Είναι εχθρός του Μητσοτάκη, ο πατριωτισμός…

Ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Welt am Sonntag, υποστήριξε ότι όσοι τον επικρίνουν για την πολιτική που εφαρμόζει στη χώρα του, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), υπηρετούν συμφέροντα εξουσίας άλλων, ακόμα και εκείνων που είναι αντίπαλοί τους! Θεώρησε, ότι η στοχευμένη αυτή επίθεση γίνεται από την “Αριστερά”, που επιδιώκει την αποδυνάμωση του ΕΛΚ. Και πως οι κυβερνήσεις δέκα ευρωπαϊκών κομμάτων – μελών του ΕΛΚ, που έχουν ζητήσει την αποπομπή του κόμματος Fidesz από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, παίζουν αυτό το παιχνίδι! Ονόμασε δε, τους ηγέτες αυτών των χριστιανοδημοκρατικών κομμάτων της Ευρώπης, ως “χρήσιμους ηλίθιους” που υπηρετούν στην ουσία την “Αριστερά” της Ευρώπης!

Βέβαια αυτή η στόχευση του δεξιού – πατριώτη Ορμπάν, γίνεται και γιατί στην Ουγγαρία ο Ούγγρος Πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει αγώνα κατά του Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με αφίσες που έχουν αναρτηθεί και στις οποίες εμφανίζεται ο κ. Γιούνκερ και ο κερδοσκόπος – τοκογλύφος ανθέλληνας Τζορτζ Σόρος να είναι αυτοί που προωθούν την παράνομη μετανάστευση στην Ευρώπη!

Μεταξύ των “δεξιών” ηγετών που επιζητούν την αποπομπή του Βίκτορα Ορμπάν από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Αλήθεια το πρόβλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πατριωτική πολιτική του Ορμπάν στο ζήτημα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης που πλήττει την Ευρώπη και περισσότερο όλων την Ελλάδα;

Είναι πρόβλημα του Μητσοτάκη, που δεν θέλει ο Ορμπάν να γίνει η Ουγγαρία, ούτε Κέντρο της Αθήνας (που ο υποψήφιος Δήμαρχός της, ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κώστας Μπακογιάννης θέλει να απλώσει το πρόβλημα σε όλο το λεκανοπέδιο), ούτε Σάμος, ούτε Μυτιλήνη, ούτε Κως;

Επειδή δεν θέλει να μετατρέψει την Ουγγαρία σε Βέλγιο, όπου ο στρατός επιβάλλει την διασαλευμένη έννομη τάξη εξασφαλίζοντας ασφάλεια στους πολίτες από τον κίνδυνο του ακραίου Ισλάμ;

Από πού πήρε εντολή ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Από τον Σόρος; Έτσι απλά ρωτάμε! Γιατί αν πήρε από εκεί εντολή, αλλοίμονο στην Πατρίδα μας! Και σκέπτομαι αλήθεια, σε ποια ζητήματα που ενοχλούν την ελληνική κοινωνία, πήρε σθεναρά αντίθετη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Μητσοτάκης;

Έκανε αντίσταση στο ζήτημα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης;

Προέβαλε αντίσταση στο ζήτημα της “απόλυσης” των δέκα χιλιάδων ιερέων; Συμμετέχοντας στο αντιχριστιανικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, που επιζητά σε δέκα χρόνια να μην υπάρχει ιερέας σε κανένα Ορθόδοξο Ναό;

Είπε κουβέντα που στην Ορθόδοξη Ελλάδα δεν μπορούμε να ορθώσουμε τον Σταυρό της Πίστης μας; Βλέπε προσαγωγή 33 Ελλήνων Ορθόδοξων Χριστιανών που “τόλμησαν” να υψώσουν εκ νέου τον Τίμιο Σταυρό στην Λέσβο!

Δυστυχώς θέλουν κάποιοι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει! Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Τζορτζ Σόρος!

Δύστυχη Πατρίδα, που δεν έχεις έναν Ορμπάν ή έναν Σαλβίνι!

Τι κακό σε περιμένει ακόμη!!

Η έκπληξη της Πάτρας λέγεται Νικολόπουλος…

Πριν λίγες ημέρες σε Αθηναϊκό ξενοδοχείο, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος ανήγγειλε τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στην γενέτειρά του την Πάτρα! Εκπλήσσοντας για άλλη μια φορά! Αναλαμβάνοντας μεγάλο πολιτικό ρίσκο! Που ωστόσο, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν να μην είναι και τόσο ρίσκο, αυτή η πρωτοβουλία ψυχής!

Έτσι, η τάση της πρόθεσης ψήφου της προηγούμενης βδομάδας φέρνει στις πρώτες θέσεις τον νυν Δήμαρχο Πελετίδη και τον Νίκο Νικολόπουλο, με ποσοστά, μετά από αναγωγές, άνω του 20%. Από εκεί και έπειτα υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις ως προς τους λεγόμενους μικρότερους στα όρια που έχουν περιγραφεί στην προηγούμενη μέτρηση πρόθεσης ψήφου.

