Παράνοια στα Σκόπια: «Γίναμε Χριστιανοί πριν 2.000 χρόνια – Η λέξη Μακεδονία είναι ινδική» λέει ο Ιβανόφ

Η συλλογική παράνοια που επικρατεί στα Σκόπια για την παραχάραξη της Ιστορίας είναι γνωστή και ο απερχόμνος Σκοπιανός πρόεδρος Γ.Ιβανόφ είναι γνωστό ότι λαυτρεύει την «φανταστική» Ιστορία.

Έτσι ο πρόεδρος των Σκοπίων, με την ευκαιρία της μεγάλης χριστιανικής γιορτής του Πάσχα, συνεχάρη όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, καθώς και όλους τους πιστούς της Ευαγγελικής Μεθοδιστικής Εκκλησίας στη χώρα και αναφέρθηκε στον εκχριστιανισμό των Σλαβων πριν από …δύο χιλιάδες χρόνια!

Πριν καιρό σημειώνουμε ότι δήλωσε δημόσια για την λέξη ‘Μακεδονία’ ότι δεν είναι ελληνική αλλά προέρχεται από την …Ινδία!

Τώρα αναφέρεται στους Σλάβους πριν από …δύο χιλιάδες χρόνια στη Μακεδονία και ας είναι γνωστό πως οι Σλάβοι ήρθαν στα εδάφη της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας τον 6ο αιώνα μ.Χ.

«Επί δύο σχεδόν δύο χιλιετίες, το μήνυμα του Κυρίου Ιησού – Χριστού, βοήθησε τους χριστιανούς στη Μακεδονία να αντέξουν και τις πιο τρομερές διώξεις, να αντισταθούν στους ισχυρότερους πειρασμούς και να ξεπεράσουν τις μεγαλύτερες  συγκρούσεις» όπως αναφέρει το «Βαλκανικό Περισκόπιο».

«Το μήνυμα του Πάσχα δημιούργησε πνευματικούς ανθρώπους που άλλαξε το πνεύμα της κοινωνίας μας και μέσω της συγχώρεσης, της αλληλεγγύης και του σεβασμού, όπως λέει ο Κλήμης της Αχρίδας ξεπεράσαμε τις δυσκολίες με την καλοσύνη», σημειώνει η σκοπιανή “Denesen”, αναφερόμενη στο μήνυμα Ιβάνοφ.

Είναι περιττό να πούμε ότι στα Σκόπια είτε διαβάζουν Ιστορία είτε διαβάζουν… Χάρι Πότερ είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό που πρέπει όμως να γίνει κατανοητό είναι πως με την Συμφωνία των Πρεσπών πήραν όνομα, γλώσσα και ταυτότητα και αντίθετα με ότι διακηρύσσει η ελληνική κυβέρνηση, η ελληνική Ιστορία δεν είναι καθόλου προστατευμένη.

Μάλιστα είθισται στην παγκόσμια Γεωπολιτική όποιος παίρνει το «brand name» να παίρνει και τα ιστορικά δικαιώματα…

loading...

3 thoughts on “Παράνοια στα Σκόπια: «Γίναμε Χριστιανοί πριν 2.000 χρόνια – Η λέξη Μακεδονία είναι ινδική» λέει ο Ιβανόφ

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ … ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΒΡΗΚΑΤΕ
    ΚΑΙ ΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΧΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!!!!!!!

  2. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  3. Και του είπαμε μην παίρνει ληγμένα χάπια , αυτός το βιολί του

Comments are closed.