Γεροβασίλη: «Όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα – Σας παρακολουθούμε όλους»

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για τις «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά αποκαλύπτοντας ότι οι αρχές παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο
διαδίκτυο, σημειώνοντας πως αν κάποιος οργανώνει «παράνομες» διαδικασίες μέσω αυτού, τότε πρόκειται για πράξη βίας!

Πρωτοφανείς δηλώσεις που πλέον κτυπούν στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους έχει απομείνει σε αυτά που αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς.

Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ’ τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».

Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook – όπως συνέβη με τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας – ή μέσω άλλων social media, η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ’ ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».

Συνεχίζοντας η κυρία Γεροβασίλη είπε ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».

Κατά την ίδια «η προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα» αν και, όπως είπε, «κάπου μπορεί να ήταν υπερβάλλων ζήλος, κάπου μπορεί να ήταν λάθος».

Ερωτηθείσα ειδικά για την προσαγωγή ενός πατέρα στα Γιαννιτσά μπροστά στο παιδί του και παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «μπορεί να έγινε κι αυτό και να είναι λάθος και θα το πω κι εγώ λάθος».

loading...

15 thoughts on “Γεροβασίλη: «Όποιος αντιδρά από το διαδίκτυο κατά της κυβέρνησης διαπράττει αδίκημα – Σας παρακολουθούμε όλους»

  1. Ζήτω το ΜΑΔΟΥΡΙΣΤΑΝ , ποια η διαφορά μεταξύ αυτού του ηλίθιου κυβερνητικού θιάσου και της χούντας , καμία και εκείνοι παρακολουθούσαν και αυτοί οι δημοκράτες του κώλου ………… παρακολουθούν

  2. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

  3. NA ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.ΧΟΥΝΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 67.ΑΥΤΗ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΗΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ……….

  4. Ασχολείσαι γεροβασίλαινα πολύ με τις παρακολουθήσεις και θα σου καεί το (βουβαλίσιο πάντα) γάλα για τον τραχανά και τα γιουφκάδια σου…!

  5. ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΣΤΗ
    ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ

    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ ΖΥΓΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΝΕΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΞ ΑΡΤΗΣ

  6. Εύγε!… Μπράβο στην κα Γεροβασίλη, που διατηρεί αλώβητες τις αρχές του Κομμουνισμού!…. Ως γνήσια-ορθόδοξη Σταλινοκομμουνίστρια, εφαρμόζει αυτά που εφάρμοσαν στους λαούς τους, επί 70 καί πλέον έτη, οι προγενέστεροι όμοιοί της: Λένιν, Τρότσκυ, Στάλιν, Μάο, Χρουτσώφ, Μριέζνεφ, Πολ Πότ, Τσαουσέκου, Εμβέρ Χότζα, Ζίβκωφ, Γιαρουζέλσκι κλπ κλπ καί με θράσος 2000 πιθήκων μας το λέει καί κατάμουτρα!!!…… Καλά να πάθουμε εμείς οι νεοραγιάδες!!… Αφού τα ήθελε ο απ' αυτός μας καί θέλαμε να δοκιμάσουμε καί λίγο Κομμουνισμό!…… Καλά να πάθουμε!……. Μήπως καί Μάθουμε!!!………… …Ε.

  7. NTROPI SU PALIOILITHIA.KOLOVLAXA.UST NA PATE VENEZUELA OLI SAS.VROMIARIDES ERXETE TO TELOS SAS.

  8. ΠΑΡΕΔΕΧΕΤΑΙ ΛΑΘΗ !!! ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ Μ3ΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΕΝΙΚΑ * ΛΑΘΟΥΣ * ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΛΩΣ ^ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ^. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΘΕΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΖΗΤΒ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΥΜΠΑΘΉ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΙΣΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΎΜΕΝΗ
    ΒΛΑΚΟΛΟΓΟΥΣΑ .

  9. ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΣΕΒΑΣΤΗΝ" "ΚΥΡΙΑ" ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΘΕΡΜΑ [ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΤΤΙΚΗΣ]ΠΟΥ ΜΕ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕ" ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΚΑΛΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,Ω ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.ΕΠΙΣΗΣ,Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ.ΤΟΣΗ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ,ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΩΜΑΙ,ΟΤΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΘΑ ΣΕ" ΨΗΦΗΣΩ" ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΒΑΣΚΑΘΕΙΣ.ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΓΕΛΟΙΟ,ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ,ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ,ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  10. Και μεις σας παρακολουθούμε. Και αηδιάσαμε!

  11. θα m.a.s.h clas σεις τα arc ιδια per non dash four α απο το νταου πεντελξς

  12. ΦΑΕ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟ ΧΑΜΟΥΡΑ !!!!

Comments are closed.