Στα χέρια Κούγιας-Λαζόπουλος στα μπουζούκια: «Θα σε γα@@σω π@@στη»

Χάλασαν τον τόπο χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα το λόγο. Ο κ. Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο με απίστευτη βιαιότητα.

Χαμός επικράτησε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες ήρθαν στα χέρια! Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε πάει στο μαγαζί με την Μαρινέλλα και στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας.

Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στο τραπέζι! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την ίδια ώρα του φώναζε «Θα σε γα@@σω π@@στη»!

Φυσικά, επικράτησε πανικός στο μαγαζί και τελικά έπεσε πάνω τους η ασφάλεια για να τους χωρίσει. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις για το επεισόδιο. Υπενθυμίζεται πως Λάκης Λαζόπουλος και Αλέξης Κούγιας έχουν «πόλεμο» εδώ και πολλά χρόνια. Ο Λάκης Λαζόπουλος είχε επανειλημμένα σατιρίσει τον γνωστό ποινικολόγο, ενώ και ο Αλέξης Κούγιας έχει εκτοξεύσει τα «πυρά» του στον παρουσιαστεί σε δημόσιες τοποθετήσεις του.

loading...