Πόλεμο με την Ελλάδα το 2019 περιμένουν οι Τούρκοι: Η προφητεία του Νοστράδαμου που επικαλούνται

Τον Νοστράδαμο επικαλείται δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της τούρκικης εφημερίδας sabah για να «προφητεύσει» πόλεμο με την Ελλάδα το 2019!


Ο τίτλος του δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sabah είναι: «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019» στο οποίο μάλιστα περιλαμβάνονται και προφητείες της «Μπάμπα Βάνγκα», μιας γηραιάς κυρίας από την Βουλγαρία που πολλοί πιστεύουν ότι είχε προφητεύσει πολλά γεγονότα.

Στον πρόλογο του δημοσιεύματος τονίζεται μεταξύ άλλων πως, σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου, μέσα στο 2019 θα γίνει πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, ενώ θα συμβούν και θανατηφόροι σεισμοί.

«Κατά τη διάρκεια της νύχτας η γη θα ταλαντεύεται, και την επόμενη άνοιξη θα είναι δύο ακόμη φορές Κορέντ, η Έφεσος θα πνιγεί στη θάλασσα, οι γενναίοι πρωταθλητές θα μπουν στον πόλεμο G», έλεγε η προφητεία, σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως σύμφωνα με το αποκωδικοποιητή των προφητειών του Νοστράδαμου, Φοντμπρούν, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα και «μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν».

Παράλληλα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι πρόσφατοι σεισμοί στην Ινδονησία προξένησαν μια διαμάχη ανάμεσα στους ειδικούς που ασχολούνται με τις προφητείες του Νοστράδαμου, με τους μισούς να ισχυρίζονται πως οι σεισμοί αυτοί θα προκαλέσουν μεγάλο σεισμό στην Τουρκία και τους άλλους μισούς να ισχυρίζονται πως ο σεισμός αυτός έχει γίνει ήδη.

Υπογραμμίζεται επίσης, ότι ο Νοστράδαμος ακούγεται τόσο πολύ γιατί πολλές από τις προβλέψεις του έχουν ήδη επαληθευτεί.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...