ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 7 ΒΙΝΤΕΟ

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ

Γράφει ο Γ.Ε. Βολουδάκης

Ο διάβολος λέγεται και «πονηρός» που σημαίνει κουραστικός, γιατί εκτός από το ότι καταπονεί με την κακία του εκείνους που δέχονται την επήρειά του, είναι και
βαρετά κουραστικός γιατί χρησιμοποιεί πάντα τις ίδιες τακτικές διαβολής της αλήθειας.

Αυτό συμβαίνει και με την δυσφήμιση του Ακτίστου Φωτός της Αναστάσεως του Χριστού, το οποίο πάντοτε, κάθε χρόνο, λίγο πριν το Πάσχα, δυσφημείται ως μια ταχυδακτυλουργική πατέντα των Ορθοδόξων για την προσέλκυση τουριστών!

Άφησα την απάντηση σκοπίμως λίγο πριν η Ανάσταση του Χριστού φωτίσει με το Άκτιστο Φως της τα πέρατα της Οικουμένης.

Και αυτό γιατί θα ήθελα να καταισχυνθούν όλοι όσοι λοιδώρησαν και λοιδωρούν την παρουσία της Παναγίας Τριάδος δια του αστέκτου φωτός Της, λίγο πριν Αυτό το ζωηρό Φως καταισχύνει δια της παρουσίας Του, τους ταλαίπωρους υβριστές Του.

Είναι πράγματι χυδαίος (δηλαδή χύδην εκπεφρασμένος, κοινώς χυμένος άτακτα και άρα χαμένος) ο λόγος και ο τρόπος που διαλέγουν για να επιτεθούν και να «πλήξουν» την Χάρη του Αγίου Φωτός με τον ασεβή πόθο να «απενεργοποιήσουν» την δύναμή Του με την οποία ενεργεί δυναμικά αλλά και μυστικά μέσα στις ψυχές των ανθρώπων.

Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού οι πονηρές διεργασίες και τα σαθρά « επιχειρήματα» είναι πάντοτε η επιτομή της χυδαιότητας. Από τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους όταν εμφανίστηκε το Φως από τον Πανάγιο Τάφο του Κυρίου μας, ο διάβολος, δυσανασχέτησε και έβαλε πολλούς υπηρέτες του να «πλήξουν» με χυδαιότητες την αυθεντικότητα και θειότητα του φαινομένου…

Για να αρχίσω να περιγράφω την «δράση» των αντίθετων-ή μάλλον θα ήταν πλέον δόκιμο αν τους ονομάσω «αντιρρησίες Χάριτος »-δεν θα ξεκινήσω από τους πρώτους χριστιανικούς χρόνους αλλά από τα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Εκεί συναντούμε τον δυτικόπληκτο «τρεμάμενο λαμπτήρα» του «διαφωτισμού» τον Αδαμάντιο Κοραή ο οποίος με αλλεπάλληλες δαιμονόπληκτες αρλούμπες έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να πλήξει την Χάρη του Παναγίου Φωτός.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...