ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ

Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Το διαδίκτυο είναι ο πλέον “ελεύθερος δημοκρατικός πολίτης”, ο οποίος μας τροφοδοτεί με αλήθειες, που στοχευμένα αποκρύπτουν τα Συστημικά ΜΜΕ, ταγμένα στην υπηρεσία των κοινοβουλευτικών κομμάτων! Το διαδίκτυο είναι ο μαρτυριάρης που αποκαλύπτει την πολιτική αλητεία των κομμάτων! Όπως επί παραδείγματι του ΚΚΕ! Του Μαρξιστικού ΚΚΕ, του Λενιστικού ΚΚΕ, του Σοβιετικού ΚΚΕ, που είχε για Πατρίδα τη Σοβιετική Μόσχα, του ΕΑΜ – ΕΛΛΑΣ που αιματοκύλισε την Ελλάδα, του νονού της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ε΄ Ολομέλεια το 1949!

Του ΚΚΕ των “δημοκρατών”, των αντιρατσιστών, που καταδικάζουν τα πάσης φύσεως bullying!

Εκφοβισμός και στοχοποίηση υπ. δημοτικού συμβούλου…

Δυστυχώς όμως, είναι οι πρώτοι που εκφοβίζουν (κάνουν bullying), ότι τους ενοχλεί ιδιαίτερα, στοχοποιώντας πρόσωπα εκλεγμένα, όπως ο Νίκος Μουζάκης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και στρατηγικού σχεδιασμού της Τ.Ο. της ΝΔ Χαλανδρίου!

Αλιεύουμε λοιπόν για του λόγου τω αληθές, από τη διαδικτυακή σελίδα του 902.gr τα παρακάτω:

«Την ανοχή της δημοτικής αρχής Χαλανδρίου και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής καταγγέλλει η Κομματική Οργάνωση Χαλανδρίου του ΚΚΕ. Ο Νίκος Μουζάκης, γνωστός Χρυσαυγίτης στην περιοχή, όχι μόνο παραβρέθηκε στην παρέλαση που έγινε στην πόλη για την 25η Μαρτίου, αλλά φιγουράριζε στους επισήμους μαζί με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Τσιρώνη, τον δήμαρχο Χαλανδρίου και εκ νέου υποψήφιο με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Συμεών Ρούσσο και την αντιδήμαρχο Χαλανδρίου και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Χριστούλη…

Στις προηγούμενες εκλογές, ο Μουζάκης ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος για τον Βόρειο Τομέα Αττικής με την “Ελληνική Αυγή”, το ψηφοδέλτιο της ναζιστικής οργάνωσης. Μάλιστα, υπάρχει φωτογραφία με τον ίδιο να μιλάει σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, δίπλα από την Ελ. Ζαρούλια και τον Ηλ. Παναγιώταρο…

Αποδεικνύεται ότι ο “δήθεν αριστερός” δήμαρχος Χαλανδρίου και η διοίκηση του δήμου όχι μόνο ανέχονται, αλλά και ενισχύουν τους φασίστες προσδίδοντάς τους “θεσμικό” και “επίσημο ρόλο”…
Είναι ανεπιθύμητοι! Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας, τα σωματεία, το σύνολο των εργαζομένων να μη δείξουν καμία ανοχή απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Να τους απομονώσουμε σε κάθε χώρο εργασίας, στα σχολεία, σε κάθε γειτονιά της πόλης μας…»!

Βεβαίως, ίδια και χειρότερη επίθεση εξαπολύεται και από την ιστοσελίδα της “πρωτοβουλίας πολιτών στο Χαλάνδρι” που πρόσκειται στο ΚΚΕ και εκπροσωπείται στο Δήμο από την κ. Λούλα Καρατζά!

Αλλ΄ όμως φαίνεται εκεί στο ΚΚΕ, ξυπνάει μέσα τους πολλές φορές ο υπέρμετρος δογματισμός τους, ο οποίος έχει καταδικαστεί από όλη την Ευρώπη και βρίσκει ακόμη τροφή μόνο στην Ελλάδα! Αλλά μου κάνει εντύπωση, που τους ενόχλησε βαρύτατα ο Νίκος Μουζάκης και τον “επικήρυξαν”, θεωρώντας τον ανεπιθύμητο!

Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα; Από πού αντλούν τη δύναμη να στοχοποιούν εκλεγμένα πρόσωπα; Υπάρχει δικαιοσύνη για να σταματήσει αυτόν τον ρατσισμό;

Γιατί βλέπετε, η στοχοποίηση προσώπων από το ΚΚΕ ήταν πάντα επιλεκτική!

