Μυστήριο με τον θάνατο 26χρονης στου Παπάγου – Πού εστιάζουν τις έρευνες οι Αρχές

Σε έναν δυσεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται ο θάνατος της 26χρονης, που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι διαμερίσματος στου Παπάγου το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Οι βασικές πληροφορίες στις Αρχές, που ερευνούν την υπόθεση, προέρχονται από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, το οποίο ήταν κενό και μισθώνεται περιστασιακά μέσω Airbnb. Η ίδια κατοικεί στο ισόγειο, ενώ η κόρη της στον δεύτερο όροφο της τριπλοκατοικίας.

Γύρω στις 11 το βράδυ οι δύο γυναίκες άκουσαν θόρυβο και βγήκαν για να δουν τι συμβαίνει. Τότε έκπληκτες διαπίστωσαν ότι ήταν ξεκλείδωτο το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, που έχει πρόσβαση μόνο από εξωτερική σκάλα και ανέβηκαν για να δουν τι συμβαίνει.

Η κόρη της ιδιοκτήτριας είδε μία σκιά στο μπάνιο και τρομαγμένη είπε στην μητέρα της να καλέσει την Αστυνομία, πιστεύοντας ότι έχει μπει διαρρήκτης.

Δευτερόλεπτα αργότερα άκουσαν θόρυβο από το μπαλκόνι και πηγαίνοντας να δουν τι ήταν αντίκρισαν την 26χρονη πεσμένη στον ακάλυπτο και τραυματισμένη βαριά.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την κοπέλα στον Ερυθρό Σταυρό όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένα θρίλερ, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που η 26χρονη, κάτοικος της περιοχής, ανέβηκε στο διαμέρισμα ή και εάν ήταν μόνη της προτού βρεθεί στο κενό.

Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί ως σενάριο και αυτά που προκρίνονται είναι του ατυχήματος ή της αυτοκτονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές για το παραμικρό.

Από το οικογενειακό της περιβάλλον οι αστυνομικοί προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία για να φτιάξουν το προφίλ της νεαρής και να διαπιστώσουν εάν είχε βιώσει κάποια ερωτική απογοήτευση, ώστε να προσανατολιστούν οι έρευνες.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

loading...