Σάλος για τον ταξιτζή που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα στο Ελληνικό – Το ΣΑΤΑ ζητά να του αφαιρεθεί η άδεια

“Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΣΑΤΑ.

“Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη. Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας” καταλήγει το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής.
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο αυτοκινητιστής αφηγείται την ιστορία στους δημοσιογράφους και σχεδόν χαμογελαστός υποστηρίζει ότι μόλις είδε την γυναίκα να “μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να του φωνάζει με σκοτώνει”, πήγε στην πίσω πόρτα και την έβγαλε έξω.

loading...

4 thoughts on “Σάλος για τον ταξιτζή που άφησε αβοήθητη τη γυναίκα στο Ελληνικό – Το ΣΑΤΑ ζητά να του αφαιρεθεί η άδεια

  1. ΕΥΓΕ…..ΕΥΓΕ…..ΣΤΟ Σ Α Τ Α……….ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ Ο……ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.

  2. Υπάρχει πρόβλεψη στον ποινικό κώδικα για το συγκεκριμένο αδίκημα αυτού του ζώου που λέγεται «παράλειψη λυτρώσεως ζωής σε κίνδυνο».
    Πέραν της κοινωνικής κατακραυγής θα ασχοληθεί ο εισαγγελέας μαζί του;

  3. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑ ΠΙΕΣΕΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΛΑΤΣΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙΑ ΟΣΟΝ ΘΑ ΗΤΟ ΕΦΙΚΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Η ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑ.

  4. Να μην διαγραφεί!… Επαγγελματίας μεταφορέας είναι…, Δεν είναι ούτε αστυνομικός, ούτε γιατρός, ούτε νοσοκόμος!…. Πολύ ευαισθησία για την Βουλγάρα παρατηρώ!…… Εάν το θύμα ήταν Ελληνίδα, θα την είχαμε ξεχάσει!……

Comments are closed.