Μπουνιές, αίματα, ασθενοφόρα, αστυνομία: Το παρασκήνιο για το ξύλο αθλητικών συντακτών στην ΕΡΤ

Ο καβγάς ανάμεσα στους δύο αθλητικογράφους της ΕΡΤ μονοπωλεί το ενδιαφέρον από χθες το βράδυ που έγινε γνωστό το περιστατικό. Τι ακριβώς συνέβη, όμως;

Σήμερα, ωστόσο, έρχονται στο φως νέες λεπτομέρειες αναφορικά με το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δύο άντρες και έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ασφαλείς πληροφορίες η κατάσταση ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους ήταν τεταμένη εδώ και αρκετό καιρό και υπήρχαν σοβαρές αντιπαραθέσεις μεταξύ τους, καθώς ο Νίκος Γιαννόπουλος διαμαρτυρόταν πως συχνά-πυκνά «κόβονταν» τα ρεπορτάζ του από τ’ αθλητικά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, το οποίο παρουσιάζει ο Άλκης Πασαλίδης.

Μάλιστα, ο Γιαννόπουλος ισχυρίζεται ότι ο Πασαλίδης τον είχε προειδοποιήσει πως αν συνεχίσει θα υπάρξουν «συνέπειες», και καταγγέλει ότι έπεσε πολλές φορές θύμα bullying…

Φυσικά, παρά τις προειδοποιήσεις από διαφόρους που έβλεπαν το κλίμα να οξύνεται, ουδείς φανταζόταν πως τα στούντιο της ΕΡΤ θα μετατραπούν σε ρινγκ, καθώς οι αντιπαραθέσεις είναι κοινός τόπος σε όλα τα γραφεία- και δη σ’ αυτά που ασχολούνται με τ’ αθλητικά. Μόνο που χθες η ένταση πέρασε σε άλλα επίπεδα…
Το απόγευμα της Τετάρτης λοιπόν, έγινε κι αυτό: πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του δελτίου ο Γιαννόπουλος πήγε στον 5ο όροφο του κτηρίου για να ζητήσει εξηγήσεις για το λόγο που «κόπηκε» το ρεπορτάζ του, και όπως φέρεται να είπε σε συναδέλφους του, σπρώχτηκε από τον Πασαλίδη για να απαντήσει ο Γιαννόπουλος με ύβρεις και η συνέχεια να περιορίζεται σε λεκτικές αντιπαραθέσεις… ανδρικού τύπου.

Η συνέχεια δόθηκε στο 2ο όροφο. Εκεί, όπως καταγγέλλει ο Γιαννόπουλος, ο Πασαλίδης του επιτέθηκε απροειδοποίητα, γρονθοκοπώντας τον δύο φορές, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα το πουκάμισό του και το πάτωμα.

Κατόπιν τούτου στο κτήριο έφτασαν περιπολικά και ένα ασθενοφόρο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον Γιαννόπουλο.

Η ιστορία όπως φαίνεται δεν θα τελειώσει έτσι…

Από τη μία, ο Πασαλίδης- λόγω και του αυτόφωρης διαδικασίας που κινήθηκε- δεν πήγε στην ΕΡΤ και ως εκ τούτου, σήμερα δεν παρουσίασε το δελτίο.  Παράλληλα όπως έχει κάνει γνωστό, σκοπεύει να καταθέσει με τη σειρά του μήνυση στον Γιαννόπουλο για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς από την πλευρά του εκτιμάται ότι όλα τα παραπάνω ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό που πήρε έκταση για άλλους λόγους.

Τον λόγο πλέον παίρνει η διεύθυνση του σταθμού που σε ανακοίνωσή της κατέστησε σαφές πως τέτοια περιστατικά είναι κατακριτέα και δεν έχουν θέση στο κανάλι. Στο οποίο βέβαια η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από έκρυθμη, την ίδια στιγμή που τρίτα πρόσωπα, καταγράφουν με κομψό ή άκομψο τρόπο, τις απόψεις τους επί του θέματος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης…

loading...

1 thought on “Μπουνιές, αίματα, ασθενοφόρα, αστυνομία: Το παρασκήνιο για το ξύλο αθλητικών συντακτών στην ΕΡΤ

  1. Σαρσέμηδες. γλύφτες, κομματόσκυλα, φερέφωνα, κηφηναριό, τραμπούκοι, γελοίοι. Αλλά ο μισθός, μισθός και το χαράτσι (μας), χαράτσι! Ετσι για το τίποτα και με θεαματικότητα, άστα να πάνε… ΕΡΤ το μεγαλείο σου! ΟΥΣΤ παλιοτόμαρα του κερατά!

Comments are closed.