Η μόδα για το Καλοκαίρι (Γυναικεία Μαγιο 2019)-πως θα γίνεται η βασίλισσα της παραλίας ;

-Γράφει η Βασιλική Παπανεστωροπούλου 


Τα τελευταία χρόνια τα ολόσωμα μαγιό έχουν την τιμητική τους! Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, καθώς πάντα αποτελούσαν μια ξεχωριστή και αγαπημενη προταση ανάμεσα στα γυναικεία μαγιό. Φέτος για ακόμα μία χρόνιά φαίνεται ότι οι γυναίκες που τα επέλεγαν δικαιώνονται, καθώς αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας.

Τα ολόσωμα μαγιό υπερτερούν σε κάποια σημεία σε σχέση με τα υπόλοιπα γυναικεία μαγιό. Πάμε να δούμε σε ποια.Αναδεικνύουν το σώμα με τον καλύτερο τρόπο.

Ανάλογα με το σωματότυπο τα ολόσωμα μαγιό προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα. Αν και το μπικίνι θεωρείται σέξι, τα ολόσωμα μαγιό διαχρονικά υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το γυναικείο σώμα. Πιο συγκεκριμένα, αναδεικνύουν το μπούστο και τονίζουν την πλάτη και το λαιμό με ένα τρόπο που τα υπόλοιπα γυναικεία μαγιό δεν μπορούν να το κάνουν. Επιπλέον πλεονέκτημα; Σε περίπτωση που δεν έχεις καταφέρει να γίνεις φέτες τα ολόσωμα μαγιό κρύβουν τη κοιλίτσα.

Επισης μας χαρίζουν ύψος. Αν θέλεις να δείξεις πιο ψηλή και αδύνατη, τότε το ολόσωμο είναι σίγουρα ο τύπος μαγιό που πρέπει να επιλέξεις. Το γεγονός ότι αποτελούν ένα ενιαίο κομμάτι έχει τα πλεονεκτήματά του καθώς όχι μόνο αναδεικνύει αλλά επίσης παρουσιάζει τη σιλουέτα περισσότερο ψιλόλιγνη. Αφήνουν πολλά στην φαντασία, γινομαστε πολυ πιο επιθυμητές.

Μπορούν τα ολόσωμα μαγιό να γίνουν πιο σαγηνευτικά από το αποκαλυπτικό μπικίνι; Σίγουρα ναι.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σαγηνεύσεις τα βλέμματα από το να αφήσεις και κάτι στη φαντασία. Τα ολόσωμα μαγιό το πετυχαίνουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Αν το σκεφτείς καλά αυτό είναι σίγουρα υπέρ σου. Ακομη προσφέρουν άνεση.

Δεν είναι τυχαίο που στα κολυμβητήρια τα ολόσωμα μαγιό θεωρούνται δεδομένα. Προσφέρουν άνεση. Με τη λέξη άνεση εννοούμε φυσικά ότι δεν θα βρεθείς ποτέ στη δυσάρεστη θέση να αναζητάς το πάνω μέρος του μαγιό που έφυγε σε μία απότομη κίνηση ή το πήρε το κύμα.
Η αγορά μαγιό είναι μια απαιτητική και δύσκολη διαδικασία για τις περισσότερες απο εμας, κυρίως λόγω των κολλημάτων που έχουμε σχετικά με τις ατέλειες που θεωρούμε πως έχουμε.

Υπάρχει όμως και εκείνη η κατηγορία γυναικών που εκτός από ένα ωραίο σώμα διαθέτουν το βασικότερο όλων.

Εχουν αυτοπεποίθηση! Ναι φίλες μου, δεν είναι τόσο το αψεγάδιαστο σώμα και οι τελειες αναλογίες που θα τραβήξουν τα βλέμματα στην παραλίας επάνω σας όσο η αύρα σας.

Η αυτοπεποίθηση είναι το σημαντικότερο σε κάθε μας εμφάνιση, ειδικά στην παραλία που λίγα μένουν κρυφά, και είναι και αυτό που αποπνέεται ασυναίσθητα σε όποιον μας κοιτάει, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε και πολλά.

