ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”) ΚΑΙ ΤΗ “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΕΑΝ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ :

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός – Ερευνητής

1) Να πετάξει έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας τα Άθεα και Ανθελληνικά βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου (που μπήκαν στα Σχολεία το Σεπτέμβρη του 2006, επί Κυβερνήσεως
Κώστα Καραμανλή) και στη θέση τους να επαναφέρει τα ένθεα βιβλία γλώσσας, που υπήρχαν στα Σχολεία πριν από το 2006!!!
2) Να πετάξει έξω από τις αίθουσες διδασκαλίας τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών του Δημοτικού και του Γυμνασίου, που εξισώνουν Τον Θεάνθρωπο Χριστό μας με τους θνητούς ηγέτες των άλλων θρησκειών (και τα οποία μπήκαν στα Σχολεία το Σεπτέμβρη του 2017, επί Κυβερνήσεως Αλέξη Τσίπρα) και στη θέση τους να βάλλει νέα Θρησκευτικά βιβλία (απλά γραμμένα), ώστε οι μαθητές μας, με χαρούμενη διάθεση να μαθαίνουν την απείρου κάλους διδασκαλία Του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού μας!!!
3)Να δεσμευτεί ενυπογράφως ότι, στη νέα αναθεωρητική Βουλή ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ, υπέρ ενός ουδέτερου Θρησκευτικά Κράτους!!!
Εάν λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης δεσμευτεί ενυπογράφως ότι : Όταν γίνει Πρωθυπουργός θα κάνει πράξη τις τρεις παραπάνω δεσμεύσεις του, δεσμεύομαι και εγώ, από τη σελίδα μου, να διαφημίζω , εκτός από τη “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” και τη “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, γιατί για την ταπεινότητα μου πάνω από όλα είναι : Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΣΗ της μαθητιώσας νεολαίας μας, με ΕΘΝΙΚΗ και ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!
Εάν όμως ο κ. Μητσοτάκης δεν προβεί στις τρεις παραπάνω ενυπόγραφες δεσμεύσεις (που είμαι βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί), τότε ούτε μια “ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΨΗΦΟΣ”, δεν πρέπει να πάει υπέρ του κ. Μητσοτάκη!!!
Γιατί τότε, για εμάς τα εκατομμύρια των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών , τι Τσίπρας και τι Μητσοτάκης μια από τα ίδια είναι!!!. Και όπως λέει και ο Ποιητής : Τι Λωζάνη , τι Κοζάνη, χιόνια η μια και χιόνια η άλλη!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...

1 thought on “ΘΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”) ΚΑΙ ΤΗ “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, ΕΑΝ Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ :

  1. ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΕΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ……..Μ Ο Ν Ο Ν……Ο Τ Α Ν ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟΣ…….ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ……ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΙΜΑΤΙΚΕΣ……..ΩΣ ΑΣΕΒΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΩΜΑ……ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ………ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ…….ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΩΜΑ……Η Α Π Ο Χ Η.

Comments are closed.