Πρόστιμο στην Ελλάδα από την Κομισιόν για την αλλαγή της ώρας - 17.650 ευρώ… ανά 60 λεπτά!

Οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μια ώρα μπροστά τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά σύμφωνα με πηγές από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, αυτή η αλλαγή της ώρας είναι αντίθετη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία!


Συγκεκριμένα, κοινοτικές πηγές αναφέρουν ότι για κάθε ώρα που περνάει από τις 3πμ της Κυριακής 31/3, οπότε και κληθήκαμε όλοι να γυρίσουμε το ρολόι μας ώστε να δείχνει 4πμ, η Ελλάδα παραβιάζει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και, ως εκ τούτου, επιβαρύνεται με πρόστιμο 17.650 ευρώ… την ώρα!

Το επιβληθέν πρόστιμο θα παραμείνει εν ισχύ, μέχρις ότου η Ελλάδα συμμορφωθεί με την κείμενη νομοθεσία και επαναφέρει την ώρα, κατά μία ώρα νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπέβαλε πρόταση για διακοπή των εποχικών αλλαγών του χρόνου εντός του 2019.

Βέβαια η είδηση αυτή μας φαίνεται λίγο παράξενη καθώς η ίδια η ΕΕ έχει αποφασίσει οι αλλαγές να σταματήσουν από το 2021 και να διαλέξει η κάθε χώρα μέχρι τότε ποια ώρα θέλει να κρατήσει: Την θερινή ή την χειμερινή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...