Το μήνυμα του Γ.Καρατζαφέρη στον Κ.Μητσοτάκη: «Έστω και τώρα άκουσέ με στο θέμα των ελληνοποιήσεων»

Μήνυμα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκης έστειλε ο Γιώργος Καρατζαφέρης ζωντανά από την εκπομπή του στο ΑΡΤ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στο θέμα των ελληνοποιήσεων με αφορμή και την ομιλία Βίτσα στους Πακιστανούς.

Σε εκείνο λοιπόν το σημείο κάλεσε έστω και τώρα να τον ακούσει και να κινηθεί αναλόγως, καθώς όπως υποστήριξε μέχρι τώρα έχουν δοθεί πάνω από 800.000 ελληνικές ταυτότητες σε αλλοδαπούς.

loading...

1 thought on “Το μήνυμα του Γ.Καρατζαφέρη στον Κ.Μητσοτάκη: «Έστω και τώρα άκουσέ με στο θέμα των ελληνοποιήσεων»

  1. 1)Η Ερωμενη πολιτικου αρχηγου εξωκοινοβουλευτικου δεξιου κομματοs-Ο διορισμοs τηs στη διοικηση μεγαλου νοσοκομειου απο το ΣΥΡΙΖΑ-Το εξωγαμο και η"αγορασμενη"σιωπη τηs δια βιου με 7000 ευρω το μηνα.
    Η ευρωβουλη και η…λυση!!
    Ορισμενα πραγματα τα μαθαινειs και δεν τα λεs ποτε.Σε τρωει ομωs το μαραζι που εχει ο ρεπορτερ μεσα του.Οταν ξερειs κατι και δεν το μοιραζεσαι,κυριωs με αυτουs που σε εμπιστευονται,ακροατεs-τηλεθεατεs η αναγνωστεs,ψαχνειs να βρειs τροπο να του το πειs χωριs να εκθεσειs αυτον η αυτη που σου εμπιστευθηκε την ειδηση.Αs ερθουμε λοιπον στο θεμα μαs.Η ανηθικοτητα και ο εξευτελισμοs του πολιτικου αρχηγου,που δεν εχει οπαδουs,και κινειται στον δεξιο χωρο,ειναι γνωστα.Οι γνωριζοντεs ξερουν οτι ειχε συναψει ερωτικη σχεση μεχρι και με την αρραβωνιαστικη του γιου του,που σημερα διαπρεπει ωs τηλεπαρουσιαστρια.Οι καταγγελιεs απο εργαζομενεs στην επιχειρηση του πωs αν"δεν του κατσουν"δεν θα εχουν μελλον ειναι επισηs παμπολεs.Να ομωs που βρηκε την δασκαλα του.Το"στιγμιαιο λαθοs"ομωs σταθηκε μηριαιο,ωστε ο μικροs Σπυροs να μπορει σημερα να εχει εξασφαλισει στη μαμα και τον ιδιο μια ανετη ζωη αφου η σιωπη τηs ζωηρηs ξανθιαs για το ποιοs ειναι ο μπαμπαs εχει εξαγοραστει με 7000 ευρω το μηνα δια βιου.Επιπλεον οταν ο ατακτοs η κολοτουμπαs οπωs τον αποκαλουν,οταν διαπραγματευοταν να πουλησει την επιχειρηση του με σοβαρουs οικονομικουs παραγοντεs που ευνοουνται σημερα απο την κυβερνηση,ζητησε και την επαγγελματικη αποκατασταση τηs μαμαs χωριs μπαμπα!Οπερ και εγενετο.
    Διοριστηκε στη διοικηση μεγαλου νοσοκομειου τηs Αθηναs.Τωρα ο αρχηγοs χωριs οπαδουs,ονειρευεται θεση στην ευρωβουλη,μπαs και γλυτωσει τιs 7000 ευρω που δινει καθε μηνα,αφου αυτα θα προερχονται απο τον μισθο που θα παιρνει ωs βοηθοs ευρωβουλευτη η ξανθια ζωηρη ερωμενη!!!
    edolio5.blogspot.com/2019/02/7000_17.html

    2)Η πρωην ζωηρη Ερωμενη αρχηγου εξωκοινοβουλευτικου δεξιου κομματοs-Η νυν Κορινθια με το πλαστο απολυτηριο λυκειου που διοριστηκε στη βουλη-Το εξωγαμο παιδι και η"αγορασμενη"σιωπη τηs δια βιου με 7000 ευρω το μηνα.
    Ωs πρωην αρχηγοs κοινοβουλευτικου κομματοs εχει εκ του νομου το δικαιωμα να διατηρει μια υπαλληλο που την πληρωνει η βουλη.Την θεση αυτη εχει μια κορινθια ερωμενη που διοριστηκε με πλαστο απολυτηριο λυκειου στο Εθνικο κοινοβουλιο με με μεσολαβηση του ιδιου.Για το θεμα αυτο συμφωνα με ασφαλειs πληροφοριεs του edolio5 ο γενικοs γραμματεαs τηs βουληs εχει ζητησει το σχετικο φακελο διορισμου για τιs…περαιτερω ενεργειεs!
    edolio5.blogspot.com/2019/03/7000.html

    ο ερωτυλοs παρ'ολιγο διγαμοs τηs ζωηρηs ξανθιαs με το εξωγαμο το μικρο Σπυρο και την νυν κορινθια ερωμενη με το πλαστο απολυτηριο λυκειου…οι κακιεs γλωσσεs λενε στην δημοσιογραφικη πιατσα οτι τον εχεσε στον βοσπορο το περιστερι!

Comments are closed.