Οι φαρμακοτρίφτες της δεξιάς…

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019
Για μεγάλο χρονικό διάστημα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας στήνονται διάφορα πολιτικά μαγαζιά που στοχεύουν στην είσοδό τους στη Βουλή στις προσεχείς εκλογές! Όμως, αυτή η προσπάθεια δεν αρκεί γιατί στους περισσότερους εξ αυτών υπάρχει βεβαρυμμένο πολιτικό παρελθόν! Έτσι σκέφτονται τις συνεργασίες των κομμάτων τους, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητες εισόδου τους στη Βουλή, που ωστόσο αυτή η προσπάθεια δεν καρποφορεί! Και όχι μόνο αυτό! Παρ΄ ότι τρώνε και πίνουν και αρχικά ανακοινώνουν ότι τα βρήκαν, στην συνέχεια “σφάζονται” και εξαπολύουν “ρουκέτες” ο ένας εναντίον του άλλου!

Περίτρανο παράδειγμα ο Κυριάκος Βελόπουλος της “Ελληνικής Λύσης” και ο Φαήλος Κρανιδιώτης της “Νέας Δεξιάς”! Οι οποίοι αφού συναντήθηκαν και ήπιαν καφέ, συνέφαγαν και ξεκίνησαν διαβουλεύσεις για να διαμορφώσουν ένα κοινό πλαίσιο συνεργασίας και ενώ όλα βρίσκονταν σε καλό δρόμο – όπως οι ίδιοι έλεγαν – ξαφνικά τους χώρισε το χάος πριν από την τελική συμφωνία! Και να ήταν μόνο αυτό;

Όπως είχε αναφέρει ο Φαήλος Κρανιδιώτης: «Ζήτησα βέτο διότι μου διαβιβάζονταν πληροφορίες, πως ο Βελόπουλος έχει ήδη κάνει κρυφή συμφωνία με τον Μητσοτάκη κι είναι “λαγός”. Την Παρασκευή δώσαμε οριστικά τα χέρια. Μέσα στην εβδομάδα αυτή θα υπογράφαμε. Αντ’ αυτού, ο Βελόπουλος προχθές υπαναχώρησε, ζήτησε διάλυση της “Νέας Δεξιάς” και ένταξή της στο κόμμα του. Δεν γνωρίζω εάν την υπαναχώρηση την υπαγόρευσαν οι χρηματοδότες του ή κάποιος με τον οποίο έχει υπόγειες συμφωνίες»!

Μπα; “Λαγός” του Μητσοτάκη ο Βελόπουλος; Μπα; Έχει χρηματοδότες ο Βελόπουλος; Μπα; Κάνει υπόγειες συμφωνίες ο Βελόπουλος;

Δεν τα πιστεύουμε όλα αυτά! Αφού ο λαός προσπερνάει όλες αυτές τις κατηγορίες και δίνει στις δημοσκοπήσεις είσοδο του Βελόπουλου στη Βουλή!

Θα μου πείτε, αν πιστεύω σε αυτές τις δημοσκοπήσεις! Θα σας απαντήσω πως όχι! Αλλ΄ όμως παρουσιάζουν την τάση, για το ποιος είναι αρεστός του Συστήματος! Των δανειστών! Των τοκογλύφων εταίρων μας!

Και εσύ ελληνικέ λαέ τσιμπάς! Και δυναμώνεις τους εμπόρους της γνώσης! Τους τηλεβιβλιοπώλες! Που εσχάτως έγιναν και γιατροί, που πωλούν φάρμακα για πάσα ασθένεια και πάσα νόσο!

Αχ βρε ψηφοφόρε, πότε θα βάλεις μυαλό και πριν πας στην κάλπη, θα μάθεις πως πρέπει να μετράς και να ζυγίζεις αυτόν που ψηφίζεις;;

Μπαλτάκος, ο πρωταθλητής αλμάτων…

Στις αρχές του χρόνου από τον Γιώργο Καρατζαφέρη ανακοινώθηκε μια συνεργασία για συγκρότηση ενός πατριωτικού μετώπου, με τον Δημήτρη Καμμένο και τον Τάκη Μπαλτάκο! Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι οι τρεις πολιτικοί άνδρες συμπορεύονται, έσκασε προχτές η βόμβα! Ο Τάκης Μπαλτάκος θα είχε ραντεβού στη Βουλή με τον Πάνο Καμμένο (7/3/2019)! Τι να γύρευε λοιπόν “η αλεπού στο παζάρι”;

Η αγωνία δεν κράτησε για πολύ! Ο συνιδρυτής του κόμματος “Δύναμη Ελληνισμού”, Τάκης Μπαλτάκος, με γέλια και χαρές ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον κόμμα των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”!

