Τα ξαναβρήκαν Β.Λεβέντης και Γ.Σαρίδης – Αναλαμβάνει και πάλι διευθυντής της Κ.Ο. της Ενωσης Κεντρώων

Τα ξαναβρήκαν τελικά ο Βασίλης Λεβέντης και ο Γιάννης Σαρίδης, λίγο καριό μετά την τελευταία σύγκρουσή τους, που οδήγησε τον βουλευτή να απειλεί ακόμα και με αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ενωσης Κεντρώων.

Αποχώρηση που θα έδινε τέλος στην κοινοβουλευτική παρουσία του κόμματος. Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την κόντρα των δύο ήταν η συμπεριφορά στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης του βουλευτή Δημήτρη Καβαδέλα, που διαμαρτυρήθηκε εντόνως, όταν η διοίκηση της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης την οποία επισκέφθηκε, του ζήτησε να πληρώσει το εισητήριό του. Τότε ο Γιάννης Σαρίδης απαίτησε την αυστηρή τιμωρία του βουλευτή και όταν το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό, απείλησε να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και να ανεξαρτητοποιηθεί. Μάλιστα ο βουλευτής Σαρίδης υπερψήφισε και τον προϋπολογισμό οδηγώντας πολλούς να υποπτευθούν οτι οδεύει προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα φαίνεται πως η παρεξήγηση λύθηκε και όχι μόνο ο Γιάννης Σαρίδης δεν φεύγει από την Ενωση Κεντρώων αλλά αναλαμβάνει και πάλι διευθυντής της ΚΟ.

loading...