Αυτά έκανε ο Καντάφι και «υπέφεραν» στην Λιβύη. ΠΟΙΟΣ άλλος ηγέτης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ έχει κάνει τέτοιες παροχές στον λαό του; Και όμως τον εκτέλεσαν…!

Δειτε τι έκανε και «υπέφεραν» στην Λιβύη:1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.

2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.
3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.
4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.
5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.
6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.
7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).
8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.
9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.
10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια(σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν «παγώσει» παγκοσμίως).
11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.
12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.
13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.
14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.
15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.
16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα……..

Στην αρχαία Ρώμη, όταν κάποιος κατάθετε
στο δικαστήριο, μπορούσε να ορκιστεί
στους..όρχεις του………!!!!!

loading...

7 thoughts on “Αυτά έκανε ο Καντάφι και «υπέφεραν» στην Λιβύη. ΠΟΙΟΣ άλλος ηγέτης ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ έχει κάνει τέτοιες παροχές στον λαό του; Και όμως τον εκτέλεσαν…!

  1. ΕΜΕΙΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΗΡΙΟΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΥΑ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΑΣ! ΟΥΔΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΦΑΣΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ!!! ΜΟΝΟ Ο ΟΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ! ΕΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΕΡΗΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ! ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙ ΑΣΤΟΝ!!!. ΓΚΡΕΚ ΣΙΜΕΝΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!! ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΗΣ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΟΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΕΛ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΔΙΜΑΣΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΟΣ ΛΙΒΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟΝ ΧΡΟΝΟΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΓΚΡΕΚΙΛΙ ΖΙΤΑΤΕ ΕΛΕΟΣ ΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΜΑΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΟΝΑ ΖΙΓΑ ΔΗΚΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΥΠΟΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ…

  3. Ουδείς μεγαλύτερος αχάριστος παρά του ευεργετηθέντος …

  4. ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ 260 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ''ΞΕΣΤΡΑΤΙΣΕΙ'' ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΟΙ..

  5. Αν η μ@λ@κία ήταν … εργόχειρο, θα είχες κάνει την προίκα σου!!!

  6. σύντροφε 3 Μαρτίου 2019 – 3:32 μ.μ.

    Αν η αριστερομ@λ@κία σου ήταν … εργόχειρο, θα είχες κάνει την προίκα σου!!!

  7. Για να σε βοηθήσω να καταλάβεις τι γράφεις αν τοποθετούμε σε κάθε μέτρο απόσταση 1000 δολάρια στη διαδρομή Αθήνα Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να κάνουμε την διαδρομή 500 φορές για να τελειώσουν τα 260 δις. Γιαυτό όχι υπερβολές σύντροφε.(500.000 μέτραΧ1000 δολάριαΧ500 φορές=250 δις)

Comments are closed.