Ζ.Κωνσταντοπούλου: «Οι απατεώνες πάντοτε πείθουν, γιατί αν δεν ήταν απατεώνες, δεν θα έπειθαν» (βίντεο)

Εναρμονισμένη με το εορταστικό, αποκριάτικο κλίμα εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία, αναφερόμενη στην κυβέρνηση Τσίπρα, είπε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να απαλλαγούμε από τον Καρνάβαλο που μας κυβερνά».

Για μια ακόμα φορά, η κυρία Κωνσταντοπούλου τα έβαλε με τους πρώην πολιτικούς της συντρόφους, μην διστάζοντας να χαρακτηρίσει «απατεώνα» τον Αλέξη Τσίπρα. «Οι απατεώνες πάντοτε πείθουν, γιατί αν δεν ήταν απατεώνες, δεν θα έπειθαν» είπε χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Με αφορμή, δε, την εισαγγελική διάταξη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, βάσει της οποίας 20 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται για πλημμελήματα, η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμεινε ότι οι κατηγορίες θα έπρεπε να είναι σε κακουργηματικό βαθμό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ως υπεύθυνους τόσο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και όλους όσους συμμετείχαν στη σύσκεψη-παρωδία στο Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τη νύχτα της 23ης Ιουλίου 2018, κάνοντας ότι δεν γνώριζαν για νεκρούς, παρότι πλέον έχει αποδειχθεί το αντίθετο. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε τα ονόματα των κ.κ. Σκουρλέτη, Τόσκα, Φάμελλου, Πολάκη , ενώ δεν εξαίρεσε από το «κάδρο» των ευθυνών και την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Χαρακτήρισε «κούφια» την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη φονική πυρκαγιά με τους 100 νεκρούς από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας εκ νέου ότι θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.

loading...