Σάλος με νέο βίντεο για τον Πετσίτη

Ο Μανώλης Πετσίτης εμφανίζεται δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Παππά, το βράδυ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου του 2015, σε ντοκιμαντέρ του Channel 4, με τίτλο «This is a Coup».

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο παραγωγός και δημοσιογράφος Πόλ Μέισον, που έκανε το ντοκιμαντέρ, περιγράφει την ατμόσφαιρα της βραδιάς ενώ αναφέρεται η ατάκα του Πρωθυπουργού που δίνει το σύνθημα να σπεύσουν όλοι προς την αίθουσα απ’ όπου θα παρακολουθούσαν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος.

«Παιδιά πάμε; Σφύρα την έναρξη» εμφανίζεται να λέει ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελαστός ενώ ακριβώς από πίσω του τον ακολουθούν ο Νίκος Παππάς και ο Μανώλης Πετσίτης.

Δείτε το σχετικό σημείο από το ντοκιμαντέρ:

loading...

1 thought on “Σάλος με νέο βίντεο για τον Πετσίτη

  1. ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΕΤΣΙΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΤΣΙΤΙΔΕΣ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΟΙ,ΚΟΚΚΙΝΟΙ,ΡΟΖΕ.Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ?ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ,ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΩΝ,ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ,ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΘΚΑΝΤΙΔΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ?ΜΟΝΟ Ο ΠΕΤΣΙΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ?ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ?

Comments are closed.