Κυρίτσης: Λανθασμένη η δήλωσή μου – Αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ

“Λανθασμένη” χαρακτήρισε τη χθεσινή του δήλωση για τις μολότοφ, που προκάλεσε σάλο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης.

Μιλώντας αποκλειστικά στο ethnos.gr ο Γιώργος Κυρίτσης είπε “Όταν μου ζητήθηκε από την ΕΡΤ να σχολιάσω τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα σχετικά με τις μολότοφ, είχα στο μυαλό μου τις συγκρούσεις που συχνά παρατηρούμε στο δρόμο, σε πολιτικές και αθλητικές εκδηλώσεις επί χρόνια κι όχι φυσικά τον εμπρησμό της Marfin που οδήγησε στο θάνατο τριών εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου”.

“Ήταν λανθασμένη η δήλωσή μου. Ο λόγος είναι ότι το έγκλημα της Marfin κατέχει από μόνο του μια ξεχωριστή θέση στη συλλογική συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας. Το έγκλημα της Marfin δεν είχε προηγούμενο κι ευτυχώς έκτοτε δεν καταγράφηκε άλλο όμοιο ή αντίστοιχό του” τόνισε.

“Με αυτήν την έννοια θεωρώ δικαιολογημένη την αντίδραση που προκλήθηκε κι αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ. Να σημειώσω με την ευκαιρία ότι η πρόταση που κατατέθηκε από τη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή αντιμετωπίζει ως πλημμέλημα –και μάλιστα βαρύ- την απλή κατοχή κι όχι την επίθεση με μολότοφ, η οποία ορθώς παραμένει κακούργημα” πρόσθεσε.

Πηγή: ethnos.gr

loading...

3 thoughts on “Κυρίτσης: Λανθασμένη η δήλωσή μου – Αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ

  1. ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΗ.ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΣΑΝΟ.

Comments are closed.