Έτσι απλά, ο Τάκης Μπαλτάκος – μαέστρος στις πιρουέτες – διέλυσε μια πολιτική συνεργασία και έφτιαξε μια καινούργια! Δηλαδή, σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Από την άλλη μεριά, ο ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη “έστειλε σπίτι του” τον Δημήτρη Καμμένο, διαλύοντας τον αρραβώνα, εξ αιτίας διαφόρων δικαστικών υποθέσεων του πρώην Βουλευτή των ΑΝΕΛ και πολιτικού ανδρός που στήριζε όλα αυτά τα χρόνια την πολιτική της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, δεν θα θέλαμε να είμαστε ποτέ στην θέση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος την ίδια ημέρα έφαγε δυο δυνατά χτυπήματα, τα οποία τον έχουν θέσει νοκ άουτ από την πολιτική αρένα!

Όμως το συμπέρασμα είναι: Πώς περιμένετε κύριοι να σας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός, όταν στο μυαλό σας έχετε μόνο το “εγώ” σας και τίποτε άλλο;;

Φαύλοι πολιτικοί και πολιτικά κόμματα…

Αυτά βεβαίως συμβαίνουν, τη στιγμή που όπως λέγει ο Επαμεινώνδας Πανάς:

«Η λαίλαπα των μνημονίων ανέδειξε ότι τα πολιτικά κόμματα δεν προσφέρουν κάτι το μετασχηματιστικό για την κοινωνία. Ο Ελληνικός λαός βαρέθηκε τα μεγάλα λόγια. Έχει χορτάσει από αυτά ο πολίτης. Έχει εθιστεί στα μνημόνια ο Ελληνικός Λαός.

Ο εθνομηδενισμός που καλλιέργησε η Αριστερά δημιούργησε μια πρωτοφανή αντίθεση στους Έλληνες. Η αντίθεση αυτή είναι η κατάρα για τη λύση των Ελλήνων στις μέρες μας. Γιατί απορούμε που οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι και οι Αλβανοί διεκδικούν κάτι από την Ελλάδα; Δεν χρειάζεται γνωμάτευση: ο Έλληνας εθισμένος στα μνημόνια και στον εθνομηδενισμό κοιμάται και ζει μέσα στη νιρβάνα του.

Τί συμβαίνει; Απλούστατα η Ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε βαθιά κρίση.

Τί είναι αυτή η Ελληνική κοινωνία; Γιατί νοσεί; Πόσο θα διαρκέσει η κρίση; Πώς μπορεί να βγει από την κρίση; Οι πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις πώς μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα;

Η καταγεγραμμένη συνεχής απώλεια της εμπιστοσύνης του Έλληνα πολίτη προς το πολιτικό σύστημα – Βουλή, Πολιτικά Κόμματα – του έχει δημιουργήσει μια απογοήτευση. Ο Έλληνας πολίτης αισθάνεται ότι ζει μέσα σε ένα περιβάλλον συνεχούς ρευστότητας. Τα πάντα γύρω του διαρκώς αλλάζουν.

Μνημόνια, φτώχεια, κόκκινα δάνεια, εθνικές παραδόσεις, εθνική ταυτότητα, μη νόμιμη μετανάστευση, μετανάστευση νέων Ελλήνων επιστημόνων, ανασφάλεια, πικρία, φόβος…»!

Ψέματα;;

Η Νίνα Αλέξη παρουσιάζει…

Αύριο 13 Μαρτίου 2019 στις 7 η ώρα το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων εκδόσεων Αλεξάνδρεια (Κωλέττη 31 – 3ος όροφος) στην Αθήνα, η συγγραφέας κ. Νίνα Αλέξη θα παρουσιάσει το βιβλίο της “Άνω θρώσκω”!

