ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΡΟΣ

“Με το ευρώ η χώρα δεν θα μπορέσει ποτέ να συνέλθει, γιατί η συναλλαγματική ισοτιμία είναι υπερβολικά υψηλή και η χώρα δεν είναι ανταγωνιστική”, ενημέρωσε τον ελληνικό λαό “ο με τον καλή έννοια του όρου κερδοσκόπος” κ.Σόρος και συνέχισε: “Η “παλιά“ Ουκρανία έμοιαζε με την “παλιά“ Ελλάδα. Ολιγάρχες είχαν μοιράσει μεταξύ τους τη χώρα και οι δημόσιοι υπάλληλοι επεδίωκαν τον προσωπικό πλουτισμό.”.

Ημέρες 2015 ή 2009 αν και βρισκόμαστε στο 2019 και το παραμύθι των Μνημονίων των δεξιών κα αριστερών σωτήρων έχει τελειώσει. Πάλι κάποιοι θέλουν να σφραγίσουν την αιώνια φτώχεια μας ή ακόμα και τη διάλυσή μας διαφημίζοντας τη δραχμή των βρυκολάκων των εθνών.


Για τους ολιγλάρχες της Ελλάδας μιλάει ο κ.Σόρος, λες και φύγανε ποτέ. Μήπως δεν γνωρίζει για τους λαθρέμπορους ναρκωτικών, πετρελαίου και ανθρώπων που μεγαλούργησαν εις βάρος της Ελλάδας όλα τα χρόνια και με διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να μην ξεχνάμε και το μεγάλο συγκυβερνήτη που τόσα πρόσφερε στη χώρα.

Ποιος φταίει για την ανεργία των νέων, για την εξαθλίωση των μεγαλύτερων για την τελευταία μας θέση στις επενδύσεις. Το ευρώ φταίει για τις Σκουριές, για το Ελληνικό, για τα Ναυπηγεία μας, για τον τουρισμό μας, για τον αμύθητο ορυκτό μας πλούτο. Η διεθνής Μαφία, φταίει κ.Σόρο, που δεν αφήνει κανέναν Έλληνα να σηκώσει κεφάλι και με τα δύο τσιράκια της μοιράζει μπιχλιμπίδια στους ιθαγενείς, σκλαβώνει τους ελεύθερους και λεηλατεί την Ελλάδα.


Ειδικές Οικονομικές Ζώνες ψάχνει να φτιάξει απελπισμένα από το 2009 και κλειστά γκέτο εργαζομένων με επιχειρηματίες αχυρανθρώπους για να ξεπλένει το διεθνές χρήμα στην όμορφη Θεσαλλονίκη στις όμορφες Κυκλάδες και όπου αλλού μπορούν. Να συνεχίσει να εκμαυλίζει τον ελληνικό λαό μέχρι να πιαστεί ότι “αυτή είναι η Ελλάδα, τι να κάνουμε” και τίποτα δεν αλλάζει.

Αφού ήταν “όλα έτσι πάντα και παντού” γιατί η Ρουμανία μας ξεπέρασε στο βιοτικό επίπεδο, γιατί η Βαρσοβία έγινε Bιέννη και η Αθήνα ωχριά, γιατί η Ιρλανδία γλεντά και η Ελλάδα φθίνει. Παραμυθάδες αριβίστες που ζούνε από τις σάρκες των λαών με τη νομεκλατούρα τους μας πλασάρουν την εθνική αυτοκτονία και πάλι. Γιατί απλά δεν μπορούν να εκτελέσουν την Ελλάδα, γιατί απλά είναι κατακτητές που αποχωρούν…


Έρχεται η ημέρα της απελευθέρωσης όλων…

Λ.ΚΑΛ.

loading...