιστορική συνέχεια της Πατρίδος μας.
– Βγείτε κάποιοι πολιτικοί και εξηγήστε, στους σκεπτόμενους Έλληνες, πώς είναι δυνατόν μια Δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση, να προβαίνει σε μια τόσο σοβαρή εθνική ενέργεια, χωρίς την γνώμη του Ελληνικού Λαού, ο οποίος με εικόνες λαοθάλασσας διαμαρτυριών σας παρακαλούσε, μην πουλήσετε την Εθνική μας Κληρονομιά, την μη σύμφωνο γνώμη του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ούτε ακόμη την γνώμη των αρχηγών Κομμάτων.
– Είναι απαράδεκτο και ακατανόητο, στελέχη της Κυβέρνησης ν’ αποκαλούν τις λαοθάλασσες διαμαρτυριών κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ως ακροδεξιούς, φασίστες, γερμανοτσολιάδες, αναρχικούς κ.λπ. Αλλοίμονο για την Ελλάδα, αν αυτές οι λαοθάλασσες των Ελλήνων ήταν όπως τις χαρακτηρίζουν, αυτοί οι κοντόφθαλμοι πολιτικοί.
– Πιστεύω! δεν χρειάζεται πλέον καμιά αστυνόμευση για την εφαρμογή της Συνθήκης των Πρεσπών εκ μέρους των Σκοπίων, διότι ο κύβος ερρίφθη. Μέχρι σήμερα, αυτοονόμαζαν τον εαυτόν τους Μακεδόνες και την χώρα τους Μακεδονία, σήμερα και με Ελληνική υπογραφή πλέον θα λένε και πολύ σωστά, την χώρα τους ως Μακεδονία, την γλώσσα τους ως Μακεδονική και ότι αυτοί είναι το Μακεδονικό Έθνος και η υπόλοιπη Μακεδονία είναι υπό Ελληνική Κατοχή.
Λέει ο λαός: «Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα».

Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντγος ε.α.
Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.

loading...