Άννα Παναγιωτοπούλου: Με μούντζωσε ο γιος μου όταν ψήφισα Τσίπρα

«Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ», είπε η ηθοποιός

Η Άννα Παναγιωτοπούλου τα «έχωσε άγρια» στον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα. Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά μια αριστερή κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το γιο της, ο οποίος την παρότρυνε να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ήταν συνέχεια εκτός σχολείου.

«Ποια αριστερή κυβέρνηση; Είναι αριστερή κυβέρνηση αυτή; Θεωρητικά. Στην πράξη;». Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα και πως τον κρίνει ως πρωθυπουργό είπε: «Δεν τον κρίνω. Δεν μπορώ να τον βάλω σε πλαίσιο. Δεν καταλαβαίνω. Η αλήθεια είναι ότι τον είχα ψηφίσει. Έχω τις συνέπειες. Ήταν λάθος επιλογή που τον ψήφισα. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν συμμαθητής του γιου μου ο Τσίπρας στο σχολείο εδώ στο 10ο. Τότε που τον ψήφισα με μούντζωσε ο γιος μου. Μου λέει αυτός ήταν στο σχολείο όλη μέρα απ’ έξω και πέρναγε τις τάξεις».

loading...

1 thought on “Άννα Παναγιωτοπούλου: Με μούντζωσε ο γιος μου όταν ψήφισα Τσίπρα

  1. Δεν έπρεπε να σε μουτζώσει…

    να σε παλουκώσει έπρεπε!

Comments are closed.