Κόκκαλης: Ο Ολυμπιακός ανήκει σε offshore

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την απομάκρυνσή του από τον Δήμο Πειραιά, τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό

Σε offshore εταιρεία ανήκει ο Ολυμπιακός, όπως υποστήριξε ο Πέτρος Κόκκαλης, στο νέο επεισόδιο της διαμάχης που έχει ξεκινήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Κόκκαλης:

Σας κατηγορούν ότι συστρατευτήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που ισχυρίζονται ότι στοχοποιεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη, άρα και τον Ολυμπιακό.

Όσοι το λένε δεν καταλαβαίνουν τι είναι ο Ολυμπιακός. Ένα ιστορικό σωματείο που ιδρύθηκε από αστούς το 1925, με τεράστια επίδραση στους εκατοντάδες χιλιάδες Μικρασιάτες πρόσφυγες που ζούσαν εκείνη την εποχή μέσα σε πολύ χειρότερες συνθήκες απ’ ό,τι οι σημερινοί πρόσφυγες.

Και ποιος ήταν ο στόχος αυτού του σωματείου; «Η κατά πάντα φίλαθλο τρόπο εξύψωση της νεολαίας». Μια διαδικασία εκσυγχρονιστικής θα λέγαμε σήμερα ενσωμάτωσης μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι. Δηλαδή η εξύψωση των ανθρώπων, όχι η εξόντωσή τους. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός.

Τα αθλήματα διδάσκουν συνεργασία, άμιλλα, όχι γιούργια και τους φάγαμε. Η προσέγγιση «όλοι είναι εχθροί μου» δεν πάει την ομάδα μπροστά. Αυτή είναι η αντίθεσή μου με την εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού. Και φυσικά άλλο ο Ολυμπιακός, άλλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός κι άλλο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πρόεδρος είναι ο κ. Μώραλης, ο κ. Μαρινάκης είναι ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της οffshore που έχει την πλειοψηφία των μετοχών.
Η κάθοδός σας στις ευρωεκλογές θα διχάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού;

Κάθε οπαδός διατηρεί την κρίση, την πολιτική του βούληση, δεν έχει λόγο να ασχολείται με το τι πιστεύει ο Κόκκαλης ή ο Μαρινάκης. Κι έπειτα «οι κυβερνήσεις πέφτουν αλλά ο Ολυμπιακός μένει». Δεν χάσαμε κάποιο πρωτάθλημα εξαιτίας κάποιας κυβέρνησης αλλά γιατί δεν είχαμε καλή ομάδα.

http://www.aek365.com/

loading...

2 thoughts on “Κόκκαλης: Ο Ολυμπιακός ανήκει σε offshore

  1. ΘΕΛΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΓΚΛΕΣ……..ΓΙΑ ΝΑ Μ Η Ν ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ……ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ……..ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΠΕΞΩ ΤΟΝ……ΥΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΑ……..ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ…….ΑΦΟΥ Η…..ΝΤΟΡΑ ΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ…..ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ……ΜΑΡΙΝΑΚΗ………ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  2. ΓΙΑ ΤΗΝ STAZI ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Comments are closed.