Η «βουβή γενοκτονία» των Χριστιανών – 90.000 πιστοί δολοφονήθηκαν μέσα στο 2018 και 793 εκκλησίες καταστράφηκαν! (φώτο)

Συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους Χριστιανούς, οι οποίοι υφίστανται πλέον μαζικές διώξεις σε μια «σιωπηλή γενοκτονία».
«Οι Χριστιανοί είναι η πλέον διωκόμενη θρησκευτική ομάδα στον κόσμο για δεύτερο έτος στη σειρά» έγραψε πρόσφατα το αμερικανικό δίκτυο Fox News, ενώ σύμφωνα οι αριθμοί σοκάρουν: 90.000 Χριστιανοί έχασαν την ζωή τους το περασμένο έτος στο βωμό της πίστης τους, και σχεδόν τα ένα τρίτο εκ αυτών ήταν στα χέρια Ισλαμιστών εξτρεμιστών όπως το ISIS. Άλλοι έπεσαν θύματα κρατικών διώξεων σε χώρες όπως η Βόρεια Κορέα. Επίσης, σύμφωνα με την έρευνα τα στοιχεία της cesnur.org «600 εκατομμύρια Χριστιανοί εμποδίστηκαν να ασκήσουν την πίστη τους».

Σύμφωνα με άλλη έρευνα, της Open Doors USA, 215 εκατ. Χριστιανοί βίωσαν διώξεις το 2018.
Και τα τελευταία 15 χρόνια 1,6 εκατ. δολοφονήθηκαν για τη πίστη τους στον Χριστό.
Οι επίσημες αναφορές συγκλονίζουν:
Μέσα σε ένα χρόνο
1.252 Χριστιανοί απήχθησαν
1.020 χριστιανοί βιάστηκαν ή παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά
και 793 εκκλησίες καταστράφηκαν
Κάθε μήνα:
255 χριστιανοί σκοτώνονται.
104 πέφτουν θύματα απαγωγής
180 χριστιανές γυναίκες βιάζονται, σεξουαλικά παρενοχλούνται ή εξαναγκάζονται σε γάμο.
και 160 χριστιανοί κρατούνται χωρίς δίκη και φυλακίζονται
Κάθε πέντε λεπτά στον πλανήτη ένας Χριστιανός δολοφονείται…
Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία, που καταγράφονται καθώς σύμφωνα με καταγγελίες οι πραγματικοί αριθμοί είναι υπερπολλαπλάσιοι, όπως διαφαίνεται και στην έρευνα cesnur.og.
Η βρετανική Release International προειδοποιεί μάλιστα ότι οι διωγμοί σε βάρος Χριστιανών θα κλιμακωθούν ακόμα περισσότερο το 2019 και καλεί τους διεθνείς οργανισμούς να αναλάβουν δράση.
Τα πρώτα στοιχεία, για το τρέχον έτος είναι άκρως ανησυχητικά
Από την αρχή του έτους περισσότεροι από 6.000 Χριστιανοί, κυρίως γυναίκες και παιδιά, έχουν δολοφονηθεί από ριζοσπάστες μόνο στη Νιγηρία.
«Αυτό που συμβαίνει στην πολιτεία Plateau και σε άλλα μέρη στη Νιγηρία είναι καθαρή γενοκτονία και πρέπει να σταματήσει αμέσως», δήλωσε ο Χριστιανικός Σύλλογος της Νιγηρίας και οι ηγέτες των θρησκευτικών εκκλησιών στο Plateau State.
«Πάνω από 6.000 άτομα, κυρίως παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι, έχουν σκοτωθεί σε νυχτερινές επιδρομές από ένοπλους Fulani», συμπληρώνουν. Πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού προβλήματος έχει αναλάβει και το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

/thesecretrealtruth.blogspot.com

loading...

9 thoughts on “Η «βουβή γενοκτονία» των Χριστιανών – 90.000 πιστοί δολοφονήθηκαν μέσα στο 2018 και 793 εκκλησίες καταστράφηκαν! (φώτο)

  1. Ας προσευχηθούμε ολοι Στην Υπεραγία Θεοτόκο
    και ας μάθουμε για τους Χαιρετισμούς

    Οι Χαιρετισμοί της Παναγίας, ή αλλιώς και Ακάθιστος Ύμνος είναι ένα μεγάλο έργο, που γράφτηκε τον 6ο αιώνα μ.Χ. Απευθύνεται στην Παναγία λέγοντας της επαίνους, ευχαριστίες και προσευχές.