Τους ενόχλησε ο “Χρυσαυγίτης” κι όχι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε προβεί σε αντεθνικές προκλητικές δηλώσεις, όταν είπε ότι το Αιγαίο φτάνει μέχρι τη Ρόδο και το Καστελόριζο ανήκει στην Ανατολική Μεσόγειο. Δίνοντας έτσι τροφή για την ενίσχυση των αλυτρωτικών δηλώσεων του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν στη διεκδίκηση του Αιγαίου μας!

Η θέση του Δημάρχου Χαλανδρίου…

Βέβαια στο ζήτημα πήρε θέση και ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμων Ρούσος:

«Τα συνειδητά ψέματα και την ανοικτή προβοκάτσια επιστράτευσαν πάλι ορισμένοι για την χθεσινή παρέλαση. Αυτήν την φορά όχι για του ύμνο του ΕΑΜ, όπως το 2014, αλλά για την δήθεν συμμετοχή εκπροσώπου της χρυσής αυγής στον χώρο των επισήμων της χθεσινής παρέλασης. Θα ήταν εξοργιστική, αν δεν ήταν τόσο αστεία η προσπάθειά τους. Παραμένει ωστόσο το αμείλικτο ερώτημα: Γιατί δεν καταγγέλλουν την τοπική οργάνωση της ΝΔ που επέλεξε να εκπροσωπηθεί στην εορταστική εκδήλωση από τον τοπικό γραμματέα της με το χρυσαυγίτικο παρελθόν;

Είναι δυνατόν η δημοτική αρχή να παρεμβαίνει και να επιλέγει τους εκπροσώπους των κομμάτων; Γιατί οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ ξεπλένουν, την ΝΔ με την προβοκατόρικη επίθεσή τους στην δημοτική αρχή;»!

Η απάντηση του Νίκου Μουζάκη και ο κόκκινος φασισμός…

Ο Νίκος Μουζάκης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα επιδιώξει την εκλογή του, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο “Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι”, στο οποίο επικεφαλής είναι ο κ. Γιάννης Λαδόπουλος, χειρουργός – ογκολόγος – μαιευτήρ – γυναικολόγος!

Έτσι αναζητήσαμε μια τοποθέτηση του κ. Νίκου Μουζάκη και την βρήκαμε στην ιστοσελίδα του! Η οποία έχει ημερομηνία 27 Μαρτίου 2019:

«Από τις εσωκομματικές εκλογές της 10ης Ιανουαρίου 2016 όπου και εξελέγην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έχοντας αποδεχθεί πλήρως τις Ιδεολογικές, Προγραμματικές Αρχές και Πολιτικές Θέσεις του Κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανήκω σε αυτήν, δηλώνοντας ότι δεν είμαι μέλος άλλου Κόμματος και επιθυμώ την επαναβεβαίωση – εγγραφή μου στο μητρώο μελών του Κόμματος. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την 3η Απριλίου 2016 εξελέγην Σύνεδρος στο 10ο Συνέδριο, με 161 Σταυρούς Προτιμήσεως, στην 66η Εκλόγιμη Θέση και τελική κατάταξη στον Δήμο Χαλανδρίου 9ος. Στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ την 13η Μαΐου 2018 εξελέγην Μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου με 148 Σταυρούς Προτιμήσεως, στην 2η Εκλόγιμη Θέση και ανέλαβα καθήκοντα Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων και Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΔΗΜ.Τ.Ο. Χαλανδρίου. Τα fake news του αμόρφωτου, στρατευμένου, κατάπτυστου και πλέον σκοτεινού αριστερόστροφου φασισμού (κατά Μίκυ Θεοδωράκη), που τεχνηέντως προσπαθούν να διασπείρουν ψεύδη και λάσπη (παρόλο που γνωρίζουν την δύσκολη γι’ αυτούς αλήθεια), πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα πλήξουν την Υποψηφιότητα μου και την Υποψηφιότητα του Ιωάννη Λαδόπουλου, θα απαντηθούν από την ελεύθερη βούληση των Χαλανδρέων στις κάλπες της 26ης Μαΐου. Μέχρι τότε επιφυλάσσομαι όλων των Νομίμων Δικαιωμάτων μου»!

Κλείνοντας, από πλευράς μου, θα ήθελα να επισημάνω στους άμυαλους ΚΚΕδες, που δεν σταματούν να κυνηγούν μάγισσες και φαντάσματα, ότι το πέρασμα κάποιου από τη Χρυσή Αυγή, δεν τον κατατάσσει ντε και καλά στους φασίστες!

Άλλωστε, το δικό τους φασισμό δεν μπορεί κανένας και ποτέ να τον υπερβεί!

Τον κόκκινο φασισμό, που έχει το ίδιο ύψος και το ίδιο βάρος με τον μαύρο φασισμό!

Άλλωστε, σε τι ακριβώς διαφέρει αν δεν σηκώνεται το δεξί χέρι, αλλά σηκώνεται το αριστερό;;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

loading...