Δυστυχώς καποιες από εμάς πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης, είναι όμως και αυτές που την έχουν περίσσια και την αποπνέουν ακόμα και στην βόλτα στο περίπτερο της γειτονιάς και προφανώς το κάνουν και στις παραλίες.

Αν ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι καλοκαιρινές σου επιλογές να είναι σέξι και να μην περνάς απαρατήρητη σε καμία των περιπτώσεων, σε όποια παραλία και αν βρισκεσαι.

Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση κυρίως προτιμούν μαγιό αποκαλυπτικά και ξεχωριστά. Για να δούμε λοιπόν κάποια από αυτά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η μόδα προτείνει τα ολόσωμα μαγιό, τα οποία όμως όσο περνάνε τα χρόνια βγαίνουν σε όλο περισσότερα χρώματα, σχέδια και ιδιαίτερα κοψίματα. Βλέπουμε και φέτος ολόσωμα μαγιό με μεγάλα ανοίγματα στα πόδια και στα χέρια. Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι για γυναίκες τολμηρές που ξέρουν ποιες είναι και τι θέλουν. Ένας συνδυασμός διαχρονικής κομψότητας και πρόκλησης, που παραπέμπει σε Baywatchκαι στην αλησμόνητη ξανθιά σεξοβόμβα Πάμελα, που αναστάτωνε όλον τον αντρικό πληθυσμό με τις εμφανίσεις της στην ομώνυμη τηλεοπτικήσειρά. Είναι ένα μαγιό που κολακεύει τρομερά το γυναικείο σώμα και τονίζει όλα τα θηλυκά σημεία σε ένα κορμί. Από την άλλη έχουμε το απόλυτο ολόσωμο με βαθύ ντεκολτέ, που σίγουρα θα προκαλέσει θραύση για καθεμία που θα το προτιμήσει.

Είναι ένα κομμάτι που φοριέται τόσο στην παραλία όσο και σαν κορμάκι στην βραδινή σας έξοδο για δροσιστικά κοκτέιλ, και συνδυάζεται άψογα με ψηλόμεσες φούστες, παντελόνες και φυσικά με το αγαπημένο όλων jean. Επειδή όμως τα ολόσωμα αποτελούν πλέον μαγιό γεμάτα εκπλήξεις, έχουμε το μοναδικό ολόσωμο με διαφάνεια. Εάν είστε γυναίκα με αυτοπεποίθηση σίγουρα θα πειραματιστείτε μαζί του. Ένα μαγιό αποκάλυψη που καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα και προκαλεί πανικό στο πέρασμά του και γι’ αυτό άλλοτε θα το προτιμήσετε. Λάθος;

Μια ακόμα έκπληξη είναι τα πλεκτά ολόσωμα που είναι απίστευτα της μόδας και δημιουργούν μια σέξι διάθεση διαφοροποιώντας σας από τις υπόλοιπες στην παραλία. Εξάλλου κάθε γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση και δεν κομπλάρει οφείλει να πειραματίζεται και να διαφοροποιείται.

Ένα άλλο είδος ολόσωμου που έχει κάνει πάταγο τις τελευταίες σεζόν είναι το lace-upσχέδιο. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι άκρος αποκαλυπτικό. Τα κορδόνια πλέον είναι πολύ της μόδας και πιστέψτε μας πως στο αντρικό μυαλό, πολλοί είναι αυτοί που στην θέα τους θα θέλουν να σας τα ξελύσουν! Άπειρα σχέδια και χρώματα που είναι απίστευτα παιχνιδιάρικα και θηλυκά!

Προετοιμαστείτε λοιπόν να δεχτείτε ατελείωτο φλερτ από το αντίθετο φύλο! Είναι γνωστό ότι τα μοδάτα γυναικεία μαγιό πάντα έκανα θραύση στο ανδρικό φύλλο.

Λίγο η θέα του γυμνού θηλυκού ώμου, λίγο η παραπομπή σε μισοβγαλμένο εσώρουχο, είναι σίγουρα μια επιλογή που εξάπτει την φαντασία και θέλει ”κότσια΄’ η επιλογή του και που ξέρετε κορίτσια μπορεί από την παραλία να βρεθείτε στην εκκλησία ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

Εικόνες για ολοσωμα μαγιο adidas

Εικόνες για ολοσωμο μαγιο arena

loading...