IncreaseRev

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ» ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ
Γράφει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος

Μετά την απόφράδα νύχτα της 25 Ιανουαρίου 2019, όταν συντελέστηκε η χειρότερη Εθνική Μειοδοσία εν καιρώ ειρήνης
στην Ιστορία του Ελληνισμού, δεν περνάει μέρα χωρίς νέες επιθέσεις ενός πανικόβλητου Κατοχικού Καθεστώτος στα πιο στοιχειώδη ατομικά και δημοκρατικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών:

Ξεκίνησαν με τις απαγορεύσεις του Υπουργού «Άμυνας» Αποστολάκι σε προγραμματισμένη δημόσια εκδήλωση για την Μακεδονία, την απαγόρευση συνθημάτων και ασμάτων στο Στρατό από τον ίδιο τέως «αρχηγό» ΓΕΕΘΑ (με παρότρυνση επερώτησης βουλευτών του …ΚΚΕ – Λ. Κανέλλη, Θ. Παφίλη, Σ. Τάσσο).

Βλέποντας πως δεν υπήρξε η παραμικρή οργανωμένη αντίδραση ή καταγγελία σε τέτοιες αυθαιρεσίες, προχώρησαν στις βάναυσες επιθέσεις ΜΑΤατζήδων σε περαστικούς στην Πτολεμαΐδα και στις Γκεσταπίτικες «προληπτικές» συλλήψεις και προσαγωγές δεκάδων …γονέων και παιδιών σε γειτονιές των Γιαννιτσών.

Όλα αυτά τα «δημοκρατικά» συμβαίνουν εν μέσω «προεκλογικής» περιόδου, μη τυχόν και ενοχληθούν οι κομισάριοι του Καθεστώτος, στις κομματικές τους συγκεντρώσεις όπου διασύρουν και λοιδορούν ανεμπόδιστα τους εξεγερμένους αγνούς πατριώτες της χώρας, που δεν αντέχουν το απίστευτο ξεπούλημα «ιερών και οσίων» Ελλάδας και Μακεδονίας.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να τρομοκρατούν, συλλαμβάνουν ή απαγορεύουν τη συμμετοχή Μακεδονομάχων, αποστράτων και εθνοφυλάκων σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, παρελάσεις ή εορτασμούς επετείων, για να μην εκστομίσουν πατριωτικά συνθήματα!

Και το χειρότερο απ’ όλα, μέσα σε ένα μήνα το δίκτυο κυπατζίδικης παρακολούθησης του ελληνικού Διαδικτύου εξελίχθηκε σε τρομοκρατικό μηχανισμό που θα ζήλευαν Γκεστάπο, Στάζι και Κα Γκε Μπε μαζί.

Έναν μηχανισμό που αυτοπροβάλλεται με απύθμενο κυνισμό και αλαζονία από την «αρμόδια» Υπουργό ως η τελευταία λέξη στην προληπτική «πάταξη της Βίας».

Η ιδιόρρυθμη υπουργός «Προστασίας του Πολίτη», Όλγα Γεροβασίλη, έφτασε στο σημείο να παραδεχτεί πως οι «προληπτικές»προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά έγιναν μετά από παρακολούθηση «από οι αρχές» της συμπεριφοράς πολιτών στο διαδίκτυο, οι οποίοι«οργανώνουν διαδικασίες» ισοδύναμες με «πράξη βίας»!

Πρωτοφανείς παγκοσμίως δηλώσεις άξεστων ανδρεικέλων που έχουν χάσει κάθε μέτρο αξιοπρέπειας, κτυπώντας πλέον στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και ενάντια στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους στις ενέργειες του Καθεστώτος.

Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ’ τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, αυτές οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμάζονταν να κάνουν».

«Δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ’ ανάγκην,» διευκρίνισε η Υπουργός, «διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο Διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας». 

Πού είναι οι δικηγόροι να ασχοληθούν με τέτοια ανατριχιαστικά λόγια που ξεπερνούν τη φαντασία του Όργουελ; Που είναι οι τηλεφωνακλάδες να απαιτήσουν άμεση διερεύνηση και καταγγελία του ομολογούμενου από Υπουργό «φακελώματος» χιλιάδων πολιτών από νεοσύλλεκτούς πράκτορες με άριστη γνώση της «Μακεδονικής», της Τουρκικής ή άλλης γλώσσας εκτός Ελληνικών;
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...