Μεγαλοοικονόμου: Το μισό ΠΑΣΟΚ πρόκειται να μπει στη φυλακή, άσπιλοι Τόλκας-Μωραΐτης

Συμπαθώ πολύ τον Πολάκη – Τα έχω καλά με τους ομοφυλόφιλους – Θα κάνω αγωγή στον Καλλιάνο γιατί τη φράση «ξεφτιλίζεστε 70 χρονών γυναίκα»

Την άποψη ότι «το μισό ΠΑΣΟΚ είναι ή πρόκειται να μπει στις φυλακές» αλλά την ίδια ώρα στελέχη από το κόμμα αυτό, όπως ο Άγγελος Τόλκας και ο Θάνος Μωραΐτης που έγιναν υφυπουργοί στον τελευταίο ανασχηματισμό, «τουλάχιστον δεν κατηγορούνται και είναι στελέχη άσπιλα και αμόλυντα και έχουν πιο φρέσκες ιδέες» διατύπωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε και για τη γνώμη της για τον Γιώργο Παπανδρέου για τον οποίο είπε ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα σημεία τα θεωρούν θετικά. Εμένα δεν με ικανοποίησε το “λεφτά υπάρχουν”, δεν το θεωρώ σοβαρό καθώς γνώριζε ότι υπήρχαν προβλήματα. Με ξένα κόλυβα δεν κάνεις μνημόσυνο, μου έλεγε η γιαγιά μου».

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου τοποθετήθηκε και για το πού πρέπει να κατευθυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «δεν πρέπει να είναι ένα καθαρό αριστερό κόμμα με την έννοια του ΚΚΕ αλλά να απευθύνεται και στον κεντρώο χώρο. Υπάρχουν άτομα που μπορούν να προσφέρουν με φρέσκες ιδέες και γι’ αυτό πήγα και εγώ».

Για τις συνεχείς παρουσίες της στον ΣΚΑΪ η ίδια είπε ότι «εμένα δεν με πιάνει το εμπάργκο. Αν δεν με ήθελαν θα μου έλεγαν “το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία”».  Όταν ρωτήθηκε, δε, για το τι λένε οι συνάδελφοί της στον ΣΥΡΙΖΑ για τις ”εκρηκτικές” της τοποθετήσεις, η κ. Μεγαλοοικονόμου απάντησε:«Καλά κάνω και τα ρίχνω και τους τα ρίχνω στο κεφάλι. Μάλιστα, μερικοί μου είπαν μακάρι να μπορούσαμε να μιλήσουμε και εμείς έτσι».

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι «ναι, βέβαια θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το έχουμε συζτήσει με τον Τσίπρα αλλά εκεί έχω κάνει όλη την εργασία μου».

Όσον αφορά τον Παύλο Πολάκη είπε ότι «τον συμπαθώ πάρα πολύ. Δεν έχουν σχέση όσα κάνει με αυτά που έκαναν αυτοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Ερωτηθείσα για την κόντρα που είχε με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο και τη φράση της «δεν σας έβαλα αγγούρια γιατί είχατε πει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εγώ με τους ομοφυλόφιλους τα έχω πάει πάρα πολύ καλά, έχω λάβει μέρος σε τέσσερα συνέδριά τους».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι θα προχωρήσει σε αγωγή κατά του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου μετά την τηλεοπτική κόντρα που είχαν υποστηρίζοντας ότι ήταν «σεξιστική» η φράση του μετεωρολόγου «ξεφτιλίζεστε, 70 χρονών γυναίκα» προσθέτοντας ότι τα χρήματα θα τα δώσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

loading...

3 thoughts on “Μεγαλοοικονόμου: Το μισό ΠΑΣΟΚ πρόκειται να μπει στη φυλακή, άσπιλοι Τόλκας-Μωραΐτης

  1. Ποιος θα την ψηφίσει ; ……………

  2. ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.ΑΤΟΜΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ,ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΑΣΙΑΣ.ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

  3. Παρακαλειπαρακαλειιι
    Να ασχολειστε με την Τρελη
    Παρακαλειιιι!!!! ολεεε χιωτης μαμπο!!

Comments are closed.