«Μήλον της έριδος» ο Πόνσε για ΑΕΚ και Ολυμπιακό!

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν» για τα μάτια του Εζέκιελ Πόνσε.Η ΑΕΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με τη Ρόμα για να βρεθεί μία φόρμουλα παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε στα Σπάτα, αφού ο Αργεντινός επιθετικός έχει ικανοποιήσει του πάντες στην πρώτη σεζόν του στην ομάδα.

Η Ένωση έχει οψιόν για την αγορά του ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή είναι στα 6 εκατ. ευρώ, ποσό που θεωρείται απαγορευτικό για την οριστική απόκτησή του το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Live Sport. Έτσι, εξετάζονται εναλλακτικές όπως ο εκ νέου δανεισμός του ή και η συνιδιοκτησία του, καθώς αυτή τη στιγμή, το 50% ανήκει σε γραφείο μάνατζερ και το υπόλοιπο 50% στην ιταλική ομάδα.

Ενδιαφέρον για τον Πόνσε όμως, φαίνεται ότι έχει εκφράσει και ο Ολυμπιακός, με τον Κόκκινο Πρωταθλητή να αναφέρει ότι τον έχει προτείνει στην ομάδα ένας μάνατζερ, με τον οποίο έχει συνεργαστεί η ομάδα στο παρελθόν.

Με δεδομένο μάλιστα ότι οι Πειραιώτες εμφάνισαν σημαντικά προβλήματα στο σκοράρισμα φέτος, το ενδεχόμενο να κινηθούν για τον Αργεντινό με τα 14 γκολ στη Superleague, θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό. Προμηνύεται έτσι και μετεγγραφική «μάχη» του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Loading...