Π.Καμμένος:«Ν.Κοτζιάς ο νέος προδότης Πήλιος Γούσης της Ελλάδας»Με ανάρτησή του στο twitter, ο Πάνος Καμμένος στρέφεται εναντίον του Νίκου Κοτζιά με βαρείς χαρακτηρισμούς. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν αναφέρει το όνομα του πρώην υπουργού των Εξωτερικών, αλλά τον «φωτογραφίζει».

Ο «πόλεμος» του Πάνου Καμμένου με τον Νίκο Κοτζιά συνεχίζεται.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά» έγραψε πριν λίγο στο τουίτερ ο Πάνος Καμμένος «φωτογραφίζοντας» τον Νίκο Κοτζιά χωρίς όμως να τον κατονομάζει.
Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά.
34 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πως γίνεται και ανοίγουν τα μάτια όλων μετά την απομάκρυνση τους από μια θέση ευθύνης (πολιτικοί, στρατιωτικοί, κλπ κλπ). Τόσα χρόνια ομόσταβλος ο Πανούλης με τον Κοτζιά, τώρα ανοίξανε τα μάτια του (εν όψει εκλογών) και αρχίζουν οι καταγγελίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΜΕΝΕ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ.ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΗΛΙΟΥΣ ΓΟΥΣΗΔΕΣ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Loading...