Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ

ΤΟ BREXIT ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ (ECONOMIC RESET) 






Του Χριστόδουλου Πιερίδη

Εδώ και καιρό, κανείς δεν απαντά σε οποιοδήποτε αληθινό ερώτημα, ακριβώς επειδή πιστεύω πως δεν υπάρχουν πια ελεύθερα…

σκεπτόμενοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές, καναλάρχες, κλπ.

Τα πάντα είναι αγορασμένα και κατευθυνόμενα, ενώ η ελεύθερη σκέψη θεωρείται πια επικίνδυνη. Διαβάζοντας όμως πάρα κάτω, θα δει κανείς, πώς ο αληθινός λόγος του Μπρέξιτ είναι η επιχειρούμενη ελεγχόμενη κατάρρευση του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος (πριν αυτό εκραγεί) και το ECONOMIC RESET. 
Διαβάζοντας θα γίνει επίσης κατανοητό γιατί έπρεπε να κλείσει π.χ., ο Συνεργατισμός στην Κύπρο, καθώς και πολλά άλλα πράγματα, χρήσιμα για όποιον θέλει να σκεφτεί.
Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια κοσμογονικά γεγονότα στην “δημοκρατική” Βρετανία και να μην ερωτάται αμέσως και συνεχώς ο λαός; 
Έχει αποδειχθεί επανειλημμένα και θα αποδειχθεί ξανά την ερχόμενη εβδομάδα ότι η Τερέζα Μέη δεν τυγχάνει αποδοχής, αλλά ούτε Εκλογές προκηρύσσονται, ούτε 2ο Δημοψήφισμα σκέφτονται να κάνουν, αλλά ούτε και ψηφίζουν οι Βουλευτές να παραμείνει η χώρα στην ΕΕ, με το σκεπτικό έστω, ότι έκανε λάθος ο Κάμερον. 
Προφανώς δεν υπάρχει δημοκρατία και η Διοικούσα Ελίτ χειραγωγεί τα πράγματα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς επιστήμονας, οικονομολόγος, πολιτικός, δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής ή καναλάρχης για να καταλάβει ότι όλοι από γύρω θέλουν την Βρετανία εκτός ΕΕ.
Από την μια, είναι οι της Κυβέρνησης που θέλουν “έξοδο” με τρόπο που να παραμένει η Βρετανία κάτω από τον έλεγχο της ΕΕ για να μην ξεφύγει απότομα από τον κεντρικό έλεγχο των Βρυξελών και κάνει αλματώδη οικονομική πρόοδο, αποδεικνύοντας την απάτη και καταστρέφοντας αμέσως το Ευρώ και την ΕΕ. Κι αυτοί εργάζονται προς την κατεύθυνση του Economic Reset αλλά δεν θέλουν άμεση κατάρρευση του Ευρώ. 
Επειδή, αν βγει άτακτα η Βρετανία, όλοι το ξέρουν πως θα καταρρεύσει άκομψα όλη αυτή η προπαγάνδα του ψεύδους που θέλει δήθεν την Βρετανία να χρεοκοπεί, να αποκόπτεται από τον υπόλοιπο κόσμο, να μην έχει να φάει, κλπ. 
Αντίθετα, βγαίνοντας η Βρετανική οικονομία θα κάνει θαύματα εντός της Κοινοπολιτείας, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση της ΕΕ. Όλοι θα τρέχουν να βγουν από το Νταχάου (Γερμανικό στρατόπεδο συγκέντρωσης), και δεν το θέλουν αυτό ακόμα.
Από την άλλη μεριά, είναι οι του Κοινοβουλίου που κι αυτοί έχουν τον ίδιο κοινό σκοπό του Economic Reset (η ίδια Ελίτ είναι), αλλά θέλουν να τον πετύχουν με άμεσο τρόπο, προκαλώντας αμέσως τώρα την κατάρρευση του Ευρώ μέσα από την άτακτη έξοδο της Βρετανίας, κάτι όμως για το οποίο δεν φαίνεται να είναι εντελώς έτοιμοι όλοι μαζί αυτοί της Ελίτ που καθορίζουν τις τύχες του κόσμου παγκοσμίως, γι αυτό και δεν γίνεται ακόμα. 
Έτσι, θα παρατείνουν την έξοδο της Βρετανίας μέχρι που να αποφασίσουν πώς θα το κάνουν. Θέλουν να την έχουν μέσα με το ένα πόδι μέχρι που να είναι έτοιμοι να την διώξουν κακήν-κακώς και να προκαλέσουν την ελεγχόμενη κατάρρευση του Ευρώ και της ΕΕ, χωρίς βέβαια ο Βρετανικός λαός να μπορέσει να ορθοποδήσει ελεύθερος. 

Ενόσω ο λαός υπνώττει κι ασχολείται με κατινιές, όλοι οι υπερεθνικοί ηγέτες (Μέρκελ, Μέη, Μακρόν, κλπ) είναι συνεννοημένοι για το πώς θα διασφαλιστεί το «ιερό» σχέδιο της Ελίτ.

Εν πάση περιπτώσει, είναι απολύτως και παντελώς αδύνατον η Ελίτ του Κοινοβουλίου να θέλει Μπρέξιτ, από δημοκρατική ευαισθησία, επειδή έτσι ψήφισε ο λαός. Αν ήταν έτσι και υπήρχε όντως δημοκρατία, τι πιο απλό από το να προκήρυσσαν αμέσως Εκλογές; 
Από πότε όμως η Ελίτ άγεται και φέρεται από τις αμόρφωτες μάζες, τις οποίες αποκαλεί “δημοκρατικό” λαό; Ας μην κοροϊδευόμαστε, δημοκρατία ή όχι, δεν είναι ποτέ δυνατόν να κυβερνούν το πλοίο οι επιβάτες, ή να κάνουν την εγχείρηση οι συγγενείς & επισκέπτες αντί ο Πλοίαρχος και ο Γιατρός αντιστοίχως! 
Η δημοκρατία είναι για να νομίζουμε εμείς ο κόσμος πως όντως εμείς κυβερνούμε, αλλά πάντα κυβερνά η Ελίτ με δικτατορικό τρόπο. Και με το δίκαιο της εδώ που τα λέμε, επειδή η δικτατορία του προλεταριάτου είναι άκρως χειρότερη, όσο αφορά πάντα βέβαια, άθεες μάζες, δηλαδή δούλους και όχι ελεύθερους ανθρώπους.





loading...