    Οι Χαιρετισμοί εμπερικλείουν σε ποιητική μορφή, με πανέμορφα λόγια, όλες οι βασικές διδασκαλίες της Ορθοδοξίας για το Χριστό, την ενανθρώπισή του, το ρόλο της Παναγίας για τη σωτηρία του ανθρώπου, την αγνότητα και την αγιότητά Της κ.λ.π., αλλά και για τον αγώνα του ανθρώπου για ένωση με το Θεό και τη βοήθεια που ζητάει από το Χριστό και την Παναγία γι’αυτό τον αγώνα.

    Ποιητής των Χαιρετισμών είναι μάλλον ο άγιος Ρωμανός ο Μελωδός, ένας από τους μεγαλύτερους ελληνόγλωσσους ποιητές όλων των εποχών. Το ποίημα είναι μελοποιημένο, έχει μουσική και ανήκει στο είδος κλασικής μουσικής του Βυζαντίου που λέγεται «κοντάκιο». Έχει 24 στροφές «οίκους», οι οποίοι αρχίζουν, με τη σειρά, από τα 24 γράμματα της αλφαβήτου.

    Πολύ όμορφοι Χαιρετισμοί έχουν γραφτεί και για πολλούς άλλους αγίους, αλλά οι Χαιρετισμοί της Παναγίας είναι η βασική έμπνευση για όλους τους άλλους που έχουν γραφτεί μετά.

    Τον 7ο αιώνα, όταν ο λαός της Κωνσταντινούπολης σώθηκε από την επίθεση των Αβάρων μετά από παρέμβαση της Παναγίας, όλοι έψαλλαν στην Αγία Σοφία τον Ακάθιστο Ύμνο όρθιοι, εξ’ ου και το όνομά του. Τότε, μάλλον, γράφτηκε το πασίγνωστο αρχικό τροπάριο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ».

    Η Ορθόδοξη Εκκλησία ψάλλει τους Χαιρετισμούς κάθε Παρασκευή βράδυ, τις πρώτες 5 εβδομάδες της Μεγάλης Σαρακοστής.

    Για την ακρίβεια, κόβουμε τους Χαιρετισμούς σε 4 κομμάτια, λέγονται «4 στάσεις» και λέμε από ένα κάθε Παρασκευή, ενώ την 5η Παρασκευή λέγεται ολόκληρο το έργο.

    Τους Χαιρετισμούς τους απαγγέλλει με την αρμονική μελωδία τους ο ιερέας. Πριν απ’ αυτό, οι ψάλτες έχουν ψάλει ένα άλλο περίφημο μουσικό και ποιητικό έργο, που λέγεται «κανόνας των Χαιρετισμών» (οι κανόνες είναι ένα άλλο είδος βυζαντινής κλασικής μουσικής) και δημιουργός του είναι ένας ακόμη κορυφαίος ποιητής και μουσικός του Βυζαντίου, ο άγιος Ιωσήφ ο Υμνογράφος.

    Πολλοί ορθόδοξοι χριστιανοί μέσα στους αιώνες (και σήμερα) συνηθίζουν να διαβάζουν τους Χαιρετισμούς κάθε βράδυ, πριν κοιμηθούν, αντί για άλλη προσευχή. Από τις πολλές φορές, συχνά τους μαθαίνουν απ’ έξω. Η συνήθεια αυτή είναι πολύ ωραία και σωστή, αφού οι ορθόδοξοι προτιμούμε να προσευχόμαστε με τις προσευχές της Εκκλησίας, παρά με προσευχές που δημιουργούμε εκείνη τη στιγμή (αν και λέμε στο Θεό και τέτοιες, αυτοσχέδιες, προσευχές). Ένας λόγος είναι ότι έτσι ο νους μας ξεκουράζεται και μπορεί να γίνει η προσευχή κυρίως με την καρδιά, δηλ. να στραφούμε ψυχικά προς το Θεό, χωρίς να απασχολούμαστε με το να φτιάξουμε εκείνη την ώρα τα λόγια που θα του πούμε. Και φυσικά, όταν διαβάζουμε μια προσευχή από βιβλίο (π.χ. τους Χαιρετισμούς ή ένα παρακλητικό κανόνα), ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε να πούμε στην Παναγία, στο Θεό ή σε έναν άγιο – κι εκείνος επίσης το ξέρει (ακόμα κι αν εμείς δεν ξέρουμε τι θέλουμε να του πούμε, εκείνος ξέρει τι υπάρχει στην καρδιά μας και, καθώς στρεφόμαστε προς αυτόν πνευματικά μέσω της προσευχής που διαβάζουμε, είναι σα να του το λέμε).