Η κ. Νίνα Αλέξη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία από Έλληνες γονείς µε ποντιακές ρίζες. Σπούδασε στο Λονδίνο παραστατικές τέχνες, θέατρο, χορό και δημιουργική γραφή µε υποτροφία της αγγλικής κυβέρνησης στο Middlessex Polytechnic (B.A. Performance Arts, Major Drama), στο WAC Interchange, Associated Guild of Dance and Drama και στην Chantraine School of Dance (1981-1990). Εργάστηκε στο θέατρο στην Αγγλία και στην Ελλάδα. Αρχισυντάκτρια στα Νέα του Λονδίνου (1988-1992) και ανταποκρίτρια για τα Νέα του Λονδίνου στην Αθήνα (1992-1995). Επί µακρόν καθηγήτρια θεατρικής αγωγής στη Λακωνική Σχολή, υπεύθυνη διδασκαλίας στα παιδιά των Ροµά, καθώς και σε προγράμµατα καταπολέμησης κοινωνικού αποκλεισμού (ΚΕΚ Ιάσων). Έδωσε διαλέξεις και συμμετείχε σε συνέδρια όπως στο Environmental Forum στο Λονδίνο (1985-1995) για το θέατρο και την ελληνική ποίηση, στην Οµηρική Ακαδημία (Χίος 2000), στο Διδασκαλείο Ξένων Γλωσσών του ΕΚΠΑ και αλλού. Έργα της είναι: Περιπέτεια στο δάσος (2002), Ανάσταση αγάπης (2004), Γυναίκες σε κόκκινο φόντο (2005) [και σε γαλλική μετάφραση Des Femmes sur un fond rouge (2012)], Ανίν Ιξελά (2017), Ο Διονύσιος Ταβουλάρης (1840-1928) και η συµβολή του στην “Αιγύπτιαν Σκηνήν” (1864-1913), Graeco-Arabica XII (2018), Ελληνικές θεατρικές παραστάσεις στην Αίγυπτο (1864- 1903). Ιδεολογικές τάσεις και αισθητική αντίληψη (υπό έκδοση). Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί στα: Οικουμενικός ελληνισµός, Δευκαλίων ο Θεσσαλός, Μεγάλη εγκυκλοπαίδεια της νεοελληνικής λογοτεχνίας Χάρη Πάτση, τοµ. 29 (2017)· στα συλλογικά έργα: Τα ποιήματα του 2017 (επιµ. Κ. Μπούρα και Ηλ. Κεφάλα, 2018), Συνομιλώντας µε τον Νίκο Καζαντζάκη (επιµ. Καίτη Κουµανίδου, 2018)· και στα ηλεκτρονικά περιοδικά: Ποιείν, Fractal, Books & Style, Bibliotèque, Pontos News, Homo Universalis κ.α

loading...

7 thoughts on “Οι φαρμακοτρίφτες της δεξιάς…

  1. Η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα είναι ένα καθαρό ΚρυπτοΚΚΕ, εξ άλλου Κομμούνας ήταν καί ο ιδρυτής της Ο Καχραμάναλης!… Έλα όμως που χρειάζεται τις ψήφους των αφελέστερων ψηφοφόρων της Χώρας, των δεξιών!… Γι' αυτό ανέκαθεν, από της ιδρύσεώς της, πάντοτε έστηνε δεξιά μαγαζάκια,(''Εθνική Παράταξη'', ''ΔΗΑΝΑ'', ''ΛΑΟΣ'' κλπ ), για να μαζεύει τα προβατάκια που δεν τους άρεσε το χορταράκι της…..- Εδώ καί 45 χρόνια έχει καπελώσει την Πατριωτική παράταξη, την οποία σχεδόν έχει διαλύσει καί μας οδήγησε τεχνηέντως στα μονοπάτια του Κομμουνισμού που ζούμε σήμερα!!!…. Δεν χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να καταλάβεις ότι σήμερα μόνο αντιπολίτευση δεν κάνει στους Μαρξιστοσταλινιστές του ΣΥΡΙΖΑ!…. Μάλλον κόμμα συνεργασίας είναι παρά αντιπολίτευση!…. Η ΝΔ είναι το πιό Αισχρό καί ύπουλο Κόμμα που υπήρξε ποτέ στη Χώρα μας!………… …Ε.

  2. Ο βελοπουλάκος ο αρχιπαραμύθας, θα κυβερνήσει κάποτε την Ελλάδα. Το γράφει στις επιστολές του ο Ναζωραίος, επιστολές (!;) που προσπαθεί να μας πασάρει ο απίθανος…!

  3. Η βιτρίνα τού νέου υποκαταστήμαστος τής ψωφοδεξιάς "Νέας Δημο(ΠασοκοΣυριζο)κρατίας"!!

    Αυτοί θα δώσουν τη "Λύση"!!!

    Ένας πρώην αριστερός που ψήφισε με δύο χέρια το πρώτο μνημόνιο (Βελόπουλος) και

    Ένας, επί σειρά ετών Ψωφοδεξιός που (υποτίθεται) αποφάσισε να αφαιρέση τον "ψωφο" για να φαίνεται, σάν τον χαμαιλέοντα, ως δεξιός!!

    Με τις ευλογίες τής Νουδούλας…

  4. Ο πρώην βουλευτής Βελόπουλος πουλάει "αποκλειστικές επιστολές" του Ιησού!

