Ενάντια στον όχλο των γραικύλων και στο ψευτορωμαίικο της Προδοσίας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σε ένα συμφωνούν όλες οι δυνάμεις του πολιτικού κατεστημένου, αλλά και αυτές οι δυνάμεις, οι οποίες δήθεν είναι κατά του πολιτικού κατεστημένου, αλλά φιλοδοξούν να γίνουν μέρος του
πολιτικού κατεστημένου και προσπαθούν φιλότιμα προς την κατεύθυνση αυτή, έχοντας πλήρη την συμπαράσταση του πολιτικού κατεστημένου εναντίον του οποίου δήθεν μάχονται και σε αυτό το οποίο συμφωνούν είναι ο πόλεμος με κάθε βρώμικο μέσον κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Η υπόθεση αυτή δεν είναι σημερινή, κρατά καιρό πολύ, τουλάχιστον δύο δεκαετίες, αλλά κορυφώθηκε τα τελευταία επτά χρόνια, που σε πείσμα των καιρών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εισήλθε κατ’ αρχάς στην Βουλή και είναι σήμερα αναμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Και ήταν τέλη του 2012 όταν ο διευθυντής του “Βήματος” έγραφε:

«Αντώνης Καρακούσης, Οι ρεβανσιστές της Χρυσής Αυγής, BHMA, 14/12/2012: Ας μιλήσουμε καθαρά, χωρίς περιστροφές. Όσοι διερευνούν και αξιολογούν τις διαθέσεις της κοινής γνώμης γνωρίζουν ότι μετά τις δεύτερες εκλογές του περασμένου Ιουνίου κανένα από τα γνωστά κόμματα δεν έχει δυναμική. Οι δημοσκοπήσεις όλων των εταιριών κατατείνουν στο αυτό συμπέρασμα… Το μόνο κόμμα, που σύμφωνα με όλους τους δημοσκόπους, κερδίζει είναι αυτό της Χρυσής Αυγής! Κακά τα ψέματα, λοιπόν, το ακροδεξιό, εθνικιστικό, με χουντικές και νεοναζιστικές καταβολές, κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου είναι το μεγάλο κερδισμένο της οικονομικής κρίσης. Το δυστύχημα δε, είναι ότι έρχεται δεύτερο στη νέα γενιά…»

Και σήμερα δεύτερο κόμμα στην νέα γενιά

Οι διαπιστώσεις αυτές του κ. Καρακούση συνεχίζουν να υφίστανται και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει να γίνεται όλο και περισσότερο δυνατή, ξεπερνώντας επτά ολόκληρα χρόνια σκληρών διώξεων, φυλακίσεων, τρομοκρατικών επιθέσεων και ενός πρωτοφανούς αποκλεισμού που εκθέτει στα μάτια του λαού ή όσων τέλος πάντων έχουν απομείνει με κρίση στην χώρα αυτή και τους εκθέτει γιατί εν ονόματι της “δημοκρατίας” τους έχουν προβεί και συνεχίζουν ένα κυνήγι μαγισσών ενάντια στο κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που έχει βάσεις στέρεες και δεν κλονίζεται από την πολεμική τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το οποίο έγραφε ο κ. Καρακούσης στο “Βήμα” τον Δεκέμβριο του 2012 ισχύει σήμερα επτά ολόκληρα χρόνια μετά και αναφέρομαι στο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται δεύτερο κόμμα στην νέα γενιά και αυτό δείχνει πολύ απλά ότι έχει μέλλον …

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση, για μια ακόμη φορά, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρχεται τρίτη και η τρίτη θέση αυτή έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση  “Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 32,5% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή, έπεται το Κίνημα Αλλαγής με 7% και το ΚΚΕ με 6%.  Εκτός Βουλής μένουν, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης Ποτάμι (1%), Ανεξάρτητοι Έλληνες (1%) και Ένωση Κεντρώων (2%).”

Σχετικά και με αυτήν την δημοσκόπηση έγραψε η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας:

ΤΑ ΝΕΑ: “Όλες οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν ότι η Χρυσή Αυγή, σταθεροποιεί την εκλογική της παρουσία, με δημοσκοπήσεις να της δίνουν μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που είχε στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και την τρίτη θέση”.

Ενάντια σε φανερούς και κρυφούς εχθρούς

Η κατάσταση αυτή είναι πολύ δυσάρεστη για το πολιτικό σύστημα, το οποίο θέλει να ελέγχει τα πάντα. Και για τον λόγον αυτόν πέρα από τον πόλεμο του συστήματος, έχουμε και κάποιους ψευτοπατριώτες, που άλλοι απ’ αυτούς είναι μίσθαρνα όργανα παρακρατικών μηχανισμών και άλλοι απλά φθονεροί, οι οποίοι όλοι μαζί πολεμούν και αυτοί μαζί με το κατεστημένο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ελπίζοντας ότι εάν δεν υπάρχει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα υπάρχουν αυτοί! Δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι δεν έχουν καμία τύχη και ότι ακόμη και αν δεν υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αυτοί θα παρέμεναν αποτυχημένοι… Μάταια λοιπόν το σύστημα προσπαθεί να τους κάνει “νοματαίους”. Είναι γεννημένοι για την αποτυχία και αυτό είναι προπαντός που κάνει το μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόσο αβυσσαλέο!

Ενάντια σε όλους αυτούς, τους φανερούς και κρυφούς εχθρούς, τους εχθρούς της Εθνικής Ιδέας, τους προδότες και τους μωροφιλόδοξους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προχωρεί προς τα εμπρός, υψώνοντας ενάντια στον όχλο των γραικύλων και το ψευτορωμαίικο την Αιώνια Σημαία των Ιδανικών.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

5 thoughts on “Ενάντια στον όχλο των γραικύλων και στο ψευτορωμαίικο της Προδοσίας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Ο πατριωτισμός είναι η μόνη λύση για να ζήσουν αξιοπρεπώς οι άνθρωποι.

  2. Ο Πατριωτισμός αντιπαλεύει την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.
    Δώστε του την δύναμη που χρειάζεται για να την αντιμετωπίσει.

  3. Βλέπετε πώς πολεμούν τα δεξιά και αριστερά κόμματα τον πατριωτισμό του Ούγγρου ηγέτη Ορμπάν;
    Αναρωτιέστε ακόμη, γιατί η παγκοσμιοποίηση αγκαλιάζει τα αριστερά και τα δεξιά κόμματα;

  4. Ορθοδοξία, Πατρίδα, Οικογένεια.
    Πιστεύουμε σ' αυτά που εξοργίζουν τους οπαδούς της Παγκοσμιοποίησης.

  5. Ο Θεος να τους εχει καλα ολους τους τιμιους αγωνισυτες τησ Χρυσης Αυγης αυτης της μοναδικης Εθνικης Ελληνικης δυναμης αυτους τους αγωνιστες για την Πατριδα και τους Ελληνες….

Comments are closed.