Στο εδώλιο ο 48χρονος που σκότωσε την πρώην σύντροφό του – Την εξέδιδε για 10 ευρώ

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει ένας 48χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 44χρονης πρώην συντρόφου του, την οποία εξέδιδε το καλοκαίρι του 2018 αντί του ποσού των 10 ευρώ.

Η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά από τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και να καταλήξει στις 29 Οκτωβρίου. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε λίγο αργότερα και κινήθηκε ποινική διαδικασία σε βάρος του 48χρονου Ροδίτη, που συνελήφθη στις 21 Νοεμβρίου έπειτα από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του από την ανακρίτρια Ρόδου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, λίγο πριν από τις 10 τη νύχτα της 4ης Ιουλίου 2018, ένας 34χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ ζητώντας ασθενοφόρο για να παραλάβει την τραυματισμένη 44χρονη και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Όταν του γνωστοποιήθηκε ότι θα ειδοποιηθεί, εκείνος έδωσε το τηλέφωνο σε μία 23χρονη, η οποία ανέλαβε να συνεννοηθεί ενώ περίμεναν το ασθενοφόρο. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο ρινικό οστό και βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της η 44χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου νοσηλεύτηκε σε νευροχειρουργική κλινική. Στις 27 Οκτωβρίου επέστρεψε στο νοσοκομείο Ρόδου και δύο μέρες μετά πέθανε από οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια.

Στο μεταξύ, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι το βράδυ της 4ης Ιουλίου, από τις 11:40 έως και τη μεταφορά του θύματος στο νοσοκομείο, υπήρξε κινητικότητα από τον 48χρονο, τον 34χρονο και έναν 33χρονο, την 23χρονη και ακόμη έναν άνδρα, από και προς το σπίτι της 44χρονης. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι όλα άρχισαν δύο ημέρες νωρίτερα. Ο 48χρονος φέρεται ότι εξέδιδε τη γυναίκα, η οποία το βράδυ της 2ας Ιουλίου πληρώθηκε από έναν πελάτη μόλις 10 ευρώ, γεγονός που την εξόργισε και άρχισε να λογομαχεί με τον προαγωγό της. Εκείνος φέρεται ότι την χαστούκισε δυνατά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο δάπεδο και να χάσει τις αισθήσεις της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

loading...