    Αδίστακτος απατεώνας ο Βελόπουλος, ανταγωνίζεται τον Τσίπρα.

    Τί άλλο θα ακούσουμε;
    Δεν θα επέμβει επιτέλους η Δικαιοσύνη;
    Η Εκκλησία της Ελλάδος, η 'Ενωση Θεολόγων, οι θρησκευτικές οργανώσεις, γιατί σιωπούν;
    Αποθρασύνθηκε από την ατιμωρισία, ίδρυσε κόμμα και πιθανόν να είναι στην επόμενη Βουλή!

    VIDEO
    https://www.youtube.com/watch?v=KmsW9ljLdO0

  5. Εαν δεν απελευθεροθούμε από το Δεξια και Αριστερα δεν πρόκειτε να δουμε το τι μα συμβαίνει και για το πως κατάντησε η χώρα σε αυτά τα χάλια, το πρόβλημα είναι τα άτομα και το ήθος τους και όχι το σπέρμα της καθε φανταστικής ιδεολογίας,
    Ισεολογία δεν υπάρχει προσωπικά συμφέροντα των πολιτικών ηλιθίων πολλά,
    Ο κάθε ένας μας στην ερχόμενες εκλογές , ας προσέξει τι θα σταυρώσει, όσοι ψηφίσουν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ , ΛΑΟΣ, ΒΕΛΌΠΟΥΛΟ ΝΑ ξέρουν ότι η μοίρα μας δεν θα αλλάξει ποτέ, ψηφίστε όλοι Νεους προερχόμενους από το μαντρί του Λαού και όχι της λεγόμενης Πλουτο ΕΛΙΤ, Μήπως και γλυτώσουμε, ή σωθούμε από τα νύχια των Αρπακτικών που είναι στο σβέρκο μας,,

  6. ΚΑΤΑΡΧΑΣ……ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ……..ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ…..ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ……..ΑΣΕ ΤΟ ΤΙ ΨΕΜΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ………ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΟΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ …..ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ………ΚΟΚΚΑΛΗΣ…….ΒΡΟΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ……..ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ……..ΠΕΤΡΟΣ…..ΥΙΟΣ……..ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ……..ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ……….ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ………..ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…….ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ……..ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΙΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…..ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ……..ΕΝΤΟΛΗ ΝΤΟΡΑΣ….ΛΟΓΩ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ……..Ο Λ Α ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η…..Ν Δ

  7. Κυριακοs Βελοπουλοs:Το νεο ματζουνι τηs Ακροδεξιαs!
    protothema.gr

    Ο # Κυριακοs Βελοπουλοs ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ…ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ!
    oparlapipas.gr/2018/05/o-KIRiakos-velopoulos-video.html

    Ο Βελοπουλοs αρνειται οτι πουλουσε"χειρογραφεs επιστολεs"του Ιησου!
    aznews.site/o-velopoylos-arneitai-oti-poyloyse-cheirografes-epistoles-toy-iisoy

    Σκληροs μασονοs στην αγκαλια του Βελοπουλου…
    epanastatikanea.blogspot.com/2017/09/blog-post_96.html

    Μονο μαλακεs ασχολουνται με τον Βοθρο…Βελοπουλο
    Ειναι δυνατον να ασχολουνται"σοβαροι"οπωs θελουν να λενε οτι ειναι,με τον πεντακαθαριδη;Αυτοs οπου ρεμουλα και κονομα ειναι μεσα.Απο κινητη ροζ τηλεφωνια,μεχρι κολητηλικια με τον…Καραμπερη.Οτιδηποτε αλλο ειναι,εκτοs απο πολιτικοs!
    ixnos.blogspot.com/2019/02/blog-post_19.html

    Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ…"Γλυφει"τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στη Βουλη-"Δεν ειναι προδοτεs οποιοs ψηφισε τιs"Πρεσπεs"[ΒΙΝΤΕΟ]
    fonaklas.blogspot.com/2019/02/blog-post_709.html

    Τωρα οι σιχαμενοι εγιναν κολληταρια.
    Οταν ο Βελοπουλοs εβριζε τον Μυλωνακη:"πιο βρωμιαρηs δεν γινεται!παιρνειs ενα χιλιαρικο για να κανειs τον δημοσιογραφο ενω δεν εισαι"!
    ixnos.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

    kouiz:η ΡΟΜΠΑ ο λουλουκοs ο κεραταs βενιερηs η κ.πιπα παπαλουκα στο κοτερο-angorea η ζωηρη ξανθια με το εξωγαμο και η ευειδηs γραμματεαs πολλαπληs χρησεωs και ο πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν πρωην πλανωδιοs πωλητηs σανου γαλατοs…

Comments are closed.