Πότε αλλάζει η ώρα

Μια ώρα μπροστά θα πρέπει να γυρίσουμε όλοι μας τα ρολόγια μας
τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019. Στις 03.00 τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου θα γυρίσουμε το ρολόι μας ώστε να δείχνει 04.00.

Η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω).

Πρόσφατα, η Επιτροπή Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου ψήφισε την κατάργηση της αλλαγής της ώρας μετά το 2021. Συγκεκριμένα, με ψήφους 23 υπέρ και 11 κατά, η Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού αποφάσισε ότι η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη – μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς.

Οι χώρες έχουν περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο του 2020 να αποφασίσουν ποια ώρα θα κρατήσουν.

loading...

2 thoughts on “Πότε αλλάζει η ώρα

  1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΩΝ ΑΛΗΤΑΡΙΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ''ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ!! ΑΛΗΤΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!!ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!!!

  2. Φέρε και καμιά μολοτοφ μαζί σου να έχουμε να σου πετάξουμε.

Comments are closed.