  2. Βέλγιο: 15χρονος καλεί τους απανταχού Ισλαμιστές να σκοτώνουν Χριστιανούς
    ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    08|08|2016 | 15:50
    Σοκάρει το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με έναν 15χρονο να ζητά σε άπταιστα αραβικά από τους απανταχού Ισλαμιστές να μην λυπηθούν κανέναν Χριστιανό και να τους σκοτώνουν.

    Όπως αναφέρει η βελγική εφημερίδα, «La Meuse», η βελγική αστυνομία διεξάγει έρευνα για το θέμα με δεδομένο ότι ο 15χρονος φαίνεται να βιντεοσκοπεί το «κάλεσμα» του σε δρόμο της επαρχίας Βερβιέρς που βρίσκεται κοντά στη Λιέγη.

    «Καταστρέψτε όλους τους σιχαμένους Χριστιανούς, σκοτώστε όλους τους Χριστιανούς, μην αφήσετε κανέναν», λέει στο βίντεο ο 15χρονος με την αστυνομία να μην έχει ακόμα ταυτοποιήσει τα στοιχεία του.

    «Αν ισχύει και πιστεύει τα όσα λέει, ο 15χρονος θα πρέπει να συλληφθεί, είναι επικίνδυνος για όλη την κοινωνία», ήταν η τοποθέτηση του δημάρχου της μικρής βελγικής πόλης, Μουριέλ Ταργκνιόν.

    ΠΗΓΗ: nieuwsblad.be

  3. Τα μαρτύρια των χριστιανών: Τουλάχιστον 3.000 χριστιανοί σκοτώθηκαν για την πίστη τους το 2017''

    Περισσότεροι από 3.000 χριστιανοί –εκ των οποίων τα δύο τρίτα στη Νιγηρία– σκοτώθηκαν σε όλον τον κόσμο μέσα σε έναν χρόνο, από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους, υποστηρίζει σε μια έκθεσή της η μη κυβερνητική οργάνωση Open Doors («Ανοιχτές Θύρες»).
    Η προτεσταντική οργάνωση έδωσε σήμερα (10/1) στη δημοσιότητα τον «Κατάλογο του 2018» με τις «50 χώρες στις οποίες διώκονται περισσότερο οι χριστιανοί». Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι 215 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ένας στους 12 χριστιανούς σε όλον τον κόσμο, πέφτουν θύματα διώξεων «σε μεγάλο έως ακραίο βαθμό».

    Μαχητικά αεροσκάφη πάνω από την Αθήνα: Τι συνέβη – Εντυπωσιακές εικόνες
    VIRAL ΕΙΔΗΣΗ:
    Μαχητικά αεροσκάφη πάνω από την Αθήνα: Τι συνέβη – Εντυπωσιακές εικόνες

    Για 17η φορά η Βόρεια Κορέα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ετήσιου καταλόγου που βασίζεται σε δείκτες οι οποίοι καταγράφουν όχι μόνο τις βιαιότητες, αλλά και την καθημερινή, πιο διακριτική καταπίεση. Ακολουθούν το Αφγανιστάν και η Σομαλία.

