Ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα ο Νίκος Παππάς – Δε θα παραστεί στην παρέλαση


Δε θα είναι τελικά εκπρόσωπος της κυβέρνησης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου την ερχόμενη Δευτέρα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.Μιλώντας στο onlarissa.gr στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ αποδίδουν την αλλαγή στα πλάνα του στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού σε “προσωπικούς λόγους” και πιο συγκεκριμένα στο ότι “η κόρη του θα παρελάσει στην Αθήνα και θα παραμείνει για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις”.

Σημειώνεται πάντως πως ήδη από μέρες έχουν προαναγγελθεί κινητοποιήσεις από φορείς στη Λάρισα, με αφορμή την έλευση του κ. Παππά, ειδικά μετά τη δήλωσή του που έριξε “λάδι στη φωτιά” ότι «Η Μακεδονία πριν ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων».

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής ποιός θα πάρει τη θέση του ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, κάτι που αναμένεται να γίνει στις επόμενες ώρες.
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. ΟΥΥΥΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΡΟΔΩΤΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ....ΟΥΥΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ...ΒΑΛΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή