ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βυθισμένη αρχαιοελληνική πόλη στα πέρατα του κόσμου…. Βίντεο

Ανακάλυψη σοκ των επιστημόνων δείχνει ότι η βυθισμένη πόλη, στο νησί Yonaguni είναι ελληνική. Το Yonaguni είναι σύμπλεγμα νησίδων μεταξύ Ιαπωνίας και Ταΐβάν και
λίγο πιο έξω από αυτό στη θάλασσα βρίσκεται βυθισμένη πόλη με τεράστια αγάλματα, που μέχρι πρότινος δεν ξέραμε και ποιοι τα έχουν φτιάξει. Ωστόσο οι νέες έρευνες δείχνουν προς τη χώρα μας.
Η περιοχή είναι γεμάτη από λίθινα αγγεία και παλαιούς τάφους που δε συνάδουν με τον πολιτισμό της ευρύτερης περιοχής. Ιάπωνες επιστήμονες έχουν καταλήξει στο συμπερασμα πως είναι ελληνικής προέλευσης.

Γιονάν (Γιουνάν) Κούνι σημαίνει η ελληνική νήσος και παραφρaστηκε σε Γιουναγκούνι ή Γιοναγκούνι.Θυμίζουμε πως στην Ιαπωνία ζουν ακόμα και σήμερα οι Αϊνού (< Ίωνες) ή πιο σωστά Αϊνώ, «η λευκή φυλή» της Ιαπωνίας, όπως τους λένε στη ντόπια γλώσσα. Στις αρχές του 20ου αιώνα οι Αϊνώ αριθμούσαν περί τα 3.000.000! Σήμερα ζουν στο Χοκκαΐντο, στην νότια Σαχαλίνι και στην Φορμόζα (γνωστή ως Ταϊβάν).

Η επιστημονική κοινότητα ωστόσο εμφανίζεται διχασμένη στο εξής. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι Ίωνες έφτασαν στην Ιαπωνία το 7000 π.Χ., με στόχο να την χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για τον αποικισμό τους στην Αμερική, ενώ άλλες πληροφορίες τούς θέλουν να έχουν σταλεί για αποστολή στην «χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου» κατά τα Διονυσιακά, την πανάρχαια εκστρατεία των Ελλήνων στην Ασία περί το 3.000 π.Χ.
Σας παραθέτουμε δύο συγκλονιστικά βίντεο από την αρχαία ελληνική πόλη…

loading...

1 thought on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βυθισμένη αρχαιοελληνική πόλη στα πέρατα του κόσμου…. Βίντεο

  1. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ…….

Comments are closed.