«Ξέφυγε» ξανά η Μεγαλοοικονόμου: «Δεν θα πάω στη ΝΔ – Τσίπρας και ξερό ψωμί» (βίντεο)

Νέο «ρεσιτάλ» έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, παραδεχόμενη, μεταξύ άλλων, ότι τρέφει «αγάπη στον Αλέξη (σ.σ.: Τσίπρα)», ενώ κράτησε σαφείς αποστάσεις από την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοΐζου, τονίζοντας ότι δεν την εκπροσωπεί.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ -σε περίπτωση που δεν της γίνει πρόταση να μπει στα ψηφοδέλτια- για να πάει σε άλλο κόμμα, όπως η Νέα Δημοκρατία.

«Εξαρτάται. Εξαρτάται από την αγάπη που έχω στον Αλέξη. Αγάπη πραγματική, πλατωνική, σαν τον γιο μου, μην παρεξηγηθούμε κιόλας», σημείωσε και υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «είναι το άτομο που με εκφράζει».

Στη συνέχεια διεμήνυσε, με περισσή σαφήνεια: «Δεν θα πάω (σ.σ.: στη ΝΔ). Τσίπρας και ξερό ψωμί».

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου παραδέχθηκε, πάντως, ότι δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις προσεχείς εκλογές.

«Αν μου κάνει την τιμή και με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια, θα μπω. Αν μου πει ο πρωθυπουργός “δεν θα σας συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο”, δεν θα έχω πρόβλημα. Θα μου μείνει μάλλον μια πικρία, αλλά τι να κάνω; Να τον κρεμάσω;», διερωτήθηκε ανοιχτά.

Η ίδια τόνισε ότι δεν ζήτησε ποτέ ανταλλάγματα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και πως εντάχθηκε στο κόμμα «με όλη την καρδιά μου».

«Δεν με εκπροσωπεί η Λοΐζου»

Ερωτηθείσα ποια είναι η άποψή της για τη συμμετοχή της Μυρσίνης Λοΐζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου είπε: «Η Λοΐζου, είπα, εμένα δεν με εκπροσωπεί. Αν τη θέλει ο πρωθυπουργός, ας τη βάλει».

Αμέσως μετά της ζητήθηκε να σχολιάσει τα περί καβγά με την Αννέτα Καββαδία για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ.

«Εγώ ανήκω στον κεντρώο χώρο, είμαι συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ και είμαι αυτεξούσια. Είπα ότι εάν νομίζουν ότι κάνω κακό στο κόμμα, δεν έχουν παρά να μου πουν να παραδώσω την έδρα μου. Η κυρία Καββαδία δεν ξέρω πώς το είδε. Ετσι της ήρθε, έτσι είπε», απάντησε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, αφήνοντας να εννοηθεί, στη συνέχεια, ότι η Ανέττα Καββαδία δεν έχει δικαιοδοσία για να την επιπλήξει. 

loading...