Δηλαδή μια τάση ανόδου για τον κ. Ρώρο, με τον οποίο φαίνεται να συσπειρώνεται η κυβερνητική πλευρά. Καθώς και ο κ. Τζανάκος κάτι που φανερώνει μια τάση Πασοκοποίησης του ΚΙΝΑΛ. Ρώρος, Αλεξόπουλος και Παπαδημάτος, κυμαίνονται με ποσοστά από 7 – 15,5%. Στην τρίτη ταχύτητα ακολουθούν οι Ψωμάς, Τζανάκος, Χρσυανθακόπουλος και Πατούχας, ενώ πιο κάτω βρίσκονται οι Πολίτης, Ντρίνιας και Ανταρσύα. Από την τάση της πρόθεσης ψήφου με αναγωγές, εξαιρούνται όσοι απάντησαν «δεν ξέρω» ή δεν απάντησαν. Έτσι, το σύνολο των Δ.Ξ. και Δ.Α. μειώνεται στο 14,5%! Η τάση αποτυπώνεται ως εξής:

1. ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ 24-26

2. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ 20-22

3. ΡΩΡΟΣ 13,5-15,5

4. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ 11-13

5. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ 7-9

Αναγνώριση αξιών…

Έχει γίνει πολύς λόγος κατά καιρούς στο περίφημο Κέντρο Λογισμικού της Siemens με έδρα την Κάτω Κηφισιά, που αρχικά απασχολούσε 200-300 υπαλλήλους και στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 έφτασε τους 800 απασχολούμενους! Το οποίο επιχειρηματικό – επιστημονικό άλμα τεχνολογίας της πάλαι ποτέ πρωτοπόρου Siemens Ελλάδος, προσπαθεί μέχρι σήμερα να καρπωθεί ο φυγόδικος Μιχάλης Χριστοφοράκος! Προβάλλοντας το στου κύκλους του στο Μόναχο, ως δικό του επίτευγμα!

Έρχεται ωστόσο η Διοίκηση της ΝΟΚΙΑ Ελλάς (προς τιμή της) στην οποία εκχωρήθηκε ο κλάδος των Τηλεπικοινωνιών της Siemens, αλλά και το Κέντρο Λογισμικού της από το 2007 και φροντίζει να τιμήσει πριν από λίγες ημέρες τον άνθρωπο που έστησε το software center στην πατρίδα μας στις αρχές της δεκαετίας του 1990!

Τον κ. Νικόλαο Μικρούδη, με λαμπρές σπουδές και πορεία στη Siemens μέχρι το 1998, όποτε και φρόντισε η διοίκηση τότε, του Μιχάλη Χριστοφοράκου να τον εξοστρακίσει. Συγχαίρουμε τη διοίκηση της ΝΟΚΙΑ για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και απογοητευόμαστε για πολλοστή φορά για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει συστηματικά τα τελευταία χρόνια η θυγατρική της Siemens στην Ελλάδα!

Άλλωστε, ο μόλις πριν από λίγους μήνες απελθών CEO της Siemens ΑΕ Πάνος Ξυνής (αντικαταστάτης του Μιχάλη Χριστοφοράκου), ο οποίος συρρίκνωσε την εταιρία των 800 ατόμων σε 89, είχε χαρακτηρίσει δημόσιους υπαλλήλους τους εργαζόμενους της εταιρίας το δε Κέντρο λογισμικού της, άχρηστο! Θυμίζουμε ότι ο κ. Ξυνής ανέλαβε να εξυγιάνει (εδώ γελάμε) την γερμανική εταιρία Siemens προερχόμενος ο ίδιος από ένα άλλο σκάνδαλο καρτέλ με την εταιρία που δούλευε πριν, την SHELL!

Έτσι για άλλη μια φορά που βρίσκονται κάποιοι που δεν ξεχνούν τις αξίες…

Μας δόθηκε η πληροφορία από υψηλού επιπέδου και γνώσεως πηγή μας, ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ζόραν Ζάεφ προχώρησαν σε μυστική συμφωνία για επενδύσεις σε Ελλάδα και Σκόπια! Που ένα μεγάλο μέρος θα το πάρει πασίγνωστη κατασκευαστική ελληνική εταιρεία, ο Πρόεδρος της οποίας βεβαίως και στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ! Ποιος είπε λοιπόν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του κεφαλαίου!

Α ρε φίλε, πώς αλλάζουν οι καιροί;

loading...

1 thought on “Είναι εχθρός του Μητσοτάκη, ο πατριωτισμός…

  1. Ηρθε ο καιρός που πρέπει να συνειδητοποιήσετε πλέον ότι τα δεξιά κόμματα δεν διαφέρουν από τα αριστερά κόμματα.
    Γι' αυτό η ψήφος πρέπει να πάει σε πατριωτικά κόμματα.

Comments are closed.