ΔΕΗ: «Τιμωρεί» τους συνεπείς πελάτες της!

Η ΔΕΗ αποφάσισε τη λήψη ενός μέτρου που περισσότερο θα επιδεινώσει την κατάσταση, παρά θα τη βελτιώσει.

Στο όνομα της «σωτηρίας» της ΔΕΗ από την τεράστια «μαύρη τρύπα» που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση της Επιχείρησης αποφάσισε να… τιμωρήσει τους καλούς πελάτες της. Και στην ουσία να τους εξαναγκάσει είτε να σταματήσουν να είναι συνεπείς είτε να μεταφερθούν σε άλλον πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος. Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε η έκπτωση 15% που παρείχε η ΔΕΗ στους συνεπείς πελάτες να μειωθεί.

Σε λίγες ημέρες, συγκεκριμένα από 1ης Απριλίου η έκπτωση για όσους πληρώνουν έγκαιρα τον λογαριασμό που είναι σήμερα 15% μειώνεται στο 10%. Από την ίδια ημερομηνία η έκπτωση για την προπληρωμή της ετήσιας κατανάλωσης που είναι σήμερα 6% θα διαμορφωθεί σε 4%.

Σε ότι αφορά τα βιομηχανικά τιμολόγια η απόφαση που ελήφθη προβλέπει την έναρξη διαπραγματεύσεων με τις επιχειρήσεις, για αυξήσεις μέχρι 10%.

Πηγές της ΔΕΗ, έλεγαν ότι αποτράπηκαν οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ καθώς υπήρχαν πολλοί εξωγενείς παράγοντες που ήθελαν κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό είναι μια δικαιολογία καθώς τιμωρούνται οι συνεπείς πελάτες και μένουν για άλλη μια φορά στο απυρόβλητο οι «φεσατζήδες». Οχι αυτοί που αποδεδειγμένα δεν έχουν να πληρώσουν αλλά και όσοι το έχουν κάνει επάγγελμα.

Οπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, κυρίως σε εκείνους τους πελάτες που θέλουν να συνεχίσουν να είναι συνεπείς.

loading...

1 thought on “ΔΕΗ: «Τιμωρεί» τους συνεπείς πελάτες της!

  1. Η ΟΜΑΔΑ Δ…….ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ…….ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΕΙ Ο Τ Ι……..ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ Ε Η…..ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ…….ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΓΙΑ……ΥΠ…300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ……..ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ……..ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ…….

Comments are closed.