    Περισσότεροι από 3.000 χριστιανοί –εκ των οποίων τα δύο τρίτα στη Νιγηρία– σκοτώθηκαν σε όλον τον κόσμο μέσα σε έναν χρόνο, από τον Νοέμβριο του 2016 μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, για λόγους που σχετίζονται με την πίστη τους, υποστηρίζει σε μια έκθεσή της η μη κυβερνητική οργάνωση Open Doors («Ανοιχτές Θύρες»).
    Η προτεσταντική οργάνωση έδωσε σήμερα (10/1) στη δημοσιότητα τον «Κατάλογο του 2018» με τις «50 χώρες στις οποίες διώκονται περισσότερο οι χριστιανοί». Μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι 215 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ένας στους 12 χριστιανούς σε όλον τον κόσμο, πέφτουν θύματα διώξεων «σε μεγάλο έως ακραίο βαθμό

    Για 17η φορά η Βόρεια Κορέα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ετήσιου καταλόγου που βασίζεται σε δείκτες οι οποίοι καταγράφουν όχι μόνο τις βιαιότητες, αλλά και την καθημερινή, πιο διακριτική καταπίεση. Ακολουθούν το Αφγανιστάν και η Σομαλία.

  4. ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    ΤΖΑΜΠΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΩΝ!!
    ΕΦΕΡΑΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥΣ!!

    ΑΝΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΕΣ!

  5. …..ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ!

  6. Ακόμα και στην χριστιανική Ελλάδα του 95% τγν χριστιανών οιμλεκτικές και άλλες επιθέσεις των αθέων ,νεοπαγανιστών ,ισλαμιστών και λοιπών διωκτών των χριστιανών αποτελούν σύνηθες φαινόμενο .Τα υποκατάστατα του ανθρωπίνου είδους εκμεταλευόμενα την ανρκτικότητα και συγχωρητηκότητα της θρησκείας της αγάπης ξιφουλκούν καθημερινά και μέσα απο το Ξυπνήστε ρε με την ανοχή και σύμπραξη των διαχειριστών του .Το καθημερινό αίσχος της συγκροτημένης συμμορίας των οπαδών του έγκλειστου απατεώνα σατανιστή ^ Γιού του Δία ^ που διαρκώς καθυβρίζει τα ιερά και τα όσια και απειλεί με κάθε τρόπο τους χριστιανούς είναι ο προθάλαμος ,αποτελεί βασική εκπαίδευση και είναι προάγγελος σκληρότερων εγκληματικών ενεργειών ,όταν δοθεί η ευκαιρία στα άτομα αυτά τα χωρίς ηθικό φραγμό .Δεν είναι κινδυνολογία , είναι συμπέρασμα που στηρίζεται στην αξιολόγηση της μεθοδολογίας που ακολουθεί η αντίχριστη σατανιστική συμμορία.

  7. Ακόμα και στην χριστιανική Ελλάδα του 95% των χριστιανών οι λεκτικές και άλλες επιθέσεις των αθέων ,νεοπαγανιστών ,ισλαμιστών και λοιπών διωκτών των χριστιανών, αποτελούν σύνηθες φαινόμενο .Τα υποκατάστατα του ανθρωπίνου είδους, εκμεταλευόμενα την ανεκτικότητα και συγχωρητικότητα της θρησκείας της αγάπης, ξιφουλκούν καθημερινά και μέσα απο το Ξυπνήστε ρε με την ανοχή και σύμπραξη των διαχειριστών του .Το καθημερινό αίσχος της συγκροτημένης συμμορίας των οπαδών του έγκλειστου απατεώνα σατανιστή ^ Γιού του Δία ^ που διαρκώς καθυβρίζει τα ιερά και τα όσια και απειλεί με κάθε τρόπο τους χριστιανούς είναι ο προθάλαμος ,αποτελεί βασική εκπαίδευση και είναι προάγγελος σκληρότερων εγκληματικών ενεργειών ,όταν δοθεί η ευκαιρία στα άτομα αυτά τα χωρίς ηθικό φραγμό .Δεν είναι κινδυνολογία , είναι συμπέρασμα που στηρίζεται στην αξιολόγηση της μεθοδολογίας που ακολουθεί η αντίχριστη σατανιστική συμμορία.

  8. –Η ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ–ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ

  9. Μπορεί να δολοφονήθηκαν 90.000 χριστιανοί!……, Ναί…., αλλά οι 50 Μουσουλμάνοι που δολοφονήθηκαν στη Ν.Ζηλανδία από τον Αυστραλό ήταν περισσότεροι!!!……………………… …Ε.

Comments are closed.